Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. באוקטביה שלי הריפוד שעל הדלתות והגג מתחיל לההרס. בגג חלק ממנו כבר התנתק ויש מין בטן כזאת(תמונה בהמשך). בדלתות הוא מתחיל להפרם. למישהו יש ניסיון עם תיקון של הדבר הזה? כמה זה אמור לעלות?

Skoda Octavia 2002 TDI Automatic

פורסם

זאת מחלה ידועה,גם הפוולסווגן,תבדוק מחיר אצל רפד.

או חפש בפורום,אני זוכר היה פרויקט של הדבקת גג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוזר שזה קורה ברכב מ 02. נפילת ריפוד גג היא "מחלה" אצל הרכבים הגרמניים של סוף שנות ה-90 (כך נאמר לי כשביצעתי החלפת ריפוד גג ברכב שלי) אך הבנתי כי התגברו עליה מ-01.

מחיר החלפת ריפוד גג הוא כאלף ש"ח (ללא חלון גג) ופחות.

לא מומלץ לעשות זאת לבד כי זו אינה עבודה פשוטה במיוחד, השלבים הם:

הסרת ריפוד הגג הישן, הסרת/גירוד הספוג הנותר, ניקוי, גזירה של משטח ספוג חדש, הדבקת משטח הספוג החדש באמצעות דבק מגע (השלב הבעייתי הראשון, לא ניתן להפריד ולתקן אחרי המגע הראשוני), גזירה של בד ריפוד חדש, הדבקת בד הריפוד החדש באמצעות דבק מגע (השלב הבעייתי השני).

• תוכן חדש...