Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון גירסה לנוקיה - מסוכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה, החלטתי להצטמצם. מכרתי את האייפון והחלטתי בתור טלפון ביניים, לקנות נוקיה.

עד שהייתי סגור על C3-00, ראיתי שניתן לקנות E72 משומש באותו המחיר, אז החלטתי לחפש את האחרון.

במידה ואקנה E72 "יוצא" סלקום/אורנג', האם עדכון גרסה, דרך המחשב הביתי, הוא דבר בטוח? אני מפחד לאבד את העברית.

מדובר, כמובן, כל מערכת הפעלה סימביאן, המוכרת.

כאשר רוכשים מכשיר סלולארי בחנות פרטית, תמיד מצויין שאסור לעדכן לבד, אבל אני מניח, שזה בגלל שמדובר בייבוא מקביל.

אז, האם זה בטוח?

תודה מראש :).

פורסם

לא יודע לגבי ה-72,

אבל את ה-E71 המשומש שלי (יוצא אורנג') עדכנתי בלי שום בעיה לגרסה האחרונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כנ"ל בנוגע ל-6730 (אותה מערכת הפעלה כמדומני).

יש מדריך כלשהו שאייל נתן בעבר בעניין צורת העדכון - יש לעדכן לגרסה שמותאמת לישראל.

פורסם

אם הוא קשור לאחת המפעילות אז העדכון בהתאם להמצאות גרסת מפעילה, בדרך כלל זו לא תהיה גרסה אחרונה.

אני ממליץ לך בהתחלה להוריד תוכנה בשם NAVIFIRM ולבדוק לפי מספר RM לאיזה מפעילה יש גרסה יותר עדכנית, יכול להיות שהיה שם סתם גרסה ישראלית.

אם המפעילה שונה מהתוכנה הקיימת על הטלפון אני ממליץ לך להוריד דרך NAVIFIRM גרסה של מפעילה אחרת ולצרוב אותה בעזרת PHONIX, אם המפעילה זהה אז תעדכן דרך OVI.

לגבי עברית אין לך מה לדעוג יותר מידי, כול עוד אתה צורב גרסה כוללת עברית אז יהיה עברית במכשיר.

אודי A4

דימה.

פורסם

מנסיון עם מN82, עדכון גירסה מחק לי את העברית וזה בגלל שהמכשיר במקור היה ממדינה אסייתית כלשהי (נקנה מחנות ולא מספק סלולר).

בכל מקרה, בנוקיה זה ממש לא בעיה לצרוב לו "מיקום" חדש. יש מלא מדריכים ברשת (עוד מהתקופה שלאנשים היה נוקיה :) )

Kawasaki Versys !!!

פורסם

אני מנסה לחסוך את כל הטרחה ולכן לא מחפש מכשיר מחנות פרטית.

דרך אגב, בדר"כ, במכשירים בעלי מקלדת מחנות פרטים, תוכנת המכשיר לא תואמת את סימני הניקוד והסמלים(!?,.+) במקלדת. דבר קצת שולי, אבל אני מעדיף להמנע ממנו.

AVE,

החלטת לכתוב הודעה ולסבך אותי? :)

אני כרגע בונה על חיבור המכשיר לתוכנה של נוקיה וזהו. בכל מקרה, כאשר יהיה לי את המכשיר ביד, אבדוק זאת.

לפי מה שהבנתי, בהתחלה, המכשיר נתקע מדי פעם ועדכון גרסה, בדר"כ פותר את זה.

תודה לכולם.

פורסם

יש לי E72, מכשיר מצויין. לפני כמה חודשים עידכנתי תוכנה (הגירסה הכי עדכנית היא מ-2009 לפי מה שכתוב), והשינוי היחיד שהבחנתי בו מאז, הוא שלעתים קרובות כשמתקשרים אליי ואני עונה, במהלך השיחה הטלפון נשאר תקוע על המסך של "X מתקשר" כאילו שעדיין לא עניתי, ואני לא יכול לעשות כלום עד שזה משתחרר (בדרך כלל חצי דקה) או עד שהצד השני מנתק.

פורסם

אז אחרי שמוכר אחד הבריז לי, מצאתי את מבוקשי :).

רכשתי מכשיר מקורי של סלקום ועדכנתי גרסה.

התהליך מאוד קל: הורדת התוכנה וקצת סבלנות.

תודה לכולם.

פורסם

התהליך עצמו לא מסובך - מתקינים על מחשב NOKIA OVI SUITE, מחברים מכשיר, ולוחצים "עדכן".

אפשר יותר פשוט - מחייגים #0000#* ובמסך שיוצא לכם לוחצים אפשרויות > בדוק עדכונים.

עכשיו אם זה יעיף עברית או לא - רק סטפן אלופ (מנכ"ל נוקיה) יודע. זה יכול להיות תלוי באם המכשיר הגיע בייבוא רשמי או לא (למרות שזה קרה לי פעם עם 5800 שנרכש מאורנג', ולא קרה לחבר עם C7 "אפור").

הפתרון - במכשירי סימביאן1 וישן יותר, לצרוב קוד מוצר של מכשיר תומך עברית (חפשו מדריך כאן או כאן ). במכשירי סימביאן3/אנה/בלה - זה עלול להיות יותר מתוסבך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
התהליך עצמו לא מסובך - מתקינים על מחשב NOKIA OVI SUITE, מחברים מכשיר, ולוחצים "עדכן".

הכי פשוט -הכע טוב :).

אני התעקשתי לבחור מכשיר דרך הרשת שלי ולא הסתכלתי לכיוון מכשיר פרטי או SIMFREE.

בכל מקרה, אפילו אפשר לבחור בעברית, למי שהאנגלית קצת קשה לו ופשוט להמתין בסבלנות.

עזבו אתכם מצריבות וכאלו, אפילו בים אני לא אוהב אותן :).

• תוכן חדש...