Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מוצע לי דרך משהי בעבודה לקנות פולספגן גולף 2002 עם 58000 ק"מ . לטענת הבחורה הרכב במצב נדיר.

היא מבקשת 41000 לעומת מחירון לוי יצחק של 43000

מה הבעיות של הרכב ? האם כדאי במחיר הזה ( שהוא בערך התקציב שלי)

טיפול 60000 לא בוצע אבל יש טסט לשנה - כמה יעלה הטיפול ? האם הרכב בכללי מומלץ ?

תודה

אשי

פורסם

איזה נפח מנוע? דיזל? בנזין? טורבו? ידני? אוטומט?

בכל מקרה - לא. המחיר מופרז, האוטו יקר לתחזוקה, אם זה אוטומט הגיר שלו לא הכי אמין שיש, הפלסטיקה בדשבורד מתקפלת (לא שאי אפשר לתקן, אבל למה?!).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איזה יד הוא? מטופל בחברה? תבדוק שלא נגעו בק"מ.

חוץ מזה, אוטו יפה וחזק ואיכותי! אבל תחזוקה קצת יקרה {לעומת היפניות} והוא זולל דלק {רכב כבד, מנוע קצת קטן} אבל על איכות משלמים...

וכמו שהזכירו יש לו בעיה בגירים האוטומטיים אבל זה לכיוון ה120,000-150,000K אז לזה יש לך עוד זמן...

אההה, וקח בחשבון שתצטרך טיפול טיימינג! זה כל 90,000 או 5 שנים הרכב נכנס לשנתו העשירית.

פורסם

לי היה את הרכב שנת 2001 לפני10 שנים, שרת אותי נאמנה גמעתי 120אלף קמ' לא נתקלתי בתקלות מיוחדות מלבד טיפולים שוטפים גומיה פה ושם ושמכרתי אותו לא היו לו תקלות אצל הבעלים האחרים במשך 50 אלף עד שהוא מכר ז"א במשך 170 אלף קמ' הרכב לא עשה תקלות של גיר או מנוע . תעשה בדיקה לרכב אם אין תאונות אז לך על זה על פניו נראה רכב חדש.

חסרון של הרכב שזה מנוע יחסית קטן למשקל שלו אבל כל עוד הוא בריא ומטופל אין לך מימה לדאוג.

זה הדגם המפואר?

פורסם

לדעתי לא

אני עדין צריך לראות אותו. מה לגבי המחיר ? (מחירון רגיל הוא 38 ומחירון משוקלל עם היד והק"מ הוא 43 הם רוצים 41)

מה לגבי טיפול 60K לא יצא הרבה כסף ?

פורסם
איזה נפח מנוע? דיזל? בנזין? טורבו? ידני? אוטומט?

בכל מקרה - לא. המחיר מופרז, האוטו יקר לתחזוקה, אם זה אוטומט הגיר שלו לא הכי אמין שיש, הפלסטיקה בדשבורד מתקפלת (לא שאי אפשר לתקן, אבל למה?!).

עדיין לא הבנתי למה המחיר מופרז כשהיא רוצה מתחת למחירון על רכב משנת 2002 כשהוא יד ראשונה וכמעט ללא ק"מ.

יקר לתחזוקה זה תלוי לעומת מה אתה משווה ואיפה אתה הולך לטפל, נכון במוסך מורשה הוא יקבל שוק אבל אני לא רואה שום סיבה ללכת למורשה גם מבחינת גיל הרכב (אני לא אלך למורשה איך שנגמרת אחריות אבל זה אני) וגם כי הניסיון שלי עם שלל מורשי VW הוא גרוע.

פותח השרשור מאיזה אזור אתה?

בדוק אם בוצעה התקנה של קולר חיצוני לגיר, אם לא בצע בעצמך ותהיה שקט מבחינה זו, בעיות כלליות של הרכב הן כמובן כמו כל שאר האירופאיות הן בעיות חשמל שמגיעות בעקבות בלאי השנים, דברים כמו מנעולים של הדלתות או מנועי ח"ח.

חוץ מזה רכב מאוד מפנק לעומת מתחרים של אותן שנים ואפילו שנים מעליו, חלש קצת לטעמי אבל אם המצב שלו כמו שציינת אני חושב שזו עסקה טובה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

זאת לא בושה לבקש מעל המחירון, הכל בתנאי שבאמת הרכב מציאה.

תבדוק עם הגברת ספר טיפולים כולל נסיעה קצרה למורשה VW (היא טענה ששם טופל כל הזמן) ותבדוק במסוף החברה את קריאות הק"מ לפני כל כניסה לטיפול.

אם נראה סביר ועובר בדיקה, לך על זה.

את שלי מכרתי ב 15 אלף מעל המחירון לפני כשנתיים. (גולף 2001 - 60K)

בהצלחה

אחלה רכב שבעולם!!!

Golf 2008 MK5

פורסם

למה מופרז? כי זה 40K על רכב משפחתי בן 10! הזוי...

אם בכל זאת העסקה נראית לך, וודא שהרכב טופל בזמן - לא רק לפי קילומטרז' אלא גם לפי זמן. רכב שעבר 3-4 טיפולים ב10 שנים הוא רכב לא מטופל!

פורסם

נו ו..?

המוכרת המציאה את המחיר בעצמה?? יש מחירון שמעריך את הערך של הרכב והעסקאות נעות סביבו.

כשאתה מוכר רכב אתה לא משקלל לעומת המחירון??

מה לעשות לא כל הרכבים נופלים מתחת ל10k כמו שהיינו רוצים ותעמיד את הרכב הזה ליד מתחרות מאותם שנים תראה את ההבדל מיד.

פתאום זה נראה יקר, כי התרגלנו לעידן הליסינג שובר השוק שמכוניות שעל הכביש 3/4 שנים נמכרות סביב ה50k.

תהיו מציאותים, כשאנחנו רוצים למכור זה טוב לנו וכשרוצים לקנות פתאום המוכר שודד.

מה עוד שהנתונים שמציגה המוכרת מצדיקים מכירה מעל מחירון (אני לא אומר אם שווה או לא אלא רק מתייחס למצב הרכב שמתואר).

פורסם
למה מופרז? כי זה 40K על רכב משפחתי בן 10! הזוי...

אם בכל זאת העסקה נראית לך, וודא שהרכב טופל בזמן - לא רק לפי קילומטרז' אלא גם לפי זמן. רכב שעבר 3-4 טיפולים ב10 שנים הוא רכב לא מטופל!

ממש לא הזוי-זה עדיין רכב גרמני -אני קניתי את רכבי כשהיה 8 שנים על הכביש במעל 50 אלף שחח גולף 1999 אוטומט.

אם הוא יחפש יונדאי גטס וכו הוא יוכל לקנות 2007 במחיר הזה,אבל על איכות משלמים.

פורסם

את האמת, הקילומטראז' נשמע הזוי לגולף.. נסה לאמת את המידע הזה באמצעים העומדים לרשותך (בדיקה שלא התעסקו באזור הלוח מחוונים/ספר טיפולים)

אני לקראת מכירה של גולף 2002 אחרי שנסעתי על מספר יפניות משנתונים מתקדמים ואני יכול להגיד שגיליתי למה הגרמניות קיבלו את השם שלהם. במידה ותטפל ברכב היטב תהנה מרכב נוח ומפנק.

אל תצפה לפרארי במהירות או למייבאך בנוחות. אבל ביחס לשאר הרכבים עליהם נהגתי באופן קבוע הגולף השאירה בי רושם חיובי מאוד.

אני מוצא את הגולף פשוט רכב מוקפד. אפילו הרמקולים המקוריים לא מביישים רמקולים חדשים מאיכות טובה.

בהצלחה

Volkswagen :twisted:

זה שאתם נושם, לא אומר שאתה חי...

פורסם
ממש לא הזוי-זה עדיין רכב גרמני -אני קניתי את רכבי כשהיה 8 שנים על הכביש במעל 50 אלף שחח גולף 1999 אוטומט.

אם הוא יחפש יונדאי גטס וכו הוא יוכל לקנות 2007 במחיר הזה,אבל על איכות משלמים.

אל תשווה גטס לגולף, זה לא בר השוואה...

אבל במחיר הזה הייתי מביא פורד פוקוס מנוע 2000, באחלה מצב שבעולם, יותר זולה לתחזוקה מהפולקסווגן ויותר חזקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה מדבר על הפוקוס מהצורה הקודמת, הייתי מעדיף את הגולף פי וכמה, מספיק רק לשבת בפוקוס ולהרגיש בהבדל.

בקשר לכוח אתה צודק אבל כל השאר פשוט זוועה, לגבי אמינות אין לי מושג במנוע ה2.0 אבל ה1.6 מנוע וגיר גרועים. 

• תוכן חדש...