Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה כזה אופנוע.

Ohlins steering damper, Zero Gravity dark smoke double bubble screen, dynojet Power commander 3 USB, TRS tri-oval Yoshimura carbon slip-on, yamaha factory seat cowl, Gregg's custom flashmounts, harris grips, ART CARBON tank protector,SS Galfer break lines YEC roller protectors, YEC exhaust hanger, earache barends, lp mini rear indicator, Pirelli Diablo corsa rear180 and front

פורסם

ד"א...

אני רואה עכשיו..באחת התמונות של האופנוע הזה..שהונדה שמו את המאותתים האחוריים בנויים בתוך הפלסטיקה של הזנב..

לא כל כך חכם (במקרה של החלקה ..מחיר יקרע את הקונה)..אבל מבחינת עיצוב..סחטיין.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
הייתי רוצה כזה אופנוע.

למה?

צריך להתקדם מתישהו מ-R1, לא?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

רכבתי על ה-CB500F אתמול.

פעם שעברה כשלקחתי את ה-CB500 לנסיעת מבחן מאוד לא התרשמתי, במיוחד מאחר וה-CB היה מאוד לא יציב במהירויות בינוניות(100-110 קמ"ש) מה שלא הרשה לי להעלות את המהירות בכלל.

חשוב לציין שהאופנוע עליו רכבתי רוסק בנסיעת מבחן קודמת והמזלג במיוחד ניזוק קשות, לכן זו כניראה הייתה הבעיה.

הדברים שהכי התרשמתי מהם:

*תנוחת רכיבה הרבה יותר ספורטיבית, הרבה יותר נוחה ומאפשרת רכינה קדימה בקלות יתרה.

*העברת הילוכים חדה מאוד.

*אני לא יודע אם זה עקב ניסיון נצבר, אבל היה לי ממש קל להתאים סל"ד בהורדות הילוכים, התגובות של המצערת התאימו לי באופן מושלם.

*מומנט מעולה(למרות שזה אותו מנוע של ה-CB הקודם).

*צמיג אחורי רחב מאוד, תורם המון ליציבות.

הדברים שקצת הטרידו:

*היגוי קשה מאוד(מה יקרה כשנעלה על כתם שמן?)

*חוסר מגן-רוח.

*הפייבוריט החדש שלי ב-500*

לירן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
רכבתי על ה-CB500F אתמול.

פעם שעברה כשלקחתי את ה-CB500 לנסיעת מבחן מאוד לא התרשמתי, במיוחד מאחר וה-CB היה מאוד לא יציב במהירויות בינוניות(100-110 קמ"ש) מה שלא הרשה לי להעלות את המהירות בכלל.

חשוב לציין שהאופנוע עליו רכבתי רוסק בנסיעת מבחן קודמת והמזלג במיוחד ניזוק קשות, לכן זו כניראה הייתה הבעיה.

הדברים שהכי התרשמתי מהם:

*תנוחת רכיבה הרבה יותר ספורטיבית, הרבה יותר נוחה ומאפשרת רכינה קדימה בקלות יתרה.

*העברת הילוכים חדה מאוד.

*אני לא יודע אם זה עקב ניסיון נצבר, אבל היה לי ממש קל להתאים סל"ד בהורדות הילוכים, התגובות של המצערת התאימו לי באופן מושלם.

*מומנט מעולה(למרות שזה אותו מנוע של ה-CB הקודם).

*צמיג אחורי רחב מאוד, תורם המון ליציבות.

הדברים שקצת הטרידו:

*היגוי קשה מאוד(מה יקרה כשנעלה על כתם שמן?)

*חוסר מגן-רוח.

*הפייבוריט החדש שלי ב-500*

לירן.

מה הכוונה ב"היגוי קשה"?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אהלן,

אני טועה לפעמים ומשתמש במושגים מעולם הפחיות.

מה שהתכוונתי זה פידבק קשיח ולא רך.

אני לא בטוח שגם הפעם הצלחתי להסביר את עצמי, אבל תודה על התיקון :mm_yeah:

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
אהלן,

אני טועה לפעמים ומשתמש במושגים מעולם הפחיות.

מה שהתכוונתי זה פידבק קשיח ולא רך.

אני לא בטוח שגם הפעם הצלחתי להסביר את עצמי, אבל תודה על התיקון :mm_yeah:

שוב לא הבנתי את כוונתך, לכן אני מנסה לכוון אותך לתשובה מדוייקת יותר :wink:

האם ייתכן שהיה מדובר במתלה שלא כוון כראוי או שמא בכלל בלחץ אוויר שגוי לצמיג הקדמי?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אהלן,

אני לא יכול להגיד אם הוא כוון לא כראוי מאחר ואין לי כ"כ הרבה ניסיון עם CB עבור ההשוואה, אבל זה בהחלט מגיע מכיוון המתלה הקדמי.

• תוכן חדש...