Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אפשר לקנות ב20-25 אלף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות רכב בתקציב של 20-25 אלף ש"ח.

אני מעוניין ברכב חסכוני.

חשבתי על איביזה או פיג'ו 206. מה אתם אומרים? יש המלצות אחרות?

תודה לעוזרים.

פורסם
לפולו הבנתי שיש הרבה בעיות חשמל לא?

לא נתקלתי. וגם באופן כללי לא אמור להיות משהו יוצא דופן.

כל האופציות שהוזכרו טובות. כשפונטו ספייס היא החסכונית ביותר מבינהן.

V5

פורסם

קניתי לפני זמן מה מאזדה 323F שנה 2001 עד עכשיו האוטו משרת ונותן אבזור ואיכות נסיעה יותר מבכל רכב במחיר הזה הוא לא הכי חסכוני שיש אבל תהנה איתו יותר מכל אוטו חצי כוח במחיר שלו

פורסם

כל רכב תקין ומתוחזק כמו שצריך ישרוד נסיעות ארוכות מחוץ לעיר.הספייס אמינה ויכולה לעשות נסיעות כאלה בלי בעיה.

ואת הפולו עדיין לא מכרתי. אתה מוזמן לצור קשר אם בא לך.

V5

פורסם

גיר רגיל הכי חסכוני ומשתלם בתקציבים האלה. מה גם (ותקנו אותי אם אני טועה) אם תדרוש אוטומט תיאלץ לרדת בשנתון ולשלם יותר. בנוסף רכבים ישנים שעברו מספר רב של קילומטרז׳ יצטרכו טיפולי גיר (באוטומט) יחסית ״בקרוב״ כלומר הטווח שתעבור עם הרכב עד להחלפת גיר יהיה מן הסתם נמוך יותר עם יותר קילומטרז׳ ובמחירים האלה גם ככה לא תוציא רכב כזה חדש.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ביררתי קצת על פולו והבנתי שהחלקים שלה יקרים. האם זה נכון? וגם הביטוח שלה יקר?

ומה עם האיביזה? ההחזקה שלה יקרה?

פורסם

החלקים והטיפולים לא יהיו יקרים אם לא תטפל במוסך יקרן.

האחזקה של האיביזה זהה לאחזקה של הפולו כי זה אותו רכב.

ביטוח לא יקר, וגם ככה לדעתי לא משתלם לעשות מקיף לרכב ככ זול.

V5

פורסם

שמעתי גם שברוב הפולו המצרעת נהרסת מהר והיא עושה הרבה בעיות שהמנוע מתכבה כל הזמן. האם זה נכון?

• תוכן חדש...