Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי נייד של דל, ווסטרו 3350, מרוצה מאד, אך לאחר שביצעתי את כל העידכונים שהוצעו לחלונות 7, וכמה דברים מסביב. פתאום המבזקים שרצים באתרי החדשות הנבחרים בעברית, כגון YNET, NANA וכ"ו, נמרחים למצב שאינם קריאים.

אולי זה משהו שקשור לתוכנת הפלאש שהותקנה במחשב? ממה שראיתי מדובר בגירסה 11 של התוכנה.

מוזר, כי את אותם העדכונים בדיוק התקנתי במחשב דומה של דל שנקנה באותו מעמד ושם האקספלורר 9, מתנהג באופן תקין לחלוטין. חשוב לציין שבנייד המדובר, שבו ישנה בעיה, דפדפן מוזילה 9, פועל ללא דופי.

אשמח לעזרתכם.

Untitled.jpg

פורסם

נסה לשנות את הרזולוצייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זאת וואחד תקלה מוזרה. :shock:

הפיתרון הפשוט הוא שימוש בדפדפן אחר,

אבל כדי להסיר ספק, מומלץ לעדכן את הדרייבר של כרטיס המסך וכיו"ב.

בגרסת ה-64 ביט של אקספלורר יש עדיין כל מיני באגים מוזרים, האם זאת הגרסה שבה אתה משתמש?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אמת ויציב, גרסת ה64 ביט.

אך הבעיה שמצב דומה להחריד, קורה לי בנייד אחר של חברה אחרת (HP) עם מערכת הפעלה אחרת, ויסטה. גם באקספלורר 9. גרסת 32 ביט כמובן.

שם סבלתי עם זה כמה חודשים טובים, אך כשזה קרה גם בנייד החדש שלי החלטתי לשתף את חברי הפורום היקרים.

אוף :|

פורסם

טוב, נמצא פתרון לבעיה.

כמו שחשדתי מההתחלה. מדובר בתוסף הפלאש בדפדפן שעשה את הבעיה המתוארת (ח"ח לבחור שנתן לי את הטיפ בעניין).

השבתתי את התוסף של "Shockwave flash object", לאחר מכן לא נצפו יותר "מריחות".

אז כל מי שנתקל בבעיה דומה בעבר או יתקל בעתיד. יש פתרון :-D

• תוכן חדש...