Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

האוטו חנה ברחוב בצורה חוקית, ברחוב מאוד רחב. מישהו גירד לי את כל הדלת של הנוסע הקדמי, נזק לא קטן..

אזרח טוב לב רשם את הפרטים של הרכב: מספר, ואיך נראים האנשים שישבו בו.

הוא גם צילם תמונה והשאיר לי את הצילום והפרטים בדף על השמשה. בתמונה אפשר לראות את הדגם. בנוסף לכך, נשארה חתיכת פלסטיק של הפגוש של הרכב הפוגע שמאששת שהצילום הוא נכון. (כתוב שם החברה על הצד האחורי של הפלסטיק ובטוח אפשר לראות שזה מתאים לדגם שפגע).

אז מה עושים עם זה? הביטוח שלי אמור לדאוג להכל?

צריך לערב משטרה?

צריך לציין שאין לי את הפרטים של האזרח הטוב לב שהשאיר את הדף, ככה שבינתיים אני לא יכול להביא אותו להעיד או משהו כזה.

תודה רבה לעונים,

ניר.

פורסם

מניסיון אישי, פנייה למשטרה תניב טופס הודעה על ת.ד "פגע וברח" ללא נזקי גוף שלא יטופל ע"י המשטרה מחוסר זמן ועיניין לציבור, הדרך היחידה היא בתביעה אזרחית כנגד הפוגע, או בהסדר פיצוי על הנזק .

כמובן ששמורה לך האפשרות לתבוע את חברת הביטוח שלך(בהנחה ועלות הנזק נמוכה מההשתתפות עצמית) שתנסה לתבוע את השיפוי מחברת הביטוח של הפוגע.

עברתי אירוע דומה עם רכב ליסינג שפגע ברכבי החונה וברח ,עם עדות ראייה של שוטרת! שום דבר לא עזר.

התנערות הפוגעים במיוחד אלו שמסתתרים מאחורי רכב ליסינג הפכה למכת מדינה.

מרגיז, מקומם, אבל זו המציאות במדינת ישראל 2012.

פורסם
אז ככה,

האוטו חנה ברחוב בצורה חוקית, ברחוב מאוד רחב. מישהו גירד לי את כל הדלת של הנוסע הקדמי, נזק לא קטן..

הוא גם צילם תמונה והשאיר לי את הצילום והפרטים בדף על השמשה. בתמונה אפשר לראות את הדגם. בנוסף לכך, נשארה חתיכת פלסטיק של הפגוש של הרכב הפוגע שמאששת שהצילום הוא נכון. (כתוב שם החברה על הצד האחורי של הפלסטיק ובטוח אפשר לראות שזה מתאים לדגם שפגע).

צריך לערב משטרה?

צריך לציין שאין לי את הפרטים של האזרח הטוב לב שהשאיר את הדף, ככה שבינתיים אני לא יכול להביא אותו להעיד או משהו כזה.

תודה רבה לעונים,

ניר.

אין מה לערב משטרה. תן לחברת הביטוח את כל הפרטים כדי שיוכלו לטפל בעניין. תשאיר אצלך העתקים של כל דבר.

ארז רונן

• ספונסר פורום
פורסם
אז ככה,

צריך לערב משטרה?

תודה רבה לעונים,

ניר.

גש לדעתי למשטרה תגיש תלונה פגע וברח תן את הפרטים שבידך אני מקווה שתקבל מהמשטרה את פירטי הביטוח של הצד הפוגע. אולי בדרך זו תקבל הודעה ופיצוי עבור הנזק .

אפשרות שניה וקלה יותר תבע את הפוליסה שלך במקרה ויש מקיף ותן לחברת הביטוח לשבור את הראש .

צור איתי קשר במקרה הצורך אנסה לעזור לך יותר .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

לא תוכל לקבל מהמשטרה את הפרטים של הצד הפוגע.

הם רק יכולים לטפל פלילית ברכב הפוגע, ובכיוון שאין נפגעים ושות' אז הם יסגרו את התיק.

גש לחברת הביטוח שלך, לא בטוח שגם הם ימצאו את הביטוח של הרכב הנפגע אבל אין מה להפסיד.

במידה וזה לא עוזר, פנה לעורך דין פרטי ותתפלא כמה הם יכולים לעזור.

לפני שכולם פה קופצים אני מדבר מניסיון, המשטרה עלובה בעניין הזה, גם אני עברתי תאונה

ויש לי את כל הפרטים של הרכב, אף אחד לא הצליח להשיג לי את חברת הביטוח שלו, וכשאני אומר אף אחד

זה אף אחד. (לא המשטרה, לא חברת הביטוח שלי, לא חברת הביטוח של המשטרה, ובמקרה שלי גם לא העורך דין הפרטי).

יתרה מזה, אני יודע מי הנהג ואת פרטיו, שם, תעודת זהות, כתובת מלאה וכל הפרטים של האוטו (רק אין חברת ביטוח והנהג

לא מוכן לתת את שם החברה , אין דרך להוציא את זה משום מקום שניסיתי).

פורסם

יש מספר רכב המשטרה תיתן לך את פרטי בעל הרכב.

אם לא , עו"ד כותב מכתב למשרד הרישוי ומקבל את כל פרטי בעל הרכב.

יותר מזה אתה לא צריך , ואתה תובע אותו , הוא כבר ימצא את חברת הביטוח שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם לא תוכל להביא אותו להעיד ולא תוכל להחתים אותו על תצהיר, נייר הפרטים שווה לנייר טואלט. תחשוב על מצב בו מי שהוא רשם פרטים של רכב אקרעי, שלי או של אזרח אחר. מדוע שאהיה מחוייב לשלם לך?

הייתי ממליץ לך לבחון ראיות נוספות ובמקרה ואתה מרגיש שיש לך מספיק הוכחות, לנסות לתבוע את הרכב הפוגע ע''י הקרנת פרטיו במשטרה לאחר הודעה על תאונת דרכים על גבי טופס יעודי.

במקרה ואין לך הוכחות - אין לך קייס.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM

תקרא את ההודעה הראשונה היטב

תבין שיש לו קייס .

ובית משפט לתביעות קטנות לא דורש הוכחות ברמה של בית משפט רגיל.

עם מה שיש לו הוא יכול לתבוע ולזכות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תקרא את ההודעה הראשונה היטב

תבין שיש לו קייס .

ובית משפט לתביעות קטנות לא דורש הוכחות ברמה של בית משפט רגיל.

עם מה שיש לו הוא יכול לתבוע ולזכות.

צודק, לא התעמקתי מספיק. יש לו כייס, הוא יכול לזכות (או שלא). אנחנו לא נכריע, אבל בהחלט לך על זה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...