Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעת עתה הכל בסדר ,הלכתי למעסיק הקלטתי אותו במכוון שיציין שלא נערך לי שום הודעה מוקדמת ב12.4 ובכלל הייתי בנופש ביום חול המועד כמו כל העובדים.כמו כן הבאתי לידיעתו את טעותו לאחר ויכוח קטן שאמרתי לו שאני אמשיך עם זה הלאה הוא חזר בו והודעה בטעותו והאשים בכלל את הפקידה המסכנה שלדעתי בכלל לא נגעה באותו טופס.

סגרנו את זה ככה ואמרתי לו שאני מצפה שיעמוד במילתו ובצמוד לחוק כמו שהבציר כעת.ואת זה באמת ניבדוק ב10.5 ביום התלוש.

אם שוב הם לא טיפלו איתם קשר לצק מיידי על סה"כ המגיע לי כחוק ואם יתעוררו שוב מחלוקות לא אחשוב פעמיים ואלך עם הסיפור הזה להיסתדרות.

אני מאמין שכבר לא אצטרך להגיע לפסים מכוערים שכאילו איתם בהמשך,לפי התנהלותי איתם היום שחתמה בצורה סופית ומוצדקת את כל ההשתלשלות ביני לבין מר מעסיק.

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יופי נמתין יחד איתך ל 10/5

שימוע

בזמנו שימוע בעבירות פליליות היה נחלת המכובדים ואילו העם הפשוט לא זכה לכך

אהרון ברק עוד בזמן שהיה היועץ המשפטי לממשלה כאשר קבלו נגד התופעה אמר כי בכל מפגש בין שוטר תנועה לבין נהג מתקיים שימוע, שעל פיו מחליט השוטר אם לרשום את הדו"ח.

תמים היה האיש.

במקומות העבודה ב99% של המקרים השימוע זה משחק מכור מראש שתוצאותיו ידועות..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...