Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני צריך למצוא מחר בזריזות, בלי הסתבכות מיותרת בחיפושים ארוכים מגבר שרת שיודע לקבל 28 וולט כמתח אספקה.

איזה דגם מתאים לי ונפוץ בחנויות אלקטרוניקה?

תודה.

הLM8261 נפוץ בארץ?

תודה.

(זה בשביל בניית מע' עזר לזינוק בעלייה עם גיר רובוטי, בשביל להפיק אות דיגיטלי מדוושת הגז במקום האנלוגי שיש שם. שאר המערכת כבר גמורה ועובדת ורק את זה נשאר לי).

פורסם

את הרכיב LM8261 רוב הסיכויים שלא תמצא בשדרות הר-ציון מכיוון שהרכיב באריזת SMD.

רוב הסיכויים שתמצא מגברי שרת נפוצים כגון:

LF353N

LF347N

CA3140

LF351

LF356

חלק מהרכיבים יש ברשותיי בבית לכן מירב הסיכויים שרכשתי אותם אצל סימן טוב אלקטרוניקה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם כבר, עדיף לך ה LM339 (4 משווים באריזה אחת). זול, סטנדרטי, מופיע באריזת DIP14 וניתן להשיגו ב"ציונטרוניקס" (בקריית עתידים).

ד"א, אם אתה באיזור המרכז בסופ"ש אז אוכל למצוא לך אחד אצלי בג'אנקידה.

מהיכן המעגל אותו אתה בונה? אשמח לשירטוט.

פורסם

חנן, ברכיב הפופלארי CA3140A בוודאות ניתן לחבר את רגל 7 ל-VCC ורגל 4 לאדמה כאשר מתח האספקה הינו 36 וולט.

הרכיב בדרך כלל קיים במלאי אצל סימן טוב או אצל אריסטוק (בצד השני של שדרות הר-ציון).

איזה כייף לי :)

פורסם

גם ב LM339 ניתן לתת מתח דומה. שים לב כי אם אתה לא עובד עם משווה בעל יציאת Open collector אז תקבל את ה 28 וולט ביציאתו.

מאיפה יש ברכב 28 וולט?

• תוכן חדש...