Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

הגיע הזמן להחליף את הצמיגים המקוריים של האוונסיס מודל 2008 מידות : 205/55 R16

אני ממש מבולבל ומחפש צמיגים איכותיים בסביבות 500 ש״ח לצמיג.

קראתי כאן ויש המלצות על ה Toyo t1r

בנוסף שאלתי בעלי מקצוע שהמליצו על ה dunlop dz101

אחרים המליצו על על kleber או על goodyear

שכחתי לציין שעל הרכב מורכבים bridgeston וראיתי באתר Tires4uאת הדגם my01.

אירופאים יפנים ... יצאתי מבולבל אשמח להמלצות ומיקוד לקניית צמיגים איכותיים אמינים שקטים ובמחיר סביר.

תודה מראש לעוזרים.

אורן

פורסם

שלום,

אתה צריך להחליט, לפי סגנון הנהיגה שלך, האם אתה מעוניין בצמיגים עם יומרה ספורטיבית (כמו TOYO T1R או CONTINENTAL SPORT CONTACT ) או צמיגי נוחות.

אם אתה מחפש צמיגים לנהיגה רגילה, יש לך את KLEBER HP3, GOODYEAR EXELLENCE, PIRELLI P7 בסביבות 500-550 ש"ח. כל הצמיגים טובים, תבדוק בפנצ'ריות בסביבתך לגבי המלאי, המחירים ותאריכי ייצור.

אני חושב ש BRIDGESTONE MY01 מתומחרים יקר מדי באתר TIRES4U ולא שווים את המחיר, לדעתי פחות טובים ממה שרשמתי לך כאן.

נ.ב. אם ברישיון הרכב\מדבקה על שלדת הרכב\ צמיגים מקוריים רשום קוד מהירות V, אל תקנה צמיגים בעלי קוד מהירות H - זה לא יעברו טסט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

Vladclar ראשית תודה על התגובה המהירה.

שנית הצמיגים מיועדים עבור רכב שמשמש רוב הזמן את אשתי לעבודה והסעות לילדים :wink:

האם ישנו הבדל מהותי בצמיגי הספורט לבין צמיגי הנוחות מבחינת שחיקה רעש צריכת דלק.

בכל מקרה מבין צמיגי הנוחות שהמלצת האם ישנו דגם אחד מועדף ?

שוב תודה

אורן

דרך אגב הציעו לי גם קונטיננטל sport contact 2 ב500 ש״ח

• ספונסר פורום
פורסם

צמיג ספורט לרוב ישחק מהר יותר מצמיג "רגיל" ואורך החיים שלו יהיה קצר יותר. אם מדובר ברכב משפחתי לדעתי אין צורך ב-T1R . הגודייר והקונטיננטל צמיגים מצויינים, לדעתי הם המתאימים לך.

בכל מקרה, ציין מהיכן אתה בארץ ואולי נוכל להפנות אותך למקום זול יותר לרכישת הצמיגים.

פורסם

בכל מקרה, ציין מהיכן אתה בארץ ואולי נוכל להפנות אותך למקום זול יותר לרכישת הצמיגים.

אני מאיזור המרכז/ השפלה.

אורן

• ספונסר פורום
פורסם
אני מאיזור המרכז/ השפלה.

אורן

אם כך אז נסה אצל ג.מ פורטל (שהגיעו כאן בשרשור) וגם אצל צמיגי ראשון לציון ברחוב דרך המכבים.

מלבד המחיר, בדוק שמדובר בצמיגים חדשים (עד שנה מתאריך הייצור) ושהמחיר כולל התקנה ואיזון.

פורסם

היום סגרתי את הנושא וקניתי 4 צמיגים של Goodyear מדגם :EFFICIENT GRIP 91V.

המחיר 500 ש"ח לצמיג.

חשוב לציין שבהתחלה דרש המוכר מחיר של 550 ש"ח לצמיג (וזאת לאחר הנחה מיוחדת..)

אולם לאחר מיקוח ובזכות האתר Tires4U ירד המחיר ל-500 ש"ח לצמיג.(שם הופיע הצמיג ב-480 ש"ח)

המוכר ציין בפני שלא ניתן למכור את הצמיג בפחות ,אולם לאחר שיחת טלפון לאחת הפנצ'ריות הזולות שהפיעו באתר השתכנע להוריד את המחיר ל-500 ש"ח.

מקווה שעשיתי בחירה נכונה.

אורן

פורסם

תתחדש.

קנית צמיגים טובים, מחברה טובה ובמחיר טוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...