Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקנות ביד2 לא אומר בהכרח שהמכשיר משומש. אתה בכיף יכול למצא דיל מאיזה מישהו שמייבא אותם מחו"ל ארוזים חדשים ומוכר אותם באתר.

ממליץ על אייפד דור ראשון (אותו קצת יהיה קשה למצא חדש) אבל יש מלא שמוכרים דור שני בסביבות ה-2000 ש"ח.

תפתח לבת שלך חשבון באייטיונס ושתוריד משחקים משם בכיף :)

לשחק באייפוד טאצ' זה לא תענוג גדול.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

דובר פה בטרד של האיפד שלוש על המחירים המופרזים שאנשים רוצים על משומש

אני לא רואה סיבה לשלם יותר מ 1400 על דור שני ו 1000 על הדור הראשון וזה רחוק רחוק מהמחירים מאנשים חושבים שהם יקבלו על האיפד המשומש שלהם ולכן לא הצעתי את זה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בהחלט, אין לי בעיה לקנות משומש עבור עצמי אבל אני לא אתן לילדה שלי מכשיר משומש במתנה. הגלאקסי טאב והאסוס עולים קצת {הרבה} יותר מהתקציב המתוכנן.

.

אם אתה זקוק למהירות גלישה בנייד (ואני הייתי זקוק כי הוא משמש אצלי גם כנקודת גישה ללפטופ בשטח) אז תוכל לקבל אותו ללע עלות. אני לקחתי מסלקום כך את האסוס (4 יחידות) ובינתיים אין טענות לא מאבא שלי, לא מאיש השיווק ולא משתי הבנות שלי (6 ו 10).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני הייתי הולך על הטאבלט הבא

אתמול לקחתי את הילדה לסיבוב בחנויות לראות מה ימצא חן בעיניה וראינו את המכשיר של מאג באופיס דיפו. מביקורות שקראתי עליו אח"כ הבנתי שהוא לא משהו ושמערכת ההפעלה שלו ישנה ולא הכי מתאימה לטאבלטים.

הנטייה שלי היא לקנות לה משהו שיהיה לה טוב למשך כמה שיותר זמן. ומכאן ההיסוס שלי לרכישת מכשיר זה.

אני לא מומחה למכשירים ולא יודע אם אפשר ואיך אפשר לשדרג גירסא למכשיר כזה.

מחזק, IPOD TUCH תאכלס אייפד בקטן עושה בדיוק את אותם הדברים ועולה 999 חדש

או אייפד 2 16 WIFI עולה 1900 חדש

זהו, שהוא קטן מדי.

ראינו גם מכשיר של אגפא בשקם אלקטריק שהיה כתוב שיש בו אנדרואיד חדש יותר מ2.3, עכשיו אני כבר לא סגור על זה כי בכל הפרסומים מופיע שיש בו גרסא ישנה יותר אז אולי ראיתי דגם אחר

פורסם

לדעתי כמו שהציעו, חדש יכול להיות אייפוד טאץ' או הגלקסי המקביל שלו.

משומש, ויש כאלה שנראים כמו חדשים. אני אישית קניתי שני אייפדים דור שני,

שניהם ללא שריטות, עם קייסים ומדבקות הגנה, בקופסא ונראים כחדשים.

אחד לפני כמה חודשים ב 1500 שקל, ועוד אחד לפני חודשיים ב 1400 שקל.

צריך רק לעקוב אחרי הלוחות, וגם לא להתבייש לשלוח לאנשים הודעה שאתה

מוכן לשלם X שקלים, ואנשים בסוף מתפשרים, כי מי שלא, לא מוכר.

פורסם

לסמסונג יש גם גרסת מיני-טאבלט של הגאלקסי, אאל"ט "5, ללא טלפון. עד כמה שאני זוכר הצחיר צריך להיות בסביבות הגול שלך.

עם זאת - אני לא מבין למה ילדה צריכה טאבלט. מחשב שולחני עם מסך טוב וחיבור אינטרנט יאפשר לה להנות מסרטים ומשחקים, אם לא מהמארקט אז מכל מיני אתרים ייעודיים (אני לא מבין בזה אבל הבנים שלי עושים זאת מימים ימימה).

לעומת זאת טלפון בסיסי אך מעוצב בהחלט יכול להיות מתנה יפה ושימושית, רצו לא יותר מדי מנקר עיניים כדי שלא יגנב מיד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתמול לקחתי את הילדה לסיבוב בחנויות לראות מה ימצא חן בעיניה וראינו את המכשיר של מאג באופיס דיפו. מביקורות שקראתי עליו אח"כ הבנתי שהוא לא משהו ושמערכת ההפעלה שלו ישנה ולא הכי מתאימה לטאבלטים.

הנטייה שלי היא לקנות לה משהו שיהיה לה טוב למשך כמה שיותר זמן. ומכאן ההיסוס שלי לרכישת מכשיר זה.

אני לא מומחה למכשירים ולא יודע אם אפשר ואיך אפשר לשדרג גירסא למכשיר כזה.

זהו, שהוא קטן מדי.

ראינו גם מכשיר של אגפא בשקם אלקטריק שהיה כתוב שיש בו אנדרואיד חדש יותר מ2.3, עכשיו אני כבר לא סגור על זה כי בכל הפרסומים מופיע שיש בו גרסא ישנה יותר אז אולי ראיתי דגם אחר

באמת, אמנם יש הרבה דברים שאני לא בטוח בהם אבל בזה אני כן בטוח:

אל תחשוב אפילו לקנות את הטאבלטים הזולים האלה שמוכרים בארץ. להציג נתונים טכניים זה טוב ויפה אבל אף אחד לא יגיד לך שהם גרועים, נתקעים כול שניה, וסתם איטיים.

פורסם

לגבי טאבלט, אם אתה מכיר כבר את המערכת הפעלה אנדרואיד אז אתה יכול להשיג אסוס טרנספורמר TF101 יד שנייה בסביבות ה 1300 שקל, ראיתי גם מוטורולה זום חדש(נמכר כיד2) סביב אותו המחיר. אז עם קצת מיקוח אפשר לגרד עוד קצת.

זה היה נכון לגבי סופ"ש שעבר המחירים האלו, בסוף קניתי את האסוס החדש tf202, בינתיים ממש מרוצה.

לפני זה היה לי את האסוס הקודם וברגע ששדרגו אותו ל ICS 4 המכשיר רץ הרבה יותר טוב.

בכל מקרה מומלץ להזמין כבר קייס \ מגן מסך מאיבאי מעכשיו כי בארץ המחירים לא שפויים.

רוצים 100 ש"ח על מגן מסף, 200 ש"ח על קייס וכו.

בהצלחה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

ורק אני חושב שלילדה בת 7 לא צריך לקנות אייפון או טאבלט... :roll:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש עוד אנשים שחושבים כמוך - והעירו על כך בתחילת השרשור.

לפותח השרשור - נראה לי שקצת "עפת על עצמך" - זאת רק ילגה בת שבע, ואם אתה בכל זאת רוצה לקנות לה טאבלט גם אנדרויד 2.3 יהיה די והותר.

ממילא רוב הסיכויים שתוך זמן לא ארוך הוא יפול והמסך ישבר (כזה היה גורלם של האייפודים של ילדיי בני העשרה)

ולכן אולי הייתי בוחר ללכת על netbook (למרות שתתקשה לקנות אותו כי זה עדיין לא Windows 8....)

אני מקווה שזה יספק אותה עד ה-Macbook Air שתקנה לה ליום הולדת הבא (וסליחה על הציניות)

אני סקרן לדעת איזה רכב הנסיכה תקבל כשהיא תגיע לגיל שבע עשרה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ורק אני חושב שלילדה בת 7 לא צריך לקנות אייפון או טאבלט... :roll:

אני בהחלט מבין מהיכן זה נובע אבל רגוע כי הילדה בעלת תחומי עניין רבים והיא נהנית משלל פעילויות, משחקים וחוגים ולא צפונה בבית עם המחשב או הנייד. בעולם בו אנחנו חיים, אנחנו מוקפים בטכנולוגיה כבר בגיל 0. אני לא רואה סיבה למנוע מהילדים להתיידד עם הטכנולוגיה מגיל צעיר.

לא, לא עפתי על עצמי. בני ובנות ה7 היום יודעים להפעיל את המכשירים מצוין ולומדים זאת לבד. הילדה שלי למדה להפעיל משחקים שנראים לי מאוד מסובכים ולהשתמש בתפריטים שלהם {שהם כולם באנגלית} לגמרי לבדה.

היא ילדה טובה ותלמידה טובה ומגיע לה. כשאני הייתי ילד לא קיבלתי מהוריי בגלל בעיות כלכליות. אני מאושר שאני יכול לתת לה מה שלי לא היה. אם אוכל לקנות לה רכב בגיל 17. אעשה זאת בשמחה.

...אל תחשוב אפילו לקנות את הטאבלטים הזולים האלה שמוכרים בארץ...

קיבלתי את המלצתך, אני אקנה טאבלט זול מחו"ל.

גיגלתי וגיגלתי, קראתי המון מידע בפורומים בארץ ומצאתי שיש רבים שקונים טאבלטים מסין ויש שם מספר יצרנים איכותיים {לפחות יחסית} ויש בארץ רבים שמרוצים מהמוצרים שלהם. אחרי בירור מעמיק הזמנתי את לה את הטאבלט הזה שהוא אמנם סיני כמו הטאבלטים של אגפאפוטו ומאג {אגב אין בחו"ל איזכורים לטאבלטים המיוצרים ע"י אגפא או מאג. זה הכל בולשיט} אבל יותר זול ויותר איכותי מהם.

תודה לכולכם.

פורסם

טוב מאוד שהילדה לא צפונה בביתה. שתשתמש בג'דג'טים בבית (מחשב נייח, כבר כתבתי בתגובה 21 ?).

אז או שתדאג לה למחשב טוב או לטלפון כדי שתוכל להזמין אותך לאסוף אותך מהחברות (זה לא צריך להיות אייפון, יכול להיות איזה טלפון Hello Kitty). וכמובן שצגדי וציוד ספורט יהיו מצוינים.

תראה, כבר עברו כמה שנים מאז שהיו לי בבית בני 7, אבל גם לצעירים שלי (בני 16 ו-20) אין טאבלטים אלא מחשבים שולחניים בני 4 שנים, שמספקים להם הרבה שעות הנאה. ולגלות לך משהו - גם לא לשאר בני המשפחה אין טאבלטים. ילדים לא צריכים להתפנק עם החידושים הטכנולוגיים האחרונים, במיוחד כיון שכפי שהעיר zvit יש סיכוי טוב שהמכשיר היקר לא יחזיק מעמד יותר מדי זמן, אפיל בידים של ילדה רגועה. מספיקה מריבה קטנה עם אח\ות או חבר\ה כדי שהמכשיר יתנפץ.

אני מבין את רצונך לתת לילדה מצנה גדולה, במיוחד לאור מצבך המשפחתי. אבלזו אינה סיבה לבחור דווקא בטאבלט. יש עוד הרבה דברים שהילדה תוכל להנות מהם לאורך זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...