Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רן תודה רבה על השיתוף,

כרגיל כתיבה יפה זורמת ומעניינת,

גרמת לי לגעגוע לתקופה מהעבר...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
רן תודה רבה על השיתוף,

כרגיל כתיבה יפה זורמת ומעניינת,

גרמת לי לגעגוע לתקופה מהעבר...

ל'

סבתא ננה אומרת שמחר זה האתמול של מחרתיים.

לא להתגעגע להגשים! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
עין סוכות הוא מאגר עצום ועמוק מלא מים קרירים הממתינים לרוכבים שכל רצונם הוא לצנן עצמם

מלהט השמש והאבק!

הבעייה היחדה שאין צל, אז לא דבר כזה יעמוד בפני החבורה הקשוחה התמונות יספרו איך הפכו

שני אופנועים ופיאט נמוכה אחת לסככת צל ומפלץ אומלל למתלה מגבות...

רן יכול להיות שהפיאט היתה גם בעין יזראעל באותו טיול . אני הייתי שם במסגרת סיור מקדים לטיול ...לא זוכר אופנועים

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
רן יכול להיות שהפיאט היתה גם בעין יזראעל באותו טיול . אני הייתי שם במסגרת סיור מקדים לטיול ...לא זוכר אופנועים

כן, האופנועים חנו בין האוהלים הפיאט היתה ליד רכב הקרוואן של הבחור מצרפת...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...