Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי היום דוח על ביצוע פרסה בצומת.

רציתי לדעת אם זה דוח מוצדק או שאפשר לערר על הדוח בבית המשפט.

ביצעתי פרסה בצומת מהנתיב השמאלי שהיה לי ירוק, הצומת הייתה ריקה היה בערך 12 בלילה, בצומת אין תמרור שאוסר ביצוע פרסה, אבל יש מעל הרמזור תמרור שאומר שאפשר לנסוע רק ישר, בכביש עצמו אין סימון.

שהשוטר עצר אותי הוא אמר שאסור לי לבצע פרסה כי יש תמרור של סע ישר מעל הרמזור, ואני טענתי שלא היה תמרור שאסור על ביצוע פרסה.

קיבלתי דוח של 500 שקל ו6 נקודות (אני נהג חדש)

דעתכם בנושא?

פורסם

הדוח מוצדק.

אם במידה ומעל הרמזור היה תמרור שמצביע ישר+שמאלה ולא היה תמרור בצד הדרך שאוסר ביצוע פרסה אז היה לפי החוק היה אפשרי לבצע פרסה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

תחשוב, יכול להיות שאתה תנסה לעשות פרסה כאשר יש תנועה חוצה בירוק מהכיוון השני.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי חבר שעשה תאונה די קשה מטעות כזאת.

אם למדינה היה שכל היו שמים גם תמרור (אני שם כסף שיותר מ30% מהנהגים לא יודעים שאסור לפרסס כאשר אין פניה שמאלה (במקרה שלנו).

לדעתי אין טעם לערער, עשית עבירה, תשלם ותלמד לקח.

על הדרך תחזור על חוקים ותמרורים.

פורסם

עזוב אסור - מותר.

תפעיל ת'ראש!

אם אתה מפרסס שמאלה בצומת שמאפשר רק נסיעה ישר (וימינה - שלא רלוונטי כרגע) אתה צריך להאט את התנועה שמאחוריך,

לבצע פרסה, ולהשתלב בתנועה ,שקודם לכן באה ממולך, בזמן שלהם יש (אולי/כנראה) ירוק מבלי שהם מעלים על דעתם שמישהו פתאום נדחף להם לתנועה.

הצלחת בהינף הגה לסכן את עצמך, ואת כל הסובבים אותך!

אני חושב שצריך להפעיל הגיון בריא לפני שאתה חושב על מה אסור ומותר לעשות על הכביש...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
עזוב אסור - מותר.

תפעיל ת'ראש!

אם אתה מפרסס שמאלה בצומת שמאפשר רק נסיעה ישר (וימינה - שלא רלוונטי כרגע) אתה צריך להאט את התנועה שמאחוריך,

לבצע פרסה, ולהשתלב בתנועה ,שקודם לכן באה ממולך, בזמן שלהם יש (אולי/כנראה) ירוק מבלי שהם מעלים על דעתם שמישהו פתאום נדחף להם לתנועה.

הצלחת בהינף הגה לסכן את עצמך, ואת כל הסובבים אותך!

אני חושב שצריך להפעיל הגיון בריא לפני שאתה חושב על מה אסור ומותר לעשות על הכביש...

+1

זה בדיוק ההסבר שצריך לבוא כאן.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...