Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים

לקראת מסיבה גדולה שאני מארגן, אני צריך לקנות כמויות דיי גדולות של אוכל.

אתם יודעים איפה אפשר לקנות ארגזים של חטיפים או שתיה קלה במחיר טוב?

TFSI Power

פורסם

רמי לוי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רמי לוי זה לא מחיר טוב, זה מחיר נמוך יותר ממתחרים.

לקנות במחיר טוב פירושו לקנות שקית במבה 80 גרם ולשלם עליה מקסימום 2.5 שקל.

לקנות פחית קולה ולשלם עליה מקסימום 2.5 שקל.

היתה פעם כתבה על צרכניה חרדית בירושלים, שמוכרת לצרכן במחיר נמוך יותר, מאשר רשתות השיווק הארציות קונות מהספקים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש בפתח תקווה ברבינצקי 6 (א"ת סגולה), בקומה התחתונה מקום בשם א.א. שיווק טבק, יש להם כלמיני יצירות מוזרות כמו חצי קילו של מסטיק אורביט או ביסלי שבא בארגז. נראה לי ששם תמצא את מבוקשך (תתקשר אליהם בשביל לוודא קודם).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מאיזה אזור אתה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
לדעתי יש סיטונאים בדרום תל אביב שתוכל לקנות מהם. זה בהנחה שאתה מאזור המרכז.

אתה מכיר ספציפים? באיזה אזור של דרום תל אביב?

יש בפתח תקווה ברבינצקי 6 (א"ת סגולה), בקומה התחתונה מקום בשם א.א. שיווק טבק, יש להם כלמיני יצירות מוזרות כמו חצי קילו של מסטיק אורביט או ביסלי שבא בארגז. נראה לי ששם תמצא את מבוקשך (תתקשר אליהם בשביל לוודא קודם).

תודה! אבדוק ואעדכן פה.

מאיזה אזור אתה?

תל אביב, אך אוכל להגיע למקומות אחרים במרכז.

TFSI Power

פורסם

לא מכיר מקום ספציפי, אבל בכל האזור של לוינסקי, נחלת בנימין(הרחוב עצמו, לא המדרחוב), יש המון חנויות של סיטונאי מזון

שמוכרים גם ממתקים.

יכול להיות שגם בשוק הכרמל תמצא מקום שימכור לך בזול יותר, אם מדובר בכמות גדולה.

פורסם

עדיין רלוונטי אם מישהו מכיר ואף טיפה דחוף..

roee-התקשרתי לחנות אך הם רחוקים מידי. להגיע לקצה של פתח תקווה תהיה משימה לא פשוטה במהלך היום..

TFSI Power

פורסם

ממליץ.

מה גם שבממתקי הגומי למינהם הם בין הזולים ביותר במרכז.

פתחו לא מזמן בקומת הקרקע (מעל המחסן) אולם תצוגה.

פורסם

שוק של דליית אל כרמל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מה עם שוויצריה הקטנה בחולון?

יש גם בר"ג, ביאליק ז'בוטינסקי (אין לי מושג מה המחירים, הבנתי שנמוכים).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...