Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חצי שנה הבאתי לידיד של המשפחה את הרכב שלי שאמר שתוך כמה חודשים הוא ישלם על הרכב

העברנו אותו טסט לחצי שנה והוא עשה על עצמו ביטוח

נגמר לו הטסט החודש והוא החזיר לי את הרכב ואומר שלא רוצה לקנות אותו

הרכב לא באותו מצב שהיה ,הוא לא מניע ויש כמה דברים שבורים בתוך הרכב וכנראה הוא גם לא יעבור טסט

מה אני יכול לעשות נגד הבן אדם הזה על הדבר הזה שהוא עשה?

פורסם

את הקשר איתו ניתקנו

האם אני יכול לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות ?

איך אפשר להוכיח את הנזק שנגרם לאוטו לאחר שהוא השתמש בו ?

חשבתי על זה שלפני חצי שנה כשהוא קיבל את הרכב הרכב עבר טסט ועכשיו אני אקח את הרכב לטסט והוא לא יעבור טסט וירשמו כל הליקויים האם זה יתפוס בתביעה נגדו ?

פורסם

אני חושב שאם הוא לא חתום על כך שהוא אמור לשלם על הרכב תוך כמה חודשים אז זה מקרה אבוד.

אין לך שום הוכחה שהוא היה אמור לקנות הרכב, הוא יכול לטעון שנתת לו את הרכב על דעת עצמך, וגם אין לך ממש איך להוכיח על הנזק.

בקיצור - אני חושב שזה מקרה אבוד.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
אני חושב שאם הוא לא חתום על כך שהוא אמור לשלם על הרכב תוך כמה חודשים אז זה מקרה אבוד.

אין לך שום הוכחה שהוא היה אמור לקנות הרכב, הוא יכול לטעון שנתת לו את הרכב על דעת עצמך, וגם אין לך ממש איך להוכיח על הנזק.

בקיצור - אני חושב שזה מקרה אבוד.

יש לי הקלטה שלו שהוא אומר שהוא לא מוכן לשלם על הרכב את הסכום שהוא הבטיח ושהוא מחזיר את הרכב והוא לא מעוניין בו בכלל

פורסם
יש לי הקלטה שלו שהוא אומר שהוא לא מוכן לשלם על הרכב את הסכום שהוא הבטיח ושהוא מחזיר את הרכב והוא לא מעוניין בו בכלל

עדיין, כמו שאמרתי, לפי החוק אתה נתת לבן אדם את הרכב בהסכמתך המלאה ללא שום התחייבות מצידו.

אתה סמכת על הבן אדם, אז אני מניח שהשופט יגיד לך שזה אשמתך שסמכת עליו ככה.

אם כאמור לעיל היה לך הסכם חתום שהוא קונה את הרכב, אז העניין היה הרבה יותר פשוט.

אבל תחכה לעוד תגובות, זוהי רק דעתי.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

הסכם בין אנשים יכול להיעשות במסמך בכתב ויכול להיעשות גם בע"פ .

שניהם מחייבים .

הבעיה היא להוכיח את ההסכם בע"פ.

אם יש הקלטה שאומרת הסכמתי לשלם לך סכום X ועכשיו אני נסוג מהסכמתי, אז על סמך כך אפשר לתבוע.

מה לתבוע ?

את ביצועו של ההסכם או ביטולו תוך תשלום הנזקים שנגרמו לך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני חצי שנה הבאתי לידיד של המשפחה את הרכב שלי שאמר שתוך כמה חודשים הוא ישלם על הרכב

העברנו אותו טסט לחצי שנה והוא עשה על עצמו ביטוח

נגמר לו הטסט החודש והוא החזיר לי את הרכב ואומר שלא רוצה לקנות אותו

הרכב לא באותו מצב שהיה ,הוא לא מניע ויש כמה דברים שבורים בתוך הרכב וכנראה הוא גם לא יעבור טסט

מה אני יכול לעשות נגד הבן אדם הזה על הדבר הזה שהוא עשה?

אוטו ישן יכול לא להניע לפעמים. אני מניח שהוא לא תלש את חוטי ההצתה רק כדי שלא יניע. "כמה דברים שבורים", אני מניח שלא מהותיים אחרת היית מציין את זה. למה לדעתך לא יעבור טסט? גם אם אתה היית נוהג באוטו בתקופה הזאת שאלת יעבור או לא יעבור הייתה נשאלת.

לדעתי, מחיר החזרת המצב לקדמותו פעוט לעומת הרווח שבגילוי פרצופו האמיתי של הנבל.

ארז רונן

פורסם

קח את המקרה כשכר לימוד לעתיד.

מכיוון שמדובר ברכב ישן אני הייתי מוסר לגריטה לפני שנגמר הטסט כדי למזער נזקים.

תלמד להבא שלא עושים עסקים עם משפחה כי תמיד צד אחד ידפק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...