Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני יודע שנפתחו המון נושאים בקשר לזה, עברתי על רובם ונותרו לי כמה שאולות

אני רוצה להחליף את הנורות דרך לצבע לבן, סוג הנורה H4

מחיפושים בפורום הגעתי לשני דגמים של נורות ואתר אחד שמשם מזמינים ואין חשש לזיופים.

השאלות שלי איזה דגם ממומלץ, האתר הזה עדיין נחשב לאתר אמין.

Philips Diamond Vision

Philips Blue Vision Ultra

תודה רבה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האתר הזה מצויין, הזמנתי כבר פעמיים וחבר הזמין פעם אחת והכל מגיע מהר יחסית (הזמנו מpowerbulbs.co.uk אבל זה נראה כמו אותו האתר).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הזמנתי משם כמה פעמים וגם חברים שהמלצתי להם על האתר.

המשלוח מהיר והשירות מצויין.

ממליץ להזמין מ powerbulbs.co.uk כדי לוודא שהמשלוח מגיע מאנגליה ולא מאיזה מחסן בארה"ב (יותר מהיר).

הזמנתי Diamond Vision ואיתם קיבלתי Blue Vision קטנות (W5W) מתנה.

ה-Diamond נראות לבנות עם קצת גוון כחול. ה-Blue נראות כמו נורות צהובות רגילות עם ציפוי כחול שלא עושה הרבה. לא יודע אם זה שונה בנורות הגדולות.

יש גם Crystal Vision שאמורות להיות לבנות (5000K) ועדיפות על ה-Blue. אבל אין אותן באתר הזה.

פורסם

תודה רבה לכולם.

הקישור שנתתי הוא כבר לאתר של אנגליה.

הזמנתי עכשיו את Diamond Vision.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

אני התלבטתי אם להזמין דיאמונד, ובסוף הזמנתי אוסרם NIGHTBREAKER PLUS, האור טיפה יותר לבן, אבל העוצמה אחח העוצמה.

אני לא צריך להדליק אור גבוה יותר.

עלה לי 15 פאונד באיביי, נורות מקוריות גרמניות H7 (משלוח מUK).

פורסם

לא נוראה כבר הזמנתי מהאתר.

כל מי שהזמין מהאתר הזה הם שולחים אישור הזמנה למייל/מספר הזמנה, משהו.

לא שלחו לי כלום מהאתר, רק PAYPAL שלח לי אישור שקניתי מהאתר ואת סכום החיוב.

המצב הגיוני?

פורסם
הזמנתי משם כמה פעמים וגם חברים שהמלצתי להם על האתר.

המשלוח מהיר והשירות מצויין.

ממליץ להזמין מ powerbulbs.co.uk כדי לוודא שהמשלוח מגיע מאנגליה ולא מאיזה מחסן בארה"ב (יותר מהיר).

הזמנתי Diamond Vision ואיתם קיבלתי Blue Vision קטנות (W5W) מתנה.

ה-Diamond נראות לבנות עם קצת גוון כחול. ה-Blue נראות כמו נורות צהובות רגילות עם ציפוי כחול שלא עושה הרבה. לא יודע אם זה שונה בנורות הגדולות.

יש גם Crystal Vision שאמורות להיות לבנות (5000K) ועדיפות על ה-Blue. אבל אין אותן באתר הזה.

ה-Crystal Vision הם בגוון 4300 והם בצבע צהוב-לבן, יש לי אותם ברכב ורואים בהם פצצה. מאוד מומלץ !

פורסם

לפי כמה השוואות שראיתי (לא שאני מבין גדול בנורות וכול זה) אני חושב שהסוג נורות האלה עדיפות על כול הפיליפיס למינהם

mtec super white

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
שולחים אישור הזמנה (שמגיע ביחד עם המייל של פייפל), קבלה ואישור על משלוח ברגע שהוא יוצא.

טוב אז קיבלתי רק מייל אחד מפייפל וזהו. נקווה שזה יגיעה.

נ.ב מצאתי את זה נראה ש4000 באמת צהוב לבן.

color_temp.gif

פורסם

אצלי ברכב מותקנות זוג נורות של פילפס דימונד וויז'ן, כשרואים את הרכב מרחוק זה נותן גוון כחול (כמו קסנון, אבל העוצמה לא מתקרבת לנורות קסנון)

אם אתה מחפש עוצמה, מהדימונד וויז'ן לא תקבל אותה.

Peugeot 206XS

פורסם

^

לא רציתי לקבל עוצמה של קסנון, אבל ממש לא מוכן לקבל פחות עוצמה ממה שיש לי עכשיו בשביל אור לבן.

הנרות האלו יותר חלשות מהנורות הרגילות?

• תוכן חדש...