Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

robertf, ומה בעינך לא פרימיטיביות? אולי תציע לפותח שרשור אלטו? הרי זה הטרנד החדש: רכב הצבק קטן וחסכוני.

עכשיו אתה צריך להציע לפותח שרשור הצעה לא פרימיטיבית במובנים שלך.

וכן, סדאן זה עדיין סולידי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תסביר לי בבקשה מה הקשר בין מה שכתבתי ובין להציע לפותח השרשור אלטו?

הלקסוס המדוברת היא האצ'בק, כמו גם עשרות רכבים יוקרתיים אחרים שאינם נופלים תחת הההגדרה "סאדן"ֿ, ולהגיד שתצורת סאדן זה מה שהכי ראוי לרופא זה פרימטיבי, נקודה.

פורסם
לדעתי גם ה C 5 החדשות שיצאו בשנים האחרונות יכולה להתאים לכם ,רכב לא יקר ,צריכה אמורה להיות סבירה ,סחירות לא גבוהה,

אמור להיות רכב מפנק משהו ,ישבתי בכזאת וההרגשה מעולה !

גם אני חושב כך, ה C5 תפור עליו.

אבל אנשים לא בוחרים בד"כ את מה שבאמת מתאים להם, אלא מונעים גם משיקולים זרים כמו יוקרה

הפוגמים בבחירה מושכלת.

פורסם

robertf, אילו רכבי הצ'בק יוקרתיים (באמת) אתה מכיר?

להגיד שתצורת סאדן זה מה שהכי ראוי לרופא זה פרימטיבי, נקודה.

לא יודע מה הסטנדרטים שלך, ומה בעיניך נחשב יוקרה, אבל שוק של רכבים סולידיים מאוד שמרני בעיצוב, בדיוק כמו ליבוש של אנשים שמשתמשים ברכבים האלה. שמרני זה לא אומר פרימיטיבי. זה שבמרבית הארצות גברים כבר מאות שנים לובשים מכנסיים שפרופורציות שלהם לא השתנו ולא שמלה, זה לא אומר שאנחנו פרימיטיביים.

זה בעיניך מראה יוקרתי?

lexus-ct200h1.jpg

מצד יש לו צורה של שירוקו 5 דלתות עם חלק האחורי של סיאט אלטיאה וחלק קדמי שניראה כמו קורולה. ניראה נחמד, עם סגנון ספורטיבי, אופנתי, קצת כמו דגם בכיר של טויוטה רנקס, אולי אפילו טיפה ערסי. אבל יוקרתי?

להבדיל, סדאן כמו מרצדס E קלאס מהדגמים העדכניים בהחלט ניראה סולידי, מודרני ומכובד. בהחלט מתאים לרופא מצליח, הבעייה היחידה שהוא די יקר.

2010+Mercedes-Benz+E-Class+1.jpg

קצת יותר זול זה מרצדס C ועדיין מראה סולידי:

Mercedes-C-Class-Saloon.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תאמין לי שווה לכם להשאר עם ה X5 וכפרה על כמה ליטרים נוספים של דלק,

כי אם אתה באמת מחפש רכב חיסכוני אז כנראה אתה צריך לרדת מדרגה ולחפש רכבים כמו בסופר מיני הקטנים האלה,

אבל רכבים יוקרתיים לא נראה לי שיהיו באמת חסכוניים ברמות, אולי פחות ליטר דלק אבל זה כבר לא שווה לרדת ברמה של הרכב.

תחשבו על זה טוב לפני כל מעבר.

ה X5 הוא בנזין או דיזל?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• תוכן חדש...