Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביררת על תיקון עצמאי?

אני הייתי הולך לפחח בצורה עצמאית וסתם שואל כמה יעלה התיקון.

תדגיש שאתה לא מערב ביטוח.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

1. שום תיקון פח ויהיה הפחח אשר יהיה,לא ישתווה לפח חדש.

2. דלת חדשה נצבעת "על השולחן" ללא אביזרים,ללא נייר דבק על הגומיות (שמפספס לפעמים),על מנגנון הנעילה ועל החלון.

במקרה שלך,לך על דלתות חדשות, תוך חודש הברק ישתווה,לא תבחין בהבדלי הצבע ולא תראה "גלים" שכן תראה, אם פח הדלתות ייושר.

שיהיה...

פורסם

אם הדלתות ניתנות לתיקון אני לא חושב שייאלצו לצבוע את כל הדלת אלא רק את החצי התחתון ו"טשטוש". סה"כ הרכב חדש והצבע לא דהה, אני לא רואה סיבה לצבוע את כל הדלת. זה גם מפחית ל 0 את הסיכוי לסימני צבע על גומיות ומנגנונים.

יותר מזה, דלתות חדשות מגיעות כ"פח". את כל החלקים לוקחים מהדלתות הנוכחיות. לדעתי זה רק פתח לצרות עם מנגנונים וקליפסים שבורים.

בקיצור - גם אני לא מהממליצים להחליף את הדלתות אם הן ניתנות לתיקון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מאיפה המידע התמוהה הזה שדלתות רכב חדש צובעים בארץ ולא במפעל ?

מניסיון חבוב.

הרי ברור לך שהייבואן בארץ לא יחזיק במלאי 6 צבעים שונים של אותה דלת.

איזה כייף לי :)

פורסם
מאיפה המידע התמוהה הזה שדלתות רכב חדש צובעים בארץ ולא במפעל ?

ידוע וברור לחלוטין שהיצרן שולח את הדלתות בצבע בסיס וכאן נעשת עבודת הצביעה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אהלן, חזרתי לעדכן.

כזכור לפי הערכת שמאי היה צורך להחליף דלתות. למרות שסלדתי מהרעיון הרכב כבר היה במוסך המרכזי והמשכתי בטיפול לפי ההערכה ובמסגרת הביטוח. כפי שעיניכם הרואות בחשבונית העלות של התיקון יצאה 17K!! לא ברור לי מה האינטרס של השמאי להעריך את הנזק בשיעור כל כך גבוה ולהוציא כזה סכום מהביטוח, במקום להמליץ על תיקון פחחות וזהו.

בכל מקרה התיקון נראה טוב, ואין זכר לנזקים. בקרוב אעלה תמונות. אני רק מקווה שהדבר לא יפגע בי קשות בעתיד בשעת מכירת הרכב..

Bill.jpg

פורסם
לא ברור לי מה האינטרס של השמאי להעריך את הנזק בשיעור כל כך גבוה ולהוציא כזה סכום מהביטוח, במקום להמליץ על תיקון פחחות וזהו.

הרבה סיבות אפשריות:

- אולי זה מה שהתיקון באמת עולה ואנחנו לא מבינים שום דבר בתיקוני פחחות.

- אולי לשמאי יש רכב שאחרי השמאות הזו יקבל טיפול/תיקון חינם במוסך.

- אולי השמאי שותף בדרך כלשהי ברווחי התיקון.

לך תדע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תאר לך כמה עולה להרכיב רכב בחלקים ולא לקבל אותו מורכב :lol:

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

ישראבלוף במיטבו.

את האמת, זה מתחיל להראות לי כמו קומבינה. אין שום סיכוי בעולם שתיקון בסכום כה דמיוני לא מדליק שום נורה אדומה אצל חברת הביטוח. כנראה שזה נוח שכולם חוגגים על הכספים של הציבור.

אם יש כאן תחקירנים יש לי תחושה שיכול להיות לכם כאן אחלה סיפור ביד, תעלו גם כמה שורות מעלה ללינק לתיקון הפגוש בפולו שעלה 20,000 ש"ח.

ענף הרכב הישראלי הוא מהמושחתים במשק. גועל נפש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אהלן, חזרתי לעדכן.

כזכור לפי הערכת שמאי היה צורך להחליף דלתות. למרות שסלדתי מהרעיון הרכב כבר היה במוסך המרכזי והמשכתי בטיפול לפי ההערכה ובמסגרת הביטוח. כפי שעיניכם הרואות בחשבונית העלות של התיקון יצאה 17K!! לא ברור לי מה האינטרס של השמאי להעריך את הנזק בשיעור כל כך גבוה ולהוציא כזה סכום מהביטוח, במקום להמליץ על תיקון פחחות וזהו.

בכל מקרה התיקון נראה טוב, ואין זכר לנזקים. בקרוב אעלה תמונות. אני רק מקווה שהדבר לא יפגע בי קשות בעתיד בשעת מכירת הרכב..

חשבון מנופח ללא שום פרופורציות לעלות האמיתית.

1. איזה עבודת פחחות נוספת הם עשו לרכב במחיר של 1400 שקלים ?

2. אני רוצה לדעת במדוייק איזה חומרי עזר הם דחפו לחשבון במחיר של 120 שקלים !

3. איפוס תקלות ?? איפוס לצבע הרכב ? אם אחרי החלפת הדלתות הופיעה תקלה מסויימת הרי זה צריך להיות מגולם בתוך סה"כ העבודה.

אולי בזמן ההרכבה הם גרמו לתקלה ?

4. עבודה 4500 שקלים ?? ראבאק מאיפה המחיר ההזוי הזה ?

פירוק הדלתות+העברת הצמות ושאר החלקים לאדם כמוני שאין לו את הניסיון כמו לעובדים במוסך לוקח בין 6-8 שעות. כנראה זה הזמן לפי שעתון ייצרן הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

תיקון הפחחות הנוסף של 1400 זה הטיפול בכנף שגם נפגעה קלות.

איפוס תקלות ייתכן והכוונה לסנכרון/בדיקת הנעילה החשמלית של הרכב לאחר החלפת הדלתות..

המחירים הגבוהים כנראה זה באמת בגלל שעתון היצרן, אל תשכחו שזה מוסך מרכזי. מחירים גבוהים לכל הדעות אבל העיקר שנעשתה עבודה טובה, כאמור אעלה תמונות בקרוב.

אין ספק שתעשיית הרכב בישראל היא מסחרה אחת גדולה.

• תוכן חדש...