Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש רכב שישרת אותי נאמנה, לא יגזול ממני הרבה כסף לדלק ולא יבזבז לי זמן במוסך...

אני נוסע בשבוע בממוצע 220ק"מ, בערך 40 ק"מ ביום.

אני מחפש משהו סביב ה40,000 ש"ח ובעדיפות רבה לפחות.

מחפש רכב אוטו' כיוון שהאישה לא "חזקה" בתיבה ידנית...

אני בודק את סוכניות הרכב( AVIS וכאלו),

נתקלתי בדגמים הבאים : (אשמח להצעות נוספות...)

קיה ריאו 2008, אוטו,1.5

דיההטסו סיריון 2008,אוטו',1.3

שברולט אוואו 2008,אוטו',1.4

מעל איזה ק"מ לא כדאי לי לקנות ועדיף לי להתרחק, הק"מ במכונויות האלו נע בין 80,000 במקרה הטוב ל150,000 במקסימום..

מהו קילומטר סביב למכונית שהייתה בליסינג לפני כן?

תודה על עזרתכם!

פורסם

אני הייתי מתעסק רק עם הסיריון למרות שהקאיה תהיה מרווחת יותר.

קח בחשבון שמדובר ברכב מאוד מבוקש ולרוב בחברות הליסינג נשאר הזבל (המיץ של הזבל עובר לסוחרים), כלומר רכבים עם ק"מ גבוהה. רוב הרכבים השמורים נמכרים עוד לפני שסיימו את תקופת הליסינג עליהם (אנשים שיש להם קשרים בחברות הליסינג "שמורים" את הרכבים לקרובים שלהם) אז אני ממליץ לך לחפש מישהו שיקשר אותך.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ק"מ ממוצע לרכב שנמצא 3 שנים על הכביש הוא כ-70K ק"מ.

הבעיה שהרכבים הקטנים האלה לרוב שירתו אנשים זותרים שנוסעים כל היום (לדוגמא סוכני שטח, מתקינים, אנשי צבא וכו') ולכן הק"מ של הרכבים במגרש יפתיעו גם אותך.

לצערך התקציב שלך נמוך מדיי ואם תחפש רכב פרטי תצטרך לרדת בשנתון לרכב שנמצא כבר כמעט 6 שנים על הכביש. בנוסף חברות הליסינג מציעות מבצעי מימון מאוד אטרקטיבים ומקנחים באחריות שקר כלשהו לשנה-שנתיים (שבד"כ לא שווה את הדף שעליה היא כתובה).

לרוב אני נגד קניה מחברות ליסינג אבל במצב שלכם האופציות האחרות פשוט לא רלוונטיות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מציעה לבדוק את המבצע בלובינסקי טרייד- עד סוף החטדש (אם איני טועה, נא לבדוק),

יד פרטית 16%הנחה, ליסינג והשכרה 25-40%הנחה.

הם נותנים שנה אחריות ומתקנים מה שעולה בבדיקה.

אחרי חיפוש לא קצר קניתי אצלהם, בעסקה טובה בסך הכול.

מובן כי חייב לקחת למכון בדיקה, קצת הרבה טלפונים מול החברה, מוסך ולדאוג שהכל מתוקן,

אבל לדעתי, שווה בדיקה.

בהצלחה!

פורסם

אני דווקא לא הייתי פוסל את הריו, נסעתי מספר פעמים עליה והיא מרווחות יותר מהסריון,תא מטען יותר גדול,יש לה 6 כריות מול 4 בסריון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חיים,

אם הציעו לך דייהטסו סיריון או קיה ריו מ2008 ב40.000 ש"ח,

זה בגדר מציאה..:idea: מה הקילומטראז' שלהם?

שקול גם את היונדאי אקסנט וגטס, כלי רכב אמינים, וב40K תוכל למצוא כמותם גם עם קילומטראז' סביר (65-70 אלף).

ענת

אוויס

שלום רב,

אני מחפש רכב שישרת אותי נאמנה, לא יגזול ממני הרבה כסף לדלק ולא יבזבז לי זמן במוסך...

אני נוסע בשבוע בממוצע 220ק"מ, בערך 40 ק"מ ביום.

אני מחפש משהו סביב ה40,000 ש"ח ובעדיפות רבה לפחות.

מחפש רכב אוטו' כיוון שהאישה לא "חזקה" בתיבה ידנית...

אני בודק את סוכניות הרכב( AVIS וכאלו),

נתקלתי בדגמים הבאים : (אשמח להצעות נוספות...)

קיה ריאו 2008, אוטו,1.5

דיההטסו סיריון 2008,אוטו',1.3

שברולט אוואו 2008,אוטו',1.4

מעל איזה ק"מ לא כדאי לי לקנות ועדיף לי להתרחק, הק"מ במכונויות האלו נע בין 80,000 במקרה הטוב ל150,000 במקסימום..

מהו קילומטר סביב למכונית שהייתה בליסינג לפני כן?

תודה על עזרתכם!

פורסם

גטס ואקסנט (וגם ריו) אכן טיפה פחות חסכוניות מהסיריון אבל באופן כללי צריכת הדלק שלה לא מאוד גבוהה. אני מצטרף לדעתה של ענת מאוויס, סיריון 2008 מליסינג עם קילומטראז' נמוך (70-60 אלף) לא תצא במחיר הזה. במחיר כזה מדובר בדרך כלל על רכבי השכרה או רכבי ליסינג עם קילומטראז' גבוה יותר. או, אופציה אחרת, רכב שהוא יד שנייה כשהראשונה הייתה ליסינג.

בכל מקרה אם אתם זוג סטודנטים ללא צפי לילדים בעתיד הקרוב, הסיריון והגטס יתאימו לכם מאוד. שים לב שלגטס יש תא מטען גדול יותר, שיכול להתאים גם למשפחה צעירה. בסיריון תא המטען קטן יחסית.

• תוכן חדש...