Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, התגעגעתי... :-) (למי שזוכר)

אחרי תקופה ארוכה עם רכב ביניים שלא בוצע בו שום שינוי התחדשתי ברכב חדש והשלב הבא ה-מערכת

הרכב הוא קיה פיקנטו.

בעבר הייתי מסופק ונהניתי ממערכת שכללה CARPC ור"ד של קלריון

שהוגברו ע"י פייז אופוס 4

קומפוננט של מאק-אודיו דגם איירון.

סאב וופר של מאק-אודיו מקסימוס.

מערכת זו היתה (בשבילי) ברמה מעולה ומספקת לחלוטין

ככה שיש לכם פחות או יותר מושג על הדרישות שלי כיום... :-)

סאב-וופר יוחלף ל8-10 אינץ ואני אלך על משהו זול, בכל זאת אוטו קטןןן מאוד...

את המערכת יפעיל CARPC, בתחום הזה אני מסודר.

הבעיה העיקרית זה הרמקולים, ולהלן השאלות:

1) בדש יש מקום ל 4 אינץ בלבד, עד כמה זה נורא? ומה האפשרויות שלי ? (אפשר גם מחול) (תקציב מוגבל אך גמיש בהתאם לעלות/תועלת)

2) בדלתות האחוריות יש מקום ל 5 ורבע או 6 אינץ, בתור אחד שחונך שלא צריך יותר מסט קדמי, מציק לי ה4 אינץ שכנראה ידרוש עוד סיוע במיד בס (?)

3) במערכת המקורית כשאני מגביר ויש "באסים" (פחחחחח) אני מרגיש את כל הדש, הגה, דוושות והסביבה רועדים בצורה מציקה, יש מה לעשות בנידון ?

תודה למגיבים.

פורסם

העניין של 4 אינצ' בדשבורד עלה בפורום אין סוף פעמים.

אם אתה אוהב לשמוע באסים \ צליל עמוק, שום רמקול בגודל כזה לא יספק אותך.

תבחר בין בניה בדלתות קדמיות לבין הוספת רמקולים יותר גדולים בדלתות אחוריות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחד ה-רכבים הזוועתיים ביותר שאני יכול לחשוב עליהם להתקנת מערכת.

קודם כל איפה בדיוק אתה מתכנן לדחוף שם את הCARPC?

המערכת המקורית שלו עד כמה שאני זוכר מוטמעת בתוך הדשבורד והיא לא נפרדת ממנו וגם חלק ממחשב הרכב נמצא שם - תקן אותי אם אני טועה.

שנית הרכב כולו מורכב בצורה מאוד עדינה - כמו שציינת רק מהרמקולים המקוריים הכל מקרקש לך שם.

ובנוסף לכך הדלתות של הרכב הזה לא תוכננו להכיל בתוכן מידבאסים.

לאמר לך את האמת -

הייתי מפרק רמקולים של מחשב 2.1 ומשנה להם את כניסת ספק המתח שלהם ל12VDC - ממקם את הסטליטים במקום הרמקולים המקוריים ואת הסאב בין הרגליים של הנוסע מקדימה מקובע לאיזה קרש.

אני הייתי לוקח L4SE או L3SE - מתקין במקום המקורי - מוסיף לעניין סאב 8 אינטש בבניה מקדימה במושב של השאטגאן (נוסע קדמי), מגבר 3 ערוצים חזק מתחת למושב הקדמי + MINIDSP אחרי מנחת מהמערכת המקורית ושלום שלום.

אם ממש הייתי רוצה להתפרע הייתי עושה אותו דבר רק שאת הMINIDSP הייתי מחבר לאייפון בכלל.

אפרופו - אפשר גם להביא אייפון 4 - להוציא ממנו HDMI דרך מתאם שימיר את זה לSPDIF, את זה לחבר לMINIDIGI שמחובר לMINIDSP ולקבל מקור דיגיטלי כל הדרך עד המגבר.

ואם אתה ממש אבל ממש רוצה להתפרע - לעשות ניתוח חירורגי לדשבורד ולהעיף את המערכת המקורית (אם זה אפשרי בכלל) ולשתול שם דאבל דין, אני בעקרון מכיר רק "מופרע" אחד שמסוגל לעשות כזה תעלול ולהשאיר את המראה של הרכב מקורי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהחלט ניתן לפרק את המערכת המקורית ללא בעיות, כבר ראיתי רכב שהחליף עם מתאם פלסטיקה ומערכת מולטימדיה אוניברסלית.

המחשב רכב יהיה ביחד עם המגבר בתא המטען.

רמקולים של מחשב לא יהיה בבית ספרי, בדיוק כמו שאני לא אשים מגבר של בית, או מחשב ענק ואקרא לו CARPC.

(אולי הסאטליטים של קנטון, אולי ).

בכל מקרה את נושא יח' הראש אני אשבור את הראש לבד (עד שיצוצו בעיות)

בנתיים אני רוצה לפתור את נושא המידים, מה אפשר לעשותתתת ??

בנייה בדלתות אפשרית אגב יש מספיק מקום במקום שיש בו לאחסון דברים....אבל לא ניראה לי שזה בא בחשבון...

פורסם

היום ראיתי פיקאנטו שהתקינו בה סט קומפוננט 4" אינצ' של חברת ריינבו הגרמנית

באמת שהייתי מופתע מהתוצאה הרבה זמן לא נהנתי ככה מרמקולים 4" אינצ'.

הסטאפ היה מגבר 4 ערוצים סאב 10 אינצ' הרץ אנרג'י והסט קומפוננט של ריינבו.

אם תרצה לדעת היכן ניתן להשיג את הסט הנ"ל פנה אליי בפרטי.

פורסם

להתחלה גם הייתי ממליץ על קומפ' במקום המקורי וסאב להשלמה.

אם יתברר כי התוצאה אינה מספקת, תמיד קיימת אפשרות של בנייה לוופרים בדלתות ושדרוג משמעותי בחוויה.

מתחדשת*

פורסם

הרעיון שלי הוא סאב מקדימה שיכול נגן עד 200 הרץ - לא יהיה שום צורך בשום השלמה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה יכול גם להמליץ על דגם ותיבה מתאימה, בנפח שיכנס בקבינה של קופסת הסרדינים הזו?

מתחדשת*

פורסם

Romek תודה על התגובה

אני מבין שיצא לך לשמוע 4 אינץ ובפרט ברכב המדובר והתוצאה מפתיעה.

זה קצת מקל על החשש שלי מהנושא, אז במידה ו4 אינץ אינו אסון מוחלט, איזה סטים אתם ממליצים ?

תקציב 1000 ש"ח לסט

תודה

פורסם

ממליץ בחום על morel dotech 4 .

היה לי אותו בספארק וביחד עם סאב HERTZ ES200 שמעו מעולה.

ממש לא האמנתי שרמקולים כאלה קטנים יגיעו לביצועים כאלה.

HU: Alpine iDA-X305 Processor: IMPRINT AUDIO PXA-H100 Comp: Hertz MLK165 Amp: Audison LRx 4.5 Amp: Hertz EP4X Sub: Hertz ES250

פורסם

3) במערכת המקורית כשאני מגביר ויש "באסים" (פחחחחח) אני מרגיש את כל הדש, הגה, דוושות והסביבה רועדים בצורה מציקה, יש מה לעשות בנידון ?

תודה למגיבים.

כן, יש!

תחליף קופסה... אה!:? אוטו!

ואז אולי לא כל הדשבורד יזוז לך בגלל "פח-פחים" 4".

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

טוב,הבנו את הבדיחה על האוטו.

זה התקציב והאפשרויות שהיו לרשותי.

האם המורל דוטק משתווה לרמה שהייתה לי בעבר(מאק-אודיו איירון ) ?

האם ניתן לעשות איטום או משהו בסגנון בדש?

כמו כן, מה אתם אומרים על סט אחורי ? ניראה לי שהאיירון יתאים לי שם ... (או כל סט אחר להשלים את המיד-באס)

• תוכן חדש...