Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהו יש ניסיון עם mustop ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב להזמין מאנגליה 3 חולצות והחנות שאני רוצה להזמין ממנה לא שולחים לארץ.

mustop יצאו בשירות חדש של שליחויות לאירופה חוץ מארצות הברית.

האם אני משלם להם רק את דמי המשלוח או שהם גובים גם עמלה כלשהי כמו פדקס , ups וכו'..?

ד"א - ברור לי שאשלם מע"מ על החבילה.

תודה לעונים.

פורסם

לפני כמה שנים השתמשתי בהם כמה פעמים כדי להזמין מamazon ספר ממוכר שלא שולח לישראל ועוד כמה דברים קטנים מכמה מוכרים נוספים.

אני לא זוכר בנוגע לעמלות ספציפיות, את זה תבדוק מולם.

מה כן, אני זוכר שהייתה לי חווית שירות נעימה מהם - וזה לא היה קורה, אם היו דוחפים לי כל מיני עמלות בשיטת מצליח...

אמנם, זה היה לפני 4 שנים, אז הייתי מחכה למישהו עם נסיון קצת יותר עדכני :-D

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

יש להם מחשבון עלות באתר - אתה מכניס את עלות, משקל ונפח החבילה והם אומרים לך כמה תשלם בדיוק.

הזמנתי דרכם לא מזמן והם אחלה סה"כ. הטיפול היה זריז ויעיל.

מארה"ב הם שלחו רק עם UPS = משלוח מהיר (3 ימים וזה אצלך בבית) אבל יקר יותר. כנראה שגם מאירופה זה משלוח אקספרס.

פורסם

כמה כבר שוקלות 3 חולצות?:roll:

אני לא מניח שעלות המשלוח תסתכם בהרבה כסף.

בכל מקרה, אין לך כ"כ ברירה אלא להזמין את החולצות ולחכות לחשבון מהחבר'ה בmustop.

מה תעשה? תבקש מהמוכר לשער את מימדי החבילה מבחינת משקל וגודל שתכיל 3 חולצות כדי לחשב את עלות המשלוח?

ובמידה ותבקש ממנו לומר לך את זה אחרי שכבר קנית והוא ארז את זה, כעת אין לך ברירה אלא להשתמש בשירותיהם של mustop, כי כבר קנית את החולצות ואין לך דרך אחרת כנראה לשלוח אותן - אז שוב, להזמין ולחכות לחשבון.

התגובה השנייה שקיבלת מאששת את מה שזכרתי, הם הוגנים אין לך מה לדאוג לדעתי.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

עדיין לא קניתי .

אגב , עלות המשלוח לא מדאיגה אותי מה שמדאיג אותי זה העמלות המונפצות שלוקים על החבילה כגון דמי איחסון , מס מחשב ועמלה לחברת שילוח בנוסף לדמי המשלוח :cry:

פורסם

כמו שאמרתי, הזמנתי ספר (מדריך לשיפוץ מכוניות אספנות), עוד ספר (מחירון קראוס לאספנים), ועוד כמה פריטים (חבילת נייר מדפסת a4 בעובי ואיכות שלא הצלחתי למצוא בארץ, ועוד כמה שטויות).

הספרים ונייר המדפסת שוקלים לא מעט בהשוואה לשלושת החולצות שלך.

אמנם הם נשלחו כל אחד במשלוח נפרד ולא בחבילה אחת מסיבות כבודת משקל מובנות,

אך עדיין כל חבילה שקלה לפחות שני קילוגרמים - וכמו שאמרתי, לא זכור לי שגבו ממני עמלות הזויות למיניהן.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

הם לא לוקחים מעבר למחיר משלוח+מיסים בארץ+מחיר קבוע לפי גודל ומשקל.

אבל לא יותר פשוט ליצור קשר עם המוכר ולבקש שישלח לארץ? אפילו בתוספת תשלום? או סתם למצוא מוכר אחר?

פורסם

זאת חנות דיי גדולה , קשה לי להאמין שמישהו יאשר את זה.

בכל מקרה אני אצור עם מסטופ קשר מחר לבירור סופי.

פורסם

מנסיון שלי איתם- של מעל 6 משלוחים נפרדים מארה"ב לארץ כולל עיכוב של אחד החבילות במשך שבוע בגלל מחסור בחשבונית:

אתה משלם על דמי משלוח מחו"ל לארץ + דמי טיפול של כ-3 דולר+ מיסים (מע"מ במקרה שלך).

המחשבונים באתר שלהם מדוייק, הם הוגנים מאוד ואין הפתעות. כמובן שהשירות מצויין וממליץ עליהם בחום.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...