Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב התחממות מנוע בזמן נסיעה לפני כשבוע ולאחר בדיקה לפשר הבעיה שמתי לב שאין לי מיים ברדיאטור

מילאתי מים ירוקים (כ 2 ליטר בערך) והתחלתי באיתור מקור הבעיה.

לאחר חיפוש רב ומאומץ הצלחתי לאתר את מקור הדליפה.

הדליפה מגיעה מבית התרמוסטט.

שאלתי היא האם מישהו יכול להדריך אותי בהחלפתו עם אפשרי עם תמונות או סרטון

הבנתי שהאטם שם כנראה נשחק והגיע זמנו(מוקדם מהצפוי)

דגם הרכב לאנטיס 1998 1.6 L

הרכב עבר 158000

תודה לעוזרים!

פורסם

בעיקרון זה לא מסובך להחליף טרמוסטט ואת האטם שלו , אני לא מכיר ספציפית את ההחלפה ברכבך אך

במידה ותקנה תרמוסטט חלופי/מקורי חדש ותצלם את הטרמוסטט של הרכב שלך אוכל להסביר לך

ברמת העיקרון יש לשים לב לכיוון הטרמוסטט ולא לשכוח למרוח את המכסה ב rtv להוספת האטימה

פורסם

אצלי בסוויפט זה היה לפתוח 2 ברגים, לגרד את שאריות האטם לשים חדש ולסגור.

לא בטוח שצריך להחליף טרמוסטט. אם כשהרכב מגיע לטמפ' עבודה אתה מרגיש (או רואה, אם השארת פקק רדיאטור פתוח בשביל הבדיקה) שיש תחלופת מים אז הטרמוסטט בסדר.

כמו שתמיר כתב, כדאי לקנות חומר למרוח על האטם. אני קניתי שרלק (או שלק, אני לא בטוח)- זה כמו דבש.

אל תסגור את הברגים חזק מידי.

בהצלחה

פורסם

ברוב הרכבים מדובר על פתיחה של 2 ברגים

חשוב לנקות את האיזור לפני ההחזרה (חתיכות מהאטם הישן )

לפי דעתי להשיג אטם חדש לבד יכול להיות יותר מסובך מלקנות אחד חדש שמגיע איתו

לגביי המחיר מדובר על כמה עשרות שקלים לתחליפי אולי 100-200 למקורי,

rtv יותר נוח לעבודה של איטום מאשר שרלק

פורסם

שלום רב !

מומלץ שתבדוק היטב, ואם יש צורך שתעזר במראה לאיתור מדוייק ובטוח של הנזילה.

יתכן והנזילה מגיעה מקצה הצינור הראשי מגומי, המחובר לבית התרמוסטט, ולא מבית התרמוסטט, שלא יתברר שההחלפה היתה מיותרת, אם כי אני לא פוסל על הסף שבית התרמוסטט אכול בגלל שימוש במי ברז, שווה בדיקה !

תמונה של מקום הנזילה, תעזור לחברי הפורום לאשר את קביעתך בדבר בית תרמוסטט נוזל, ובהזדמנות כמובן להחליף גם את התרמוסטט למקורי בלבד, ולא להסתפק בחליפי.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...