Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בסך הכל לא רע אבל, וזה אבל גדול, לא הייתי קונה כזה רכב כלקוח פרטי. זה רכב שמיועד בראש ובראשונה לציי רכב, מה שאומר שבעוד שנה-שנתיים-שלוש השוק יוצף במכוניות כאלו יוצאות ליסינג במחירי רצפה והסיכוי שלך למכור ירד פלאים.

כמה רוצים על רכב כזה היום המחיר הרשמי שלו הוא 110 אלף ש"ח, אני מקווה שהוא נמכר בפועל בפחות כי במחיר הזה יש אופציות קצת יותר משתלמות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בהמשך לדבריו של צביקה - נסעתי על רכב דומה בגירסת הליסינג (וגם על ה-i35)

אין מה להשוות בכלל לדור הקודם של היונדאי מבחינת האינטריור של הרכב (התקדמות רבה של יונדאי בדגם זה, וגם בדגמים האחרים). לטעמי - קצת רועשת בסל"ד גבוה.

ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן ולהתרשם.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני כבר קרוב ל-20 אלף קילומטר ב-1.4 ואני מאוד מאוכזב.

בעיקרון מדובר בחצי דור אחורה לעומת I30 וברכב שמרגיש דיי רחוק מה-35.

היא דיי צפופה וקטנה, יש סופר מיני יותר מרווחות ממנה. הפלסטיקה מורכבת היטב אבל לא הכי נעימה והרכב קצת קופצני.

אם הרכב מיועד למשפחה ויש אופציה להגדיל את התקציב ל-I35 ודומתיה אז הן עדיפות בהרבה, אם אין אז אני הייתי בודק את המחירים של ה-I30 שמתחלפת בקרוב.

בהצלחה.

פורסם

בהמשך למענה שהתקבל מחברי הפורום,

הרכב אמור להיות כתחליף לרכב סופר מיני (בעל תא מטען מוגדל) ולא רכב משפחתי,

כדוגמא - מאזדה 2, פיז'ו 207, יונדאי I20, אופל קורסה, פורד פייסטה.

במחיר זהה ניתן לרכוש גם יונדאי I20 בנפח מנוע 1,600 סמ"ק ברמת גימור גבוהה המגיע אילינו מ- הודו/תורכיה.

ברצוני להזכיר כי רכבים משפחתיים בשנות ה -90 כדוגמא :

מיצובישי סופר לנסר, טיוטא קורולה, מזדה 323 או לנטיס,

היו בעלי מרחק סרנים קטן יותר מאשר יונדאי I25 כך שאמורות היו להיות פחות מרווחות.

בשנים האחרונות המכוניות המשפחתיות גדלו גם באורכם מבחוץ וגם במרווח הפנים.

באשר להתיחסותו של "צביקה פיק" לכך שהשוק יוצף ברכבי ליסינג,

הדגם המוזכר הינו בנפח מנוע 1,600 סמ"ק ברמת הגימור הגבוהה שאינו משמש את רכבי הליסינג,

מרבית רכבי יונדאי I25 בחברות הליסינג בנפח מנוע 1,400 סמ"ק.

המחירון הרשמי 110,000 ש"ח, בקרוב מתקיים מבצע חבר שבו ינתנו ההנחות המקובלות.

אשמח לקבל אופציות חילופיות לרכב קומפקטי שביום יום אמור לשמש נוסע אחד או שניים,

רק לעיתים רחוקות ישמש גם להסעת שניי מבוגרים נוספים בנסיעה עירונית לטווח קצר.

פורסם

מבחינת גודל אתה צודק, אין ספק שיונדאי i25 חדשה מרווחת יותר מטיוטה קורולה מודל 1999. אבל זה שפעם הסתפקנו במועט לא אומר שגם היום צריך להסתפק במועט.

אני מציע שנדבר אחרי שתדע מה המחירים של מבצע חבר. ההימור שלי הוא שההפרש בין יונדאי i25 ליונדאי i30 אחרי המבצע יהיה זניח ואז הייתי מעדיף את ה-i30 למרות שהיא מוחלפת בקרוב.

לגבי סחירות עתידית - תשמע, מי שיחפש יונדאי i25 בעוד כמה שנים זה בערך מי שמחפש היום יונדאי אקסנט. בעולם השיווק קוראים ללקוח כזה "לקוח מחיר", כזה שמחפש מקסימום תמורה במינימום מחיר. לקוח כזה יעדיף ברוב המקרים לשלם פחות, גם אם זה אומר שיקבל מנוע קצת חלש יותר ורמת אבזור קצת נמוכה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מקבל I25 מהעבודה ומחזיק I30 פרטית. גם אני הייתי מעדיף בכל מצב את ה-I30. הפלסטיקה אומנם דומה אבל המרווח גם מלפנים וגם מאחור עדיף בהרבה ב-I30, גם הנוחות וההתנהגות עדיפים בה וניכר שה-I25 אמורה לעמוד במסגרת עלוייות יצור דיי מגבילות. אל תבין לא נכון, זה לא רכב רע אבל יש טובים יותר ויש הרבה יותר טובים ופערי הדורות והדגמים ניכרים.

רכב עירוני שיהיה גם מרווח הוא טויוטה ספייס ורסו למשל, קיה סול שמציע בתוספת קטנה יחידת כוח עדיפה משמעותית וגם לא מעט איבזור וגם יונדאי IX25 שאמור להגיע ארצה בקרוב. אלה רכבים קומפקטיים יחסית, מעט יותר מסופר מיני בגודל החיצוני אבל עקב מימד גובה גדול הם מרווחים הרבה יותר מרוב המשפחתיות.

• תוכן חדש...