Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Wrangler SilentArmor XL ודירוג רגיל, הבדלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני לקראת החלפת צמיגים בג'יפ שלי(סוף סוף ובשעה טובה), והצמיג הנבחר הוא Good Year Wrangler SilentArmor.(שהבנתי שהוא נהדר על הכביש וטוב מאוד בשטח)

עכשיו, יש את הXL שהוא ליותר משקל(טון לצמיג) ועמיד עד 190קמ"ש, ויש את הדגם הרגיל(875ק"ג לצמיג ועמיד עד 170קמ"ש).

השאלה שלי היא האם בגלל שצמיג XL צריך לסחוב יותר משקל האם הדופן שלו מחוזקת יותר? אם כן, יכול להיות שזה ייתן יותר עמידות לדופן בתנאי שטח?(המשקל פה לא משמעותי, גם הצמיג הרגיל הוא בהחלט מספיק, והמהירות גם לא משמעותית כי ביום שאני אגיע עם הפוראנר ל170קמ"ש הדבר האחרון שידאיג אותי זה הצמיגים)

תודה לעוזרים, אריאל

• תוכן חדש...