Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LANZAR MX573 5X7 ב 300 שקל 220 RMS ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Boss CH5720 5X7 ב 200 שקל ,115 RMS ?

לא נראה לי הגיוני בכלל במחיר הזה.

איזה 5X7 הייתם ממליצים להגביר ב JBL GTO1004 בדלתות אחוריות במאזדה 3 ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

מאזדה 3 2007 .

קדימה : מורל טמפו 6 .

אחוריים : של הרכב אותם אני רוצה להחליף .

מגבר : JBL GTO1004 .

סאב : PIONEER TSW309S4 .

פאנל : מקורי של הרכב מחובר למגבר עם מנחת של אודיסן 4 ערוצים .

תקציב לרמקולים האחוריים עד 500 שקל ,אפשר לגלוש מעט.

רצוי שיהיו 5X7 כי לבנות הגבהה שוב יהפוך את הסיפור ליותר יקר וכרגע אין אפשרות אנחנו חיים במדינה קשה :wink:

פורסם

מורל טמפו קואקסיאלי 5X7 יעשו את העבודה בצורה טובה מאוד במסגרת התקציב שלך, מה גם שיש לך טמפו מקדימה- יוצא לך שילוב טוב.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

זה יוצא 600 שקל,יש לכם הצעות קצת יותר זולות ?

פורסם

up

אשמח לשמוע גם אם ה LANZAR שציינתי למעלה באמת 220 RMS .

שבת שלום חברי הפורום היקרים .

פורסם

לדעתי בכלל עדיף לך למכור את הסט הקדמי, ולקנות מורל דוטק אוביישן.

אם אתה אוהב את הצליל של הטמפו והם מספקים את הציפיות שלך, אתה תתחבר ותיהיה מבוט מהדוטק.

אם יש לך קצת חרטות או שאתה רוצה יותר עוצמה, הייתי חוסך עוד קצת ובאיזור ה1000-1500 ש"ח ישנן הרבה אפשרויות, גם חדש וגם מיד 2

נ.ב

שחכתי להגיד שההמלצה הזו באה מתוך גישה של חוסר צורך בסט אחורי במערכת עם סאבוופר, בייחוד במידה 5X7.

פורסם

חסרה לי יותר עוצמה ואני חושב שאם אני ארים עוד טיפה מקדימה אני פשווט אשרוף את הקומפוננט.

אם אני אוסיף רמקולים אחוריים שניתן להגביר אותם (מצדי שיהיו פחות איכותיים ) אני לא אקבל יותר עוצמה ואהיה מרוצה ?

פורסם
חסרה לי יותר עוצמה ואני חושב שאם אני ארים עוד טיפה מקדימה אני פשווט אשרוף את הקומפוננט.

אם אני אוסיף רמקולים אחוריים שניתן להגביר אותם (מצדי שיהיו פחות איכותיים ) אני לא אקבל יותר עוצמה ואהיה מרוצה ?

לשרוף את הרמקול אתה לא כי הרמקולים הם מגיעים ל120W RMS והמגבר ל100 אז ככה שזה בסדר אחי אין לך מה לדאוג רמקולים לאחור ממליץ בחום על morel tempo 6*9 או יש גם את ה7*5 אבל הכול בחירה שלך הם ממש מעולים

ואתה מדבר על הרמקולים האלה נכון? http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=12816 עליהם אני לא יודע מה להגיד לך כזה RMS גבוה בכזה מחיר קשה להאמין אבל תחכה לעוד תשובות גם אותי זה מעניין מה אומרים עליהם

פורסם

ואתה MANOR באמת יודע מה אתה אומר?

אני יגיד לך שאתה טועה, לפני שאתה ממליץ לאנשים מוצרים ונותן להם עיצות קודם כל תבין מה אתה אומר. אני אשאל אותך שאלה ותענה בכנות, אתה שמעת גם את ה6/9 גם את ה5/7 וגם את ה6.5 וחצי של הטמפו? אני לא חושב שייצא לך לשמוע איך כולם עובדים. הנקודה שלי היא שתדע מה אתה רוצה להגיד ואז תגיד.

בקיצור,

בטח ובטח שאתה יכול לשרוף את הסט קומפוננט שלך. זה שהסט יכול לספוג נגיד 125RMS גם עם מגבר של 250RMS לערוץ ומצד שני גם עם מגבר של 60RMS לערוץ אתה תוכל לשרוף את הסט, זה תלוי בכיוונים שלך. מאיפה תשיג תוצאה יותר טובה זה משהו אחר, אבל לשרוף את הסט אתה תוכל.

אני מציע לך קודם כל לקנות סט קדמי יותר איכותי כמו שכבר אמרתי לך.

עדיף לך לחסוך קצת ואכן לרכוש אחד טוב ויותר נציל שנשמע יותר חזק.

אני אתן לך דוגמא אישית, כשהתחלתי להתעסק עם המערכת ברכב רכשתי מורל טמפו (מטעם תקציב קטן* לאחר מכן שירגתי אותו לדוטק (שם הרגשתי את ההבל בינם ואכן הדוטק יותר טוב), אבל במוזיקה שאני שומע צריך יותר עוצמה ופחות וקאליות. הסט הזה פחות מתאים לי, ולאחר בירורים ושמיעה של סטים אחרים הייתי די נעול על זה אחר, ואז מכרתתי את שלי, אך בסופו של דבר רכשתי שוב דוטק מטעמי תקציב שלא היה לי (אני חייל מה לעשות :idea: )

אם התקציב שלשך נשאר נמוך, תקנה בהתחלה דוטק אובישן, ואם ייחסר לך כוח תנסה להוסיף 6/9 מאחור.

אם התקציב שלך יוכל לגדול, אני ממליץ לך להגע למפגשים ולשמוע סטים מחברות שונות ולראות לאן אתה מתחבר. אם עדיין יהיה חסר לך עוצמה, שוב, תמיד תוכל להוסיף עוד סט אחורי.

אבל אתה צריך להבין שלפני שאתה מוסיף סט אחורי, אתה צריך להיות שלם עם הקדמי שלך.

• תוכן חדש...