Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לפני כמה ימים אני קיבלתי את המכונה, הטכנאי שהתקין אותה אמר שחובה לרכוש אצלו מגן ברקים מיוחד של סימנס (הוא אמר שאם אני אקנה כזה בחנויות פרטיות הוא לא יהיה טוב כי הוא עושה השהיה וזה הורס את הלוח של המכונה).

עוד הוא הציע שאני אקנה ממנו פילטר נגד אבנית שמחזיק 10 שנים.

הוא רצה על שניהם 400, האם חובה לרכוש את התוספות הנ"ל אם כן, האם המגנים של GPT גם יעשו את העבודה?

תודה מראש

פורסם

לא חובה לקנות כלום מהמתקין ואין צורך לרכוש פילטר המונע היווצרות אבנית.

פעם במספר חודשים שפוך 2 כוסות חומץ למכונת הכביסה ותפעיל אותה על תוכנית קצרה של 50 מעלות צלזיוס.

איזה כייף לי :)

פורסם

מחזק את מה שמרק כתב.

אלא אם תמצא ברשת כי יש למכונה יש רגישות גבוהה והיסטוריה ידועה של בעיות מאבנית - לא צריך תוספות כאלו.

ממילא בימי מבול וברקים כמעו ולא עושים כביסה. ועם האבנית מסתדרים כמו שכל עם ישראל עושה כבר 200 שנים.

לפי התיאוריה של הטכנאי רוב הצינורות בבתים היו נסתמים מזמן, המכונות היו עפות לפח, שלא לדבר שאנו היינו גוש אבן.

נכון, יש אבנית, יש בעיות, אבל לא צריך להגזים בהפחדות. שים לב גם לתדירות השימוש במוצר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
אם הדברים האלה כל כך הכרחיים, למה יצרני מכונות הכביסה ומדיחי הכלים לא מציידים את המוצרים שלהם מראש באביזרים הללו?

לחלק מהמדיחים יש פילטרי אבנית (עם רמת קושיות מים מתכנתת) מובנים בצינור הכניסה. למכונת הכביסה שלי התקנתי פילטר אבנית סיליפוס שעלה 40 ש"ח וחוסך ממני לזכור כל X זמן לעשות פעולת ניקוי.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

הטכנאים משום מה מנסים חזק לשדל כל קליינט אפשרי לקנות את הדברים האלה. למה? שאלה מצויינת. האם צריך? חד משמעית לא.

האם מי שהמליץ על החומץ ביצע את זה בעצמו? אשמח לשמוע על זה בבקשה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הטכנאים מקבלים אחוזים על כל מכירה של מוצר מעבר לכסף שהם מקבלים כבסיס.

לכן הם גם ימכרו לך חצי דונם בירח אם זה יוסיף להם כמה שקלים לכיס.

• תוכן חדש...