Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מישהו יודע איך אפשר לחדש את המתג אורות של פולסקואגן ואודי ? הם נוטים להתקלף

יש למישהו פרוייקט בנושא ?

פורסם

חידשתי מעט פלסטיקים שנראים יותר טוב מחדשים !

אני מאמין שכך ניתן גם לעשות במתגים הרכים שצבועים בצבע מתקלף !:idea:

פורסם

לדעתי הכי פשוט וטוב להזמין אחד תחליפי מאיביי, עולה בסביבות 15 דולר כולל משלוח, לינק לדוגמה : http://www.ebay.com/itm/VW-GTI-JETTA-GOLF-MK4-EURO-HEADLIGHT-SWITCH-CONTROL-NEW-HEAD-LIGHT-SWITCH-/320879823629?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4ab5ed8b0d#ht_5935wt_1396

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
שלום מישהו יודע איך אפשר לחדש את המתג אורות של פולסקואגן ואודי ? הם נוטים להתקלף

יש למישהו פרוייקט בנושא ?

איזו שנה הרכב?

גם אצלי יש קילוף והמחיר של יחידה חליפית לדגמים של MK5 פי 2 - בסביבות 40$

קובי

:-)

פורסם

ממליץ להזמין חדש שמכיל מצב "auto".

הזמנתי כזה עבור הגולף MK5 שלי וזה עובד מצויין.

גם נראה יותר טוב מהמקורי, גם נוח יותר וגם לא נהרס/מתקלף כי כמעט ולא צריך לגעת במתג הזה יותר.

פורסם
ממליץ להזמין חדש שמכיל מצב "auto".

הזמנתי כזה עבור הגולף MK5 שלי וזה עובד מצויין.

גם נראה יותר טוב מהמקורי, גם נוח יותר וגם לא נהרס/מתקלף כי כמעט ולא צריך לגעת במתג הזה יותר.

גם לך יש את המצב של coming home? שאתה פותח את הרכב והאורות נדלקים?

לי יש את זה ומצאתי מפסק חלופי שיש לו את האופציה הזו גם:

http://www.ebay.com/itm/For-VW-Golf-Jetta-MK5-MK6-NEW-Headlight-Switch-Knob-Control-5ND-941-431-B-/180821402530?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2a19cba3a2&vxp=mtr

וזה

http://www.ebay.com/itm/VW-MK5-Golf-Jetta-Euro-Head-Light-Switch-Coming-Home-/130481069503?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e61471dbf&vxp=mtr

קובי

פורסם

לא. אולי אפשר לקודד את זה עם VAGCOM (נראה שכן) אבל לא בדקתי.

קניתי את המתג רק כי נמאס לי להדליק ולכבות אורות בכל נסיעה ולנסות להזכר אם באמת כיביתי אותם 10 דקות אחרי זה.

בלינק ששמתי יש תמיכה גם בזה והמשלוח חינם.

פורסם

המתג האוטומט- ניתן להתקינו ברכב שלא היה לו את המצב המדובר קודם לכן? פשוט להחליף וזה מופעל אוטומטית?

אני תמיד רציתי אחד כזה בפולו שלי, רק שחשבתי עד היום שזה דורש עוד חלקים מעבר למתג עצמו.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
סליחה על הבורות אבל מה עושה מצב AUTO ?

בגולף יש חישני אורות, חישני גשם, וגם המראה הפנימית עם חישן נגד סינוור.

במצב auto כאשר יש אור אין הדלקה של אורות הרכב אך למשל אם אתה עובר במנהרה האורות ידלקו מיד אוטומטית.

אותו הדבר בשעות אחר הצהריים ומעבר לשעות ערב.

יש מצב גם למגבים שיעבדו כאשר יש גשם וגם אז בהתאם לעוצמת המים מהירות המגבים משתנה בלא לגעת במפסק.

חישן מראה - יש כפתור שאתה לוחץ עליו ובמצב ראיל אם אין סינוור אתה רואה את כל מי שמאחור רגיל. כאשר יש סינוור (אור שנופל על החישן במראה) אוטומטית המראה הופכת לכהה יותר וכאשר נפסק הסינוור היא חוזרת למצבה הרגיל.

מצב Coming Home כאשר אתה למשל בא לרכב שלך ולוחץ על כפתור הפתיחה. בלילה ידלקו האורות של הרכב (אור דרך מלא) לכמה זמן כך שאתה יכול למצוא את הרכב מיד.

גם במצב סגירת הרכב יש מצב להשארת האורות לכמה שניות - כאילו ללוות אותך עם אור במקום חשוך

קובי

פורסם

האם המתגים האלו יתאימו לאאודי A4 שלי ? מודל 2008 דגם B7 ???:idea:

חוץ מזה יש כאלו עם כרום די יפים אלו יכולים להתאים גם ?

אפשר לרכוש רק את הפלסטיקים (הכיסויים של המתג) בנפרד ללא כל המתג ?

• תוכן חדש...