Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם!

אני די חדש פה בפורום וכבר ראיתי שהחברס פה רציניים ומקצועיים - וכותבים את זה אם הם לא :lol:

קודם כל תודה רבה לכל מי שיעזור!

אז ככה ,

הקונפליקט שלי הוא אם לקנות מזדה 121 ידנית שנת 96 , 25000 שח.

בתקציב אני יכול לגרד גם 40 אלף שח, אבל למה לא ללכת על פחות כשאפשר...

האוטו יד שניה , (יד 1 היה שנה בהשכרה) המנוע עצמו בן שנה, חדש מיובא.

אני עושה כ 100 קמ ביום, ולכן האוטו הזה חייב להיות בעל שרידות גבוהה לקילומטרז.

אני גם מקווה למכור אותו בעוד פחות משנה, כיוון שאז אני אקבל אוטו אחר בהזדמנות יקרה מפז......

השאלה היא בעצם האם האוטו הזה אמין, האם הוא יחזיק את הקילומטרז שאני אכביד עליו?

תודה, או?ריא

Thats me

OriA

פורסם

בעיקרון ה121 נחשב לרכב אמין, אבל!!!

לרכב הנ"ל הוחלף מנוע ולכן יש לבדוק בארבע עיניים את כל האזורים הבעייתים.

אתה עושה ק"מ גבוה כל יום ולכן אני הייתי ממליץ ללכת לכיוון אחר, אפילו 121 אחרת שלא הייתה מהשכרה ושלא עברה החלפת מנוע.

פורסם
בעיקרון ה121 נחשב לרכב אמין, אבל!!!

לרכב הנ"ל הוחלף מנוע ולכן יש לבדוק בארבע עיניים את כל האזורים הבעייתים.

אתה עושה ק"מ גבוה כל יום ולכן אני הייתי ממליץ ללכת לכיוון אחר, אפילו 121 אחרת שלא הייתה מהשכרה ושלא עברה החלפת מנוע.

די קשה למצוא לאוטו הזה קונים או מוכרים, והם אמינים...

מבחינת המחיר נראה לי הוגן, הוא הוריד גם על המנוע וגם על ההשכרה.

המחירון שלה 32.

שמעתי ממישהו שבמזדה 121 המנוע לא של מזדה בכלל!, ובגלל זה האמינות שלה לחלוטין לא כמו של מזדה 323 לדוגמא :(

האם זה נכון או שאני מפיץ שמועות זדוניות בשוגג? :roll:

Thats me

OriA

פורסם

ב30 ומשהו אלף תוכל למצוא פיאסטה 60 כוחות סוס , 1.3 רכב אמין למדי. ובתקציב הזה תוכל למצוא שנת 00 בערך , יד ראשונה מהשכרה (ב90% מהמקרים) ישר מהשכרה שנת 2002 תעלה לך 40 וקצת. היתרון פה שאתה עולה בשנתון ויש סיכוי למצוא רכב עם ק"מ נמוך יותר. הייתי מנסה למצוא רכב שלא היה אצל הבעלים יומיים, אלא מעל שנה ושטופל כמו שצריך.

לגבי ה121 מדובר ברכב אמין מאוד, אולי באמת שווה למצוא אחד שלא עבר החלפת מנוע.

שים לב - להבא אל תפתח שני דיונים שונים אל אותו נושא. כרגע אני לא נועל את אחד מהם כי ענו לך בשניהם, אבל מדובר בנושא זהה וסתם פתחת שתי הודעות שונות - מיותר.

גיא

פורסם

שים לב - להבא אל תפתח שני דיונים שונים אל אותו נושא. כרגע אני לא נועל את אחד מהם כי ענו לך בשניהם, אבל מדובר בנושא זהה וסתם פתחת שתי הודעות שונות - מיותר.

גיא

קודם כל תודה על העזרה

דבר שני זה לחלוטין לא אותו נושא, פה שאלתי ספציפית על מזדה 121 , כיוון

שאני קרוב ללסגור איתם עסקה ואני לא בטוח ,

בנושא השני שאלתי על 4 דגמים אחרים....

ושוב תודה

Thats me

OriA

• תוכן חדש...