Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו קראתי המון גם פה בארכיון הודעות מ2007 ובכלל באינטרנט...

בקצרה אני יספר מה אני מחפש... יש לי מזדה 3 2009

אני רוצה מנורות לבנות שיתנו אור לבן ושלא יהיה חלש...שיהיה רגיל בתאורה לפחות

אבל שלא יהיה צהוב אלא לבן! ושיהיה איכותי

חלק אומרים המטק חלק פילפס... באינטרנט ובביקורות הכל נראה מדהים ויפה וכנראה גם מוגזם

לכן : רק אם יש פה מישהו שהתמש בפיליפס או בהמטק סופר וואיט ויכול להגיד ל בוודאות שהם לבנות וחזקות שיענה..

אחרי שנפתור איזה מנורה אני רוצה אני יתחיל בחיושים איך משיגים...

תודה

פורסם

אם היית עושה חיפוש כמו שצריך היית רואה שכל הנורות האלה נותנות גוון בהיר אבל לא דומה לקסנון אמיתי וחלש משמעותית בעוצמה שלהם בהשוואה להלוגן רגילות (צהובות).

בקיצור לא שווה גרוש.

פורסם

דווקא כן עשיתי חיפוש מעולה וקראתי המון וכל התגובות היו טובות

ברור שלאומת קסנון זה לא אותה עוצמה אבל לא התיימרתי לשלם 200 שח ולקבל קסנון אלא סה"כ אור לבן

פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה, מזמן לא ננעל כאן משהו.

אולי כדאי למנהלים לשקול פתיחת קטגוריה של שופוני - וואסאחיית, פוזה ומה שבינהם.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

מזמן לא ננעל - כי מזמן לא ביקרתי כאן כמו שצריך.

ופורום כזה: שופוני - וואסאחיית, פוזה ומה שבינהם, יהיה רק אם בגירה יביא לי את המנטה שלו. במתנה.

בכל מקרה, לזכר ימים עברו - ננעל.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...