Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי יונדאי אקסנט שהוחלף לה מנוע מאויס

שון-שון
שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יונדאי אקסנט 2008 110000 ק"מ.

באויס טוענים שהוחלף לה המנוע לחדש.

המחיר שהם רוצים עליה הוא 44 אש"ח.

שווה להאמין להם? אפשר לראות אם זה מנוע חדש בבדיקת הרכב?

ביקרתי באויס כי שמעתי עליה דברים טובים, וגם בגלל האפשרות לרכוש רכב בתשלומים - מה שאי אפשר בקניה מפרטי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכבים עם מנוע מקורי ו-40 אלף ק"מ פחות נמכרים בסביבות 49K.

טוב, שכחתי להגיד מה אני מחפש ומה התקציב שלי...

רכב משפחתי (מבחינתי האקסנט נכנס בלחץ לקטגוריה), עם קילומטרז' לא גבוה, עד 40 אלף ש"ח (עדיך לא לחרוג).

לא אכפת לי שיהיה ידני - לא שיש יותר מדי כאלה, אבל חובה שלא יהיה יקר לאחזקה (דלק, טיפולים, ביטוח...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לרדת שנה אחת ולקנות את אותו רכב, מפרטי.

מה היתרון? הרבה אנשים לוקחים עסקאות מימון ולא תמיד יכולים להחזיר. הם מנסים למכור את הרכב שלהם, לא תמיד בהצלחה מרובה.

סביר להניח שתצליח למצוא רכב עד 100 אלף ק"מ, במצב טוב ותקין, מליסינג לשעבר - במחיר שיהיה אטרקטיבי יותר ממה שאתה משיג בחברת הליסינג עצמה.

השוק פשוט מוצף, במיוחד באקסנטים האלה. מה שאתה רואה בלוחות פשוט פיקטיבי לגמרי - אפשר להוריד את האנשים באלפים רבים ולקנות במחירים נמוכים.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=19&SubModelID=168&FromYear=2007&UntilYear=2007&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&&Order=price&Desc=

יש פה מגוון, מ-30 אלף ש"ח לרכבים עם קילומטראז' היסטרי (וסביר להניח שאפשר להוריד עוד) ועד לסביבות 45K, שאני מניח שישמחו לקבל את ה-40K שלך.

יש גם מסכנים שקנו אקסנט ישירות מאולם התצוגה ומנסים למכור אותה ב-65K...אבל אני מניח שאת הבעיה הזו, של מחירון הזוי, אפשר לפתור רק בקנייה של יונדאי נוספת...

עוד המלצה, קיה ריו משנת 2008. לא פופולרית כמו האקסנט, טובה ממנה:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=40&SubModelID=362&FromYear=2008&UntilYear=2008&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

גם כאן, קצת מיקוח והכל מסתדר. יש גם דגם 5 דלתות יפה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סביר להניח שהמנוע שהוחלף הוא מיבוא ז"א מנוע משומש , זה מה שעושיןם ב90% מהמיקרים.

לא סביר שחברת ליסינג תשקיע במנוע חדש מהניילון , הם הריי רוצים למקסם רווחים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והכי חשוב- דרוש לראות את כרטיס העבודה של המוסך - מה היתה הסיבה להחלפת מנוע ? - דו"ח הבוחן בכניסה. אותו נהג שסחב את הטורים באדום/יצא ברמזורים כמו בהמה/הביא לרתיחה - נהג ככה גם על כל שאר המכלולים. ג'יפ ליסינג של שבתות הוא ג'יפ ליסינג בכולו - לא רק במנוע ותמיד זכור - אורך חיי אוטו מתקצר מהסוף וברוב המקרים מצליחים למכור אותו לפני ההתמוטטות, הפעם לא הצליח להם.

אל תיגע עם מקל.את ההנחה תתחיל לשלם ממחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והכי חשוב- דרוש לראות את כרטיס העבודה של המוסך - מה היתה הסיבה להחלפת מנוע ? - דו"ח הבוחן בכניסה. אותו נהג שסחב את הטורים באדום/יצא ברמזורים כמו בהמה/הביא לרתיחה - נהג ככה גם על כל שאר המכלולים. ג'יפ ליסינג של שבתות הוא ג'יפ ליסינג בכולו - לא רק במנוע ותמיד זכור - אורך חיי אוטו מתקצר מהסוף וברוב המקרים מצליחים למכור אותו לפני ההתמוטטות, הפעם לא הצליח להם.

אל תיגע עם מקל.את ההנחה תתחיל לשלם ממחר.

אין פה שום הנחה, זה מה שמצחיק כאן.

רכב יחסית חדש עם קילומטראז' גבוה מאוד ועבר בעייתי - לא שווה יותר מ-40K, הם מוכרים אותו ב-44K.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי שון שון, 2 הבהרות חשובות, ברשותך:

יונדאי אקסנט 2008 110000 ק"מ. באויס טוענים שהוחלף לה המנוע לחדש.

במידה ויש צורך בהחלפת מנוע ברכב, גם חברות השכרה וגם כלי רכב מהיבואן, יזכו למנועים מחודשים ולא חדשים.

אוויס במקרה הזה החליפה מנוע ולא הסתפקה רק בתיקונו (והכל בר תיקון, האמן לי).

haimy: אותו נהג שסחב את הטורים באדום/יצא ברמזורים כמו בהמה/הביא לרתיחה - נהג ככה גם על כל שאר המכלולים.

אני יכולה להבין שקודם כל התסריטים הכי גרועים עוברים בראש, אבל מנוע יכול להתקלקל גם מרצועת טיימינג קרועה, או מהתחממות יתר בשל חוסר בנוזלים.

אם אתה צריך את עזרתי: בירור פרטים, חיפוש אקסנטים נוספים.. בשמחה

ענת מאוויס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי שון שון, 2 הבהרות חשובות, ברשותך:

במידה ויש צורך בהחלפת מנוע ברכב, גם חברות השכרה וגם כלי רכב מהיבואן, יזכו למנועים מחודשים ולא חדשים.

אוויס במקרה הזה החליפה מנוע ולא הסתפקה רק בתיקונו (והכל בר תיקון, האמן לי).

אני יכולה להבין שקודם כל התסריטים הכי גרועים עוברים בראש, אבל מנוע יכול להתקלקל גם מרצועת טיימינג קרועה, או מהתחממות יתר בשל חוסר בנוזלים.

אם אתה צריך את עזרתי: בירור פרטים, חיפוש אקסנטים נוספים.. בשמחה

ענת מאוויס

בקיצור הרכב סבל מהזנחה, אולי רצועת טימינג שלא הוחלפה כדי לחסוך קצת כסף !!!

למה לשקר ולאמר לאנשים ששמים מנוע חדש אתה בעצמך אומר שמדובר על מנוע מחודש או משומש ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...