Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

לאחרונה אני מקבל שיחות אוטומטיות לנייד ובהן התראה כי "אמצעי התשלום שלי פג וכי קיימת יתרת חוב בחשבון שלי".

זה המקום לציין שאני כבר 10 שנים לא לקוח של 012 אחרי חוויית לקוח מזעזעת שהייתה לי שם.

לפני שאני מתקשר למוקד ומתחיל עוד מסכת של טרטורים מול חברת תקשורת שלא רואה אותי ממטר, מישהו שמע על תופעה כזו?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ומה קורה אחרי ההתראה?

אתה נדרש לתקתק מספר אשראי?

אם כך - אני לא אתפלא אם זה נסיון עוקץ שבכלל לא קשור לחברת 012.

מציע לפנות לחברת 012 ולדווח להם על העניין, ואם הם טוענים שזה לא הם אז לפנות למחלקת ביטחון שלהם ולדווח להם.

אם לא, אז למשטרה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

על פניו נראה שהמקרה דומה למה שמתואר בשרשור שיובל נתן ולהנחת היסוד שלי.

לשמחתי יש לי חברים טובים מתוך המערכת שדואגים לי (עד השיגוע הבא? :?)

שימו לב והזהרו.

וויל - מענה הפנה אותי למוקד בלתי זמין. ודאי וודאי שלא הייתי נותן פרטי אשראי למי שמתקשר אלי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

והופה! אני ממשיך לקבל שיחות אוטומטיות לתשלום חוב לכאורה, ללא אפשרות מענה מול נציג...

כל פעם שאתם חושבים שיש גבול לתעלולים של חברות התקשורת אתם נדהמים מחדש מהחוצפה.

אעדכן.

Winston S. Churchill -

פורסם

המלצה שלי: תתנהל מולם בכתב ובדואר רשום בלבד.

בסגנון:

1. אני לא לקוח שלכם.

2. לא השתמשתי בשירותיכם מאז XXX

3. אי לכך אין לי שום חוב אליכם.

4. אם אתם טוענים אחרת, נא ספקו בכתב הוכחות לקיום החוב ולקיום התקשרות (חוזה חתום) בינינו.

5. אתם נדרשים ללהפסיק לאלתר להטריד אותי טלפונית באמצעות הודעות מוקלטות, אחרת אנקוט נגדכם בצעדים.

בהצלחה!

:turn-l:
פורסם

ואני מקבל סמסים מ-HOT שהם חייבים לי כסף :-D

מעדיף שישמרו את הכסף לעצמם מאשר לבזבז אפילו דקה על שיחת טלפון עם החברה הזאת.

• תוכן חדש...