Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי בכלל ניסיון בתחום האודיו לרכב, קניתי רכב חדש: דודג' קאליבר 2008 והמערכת ברכב זה היא דיי מיושנת:

תמיכה רק ב:audio cd וקיימת גם יציאה לנגן חיצוני, לרכב יש 4 רמקולים.

אני מעוניין להחליף את המערכת הנוכחית למערכת סאונד בלבד, אין לי צורך בתמיכה בוידאו.

חשוב שלמערכת תהיה כניסת USB, תמיכה בפורמט MP3, והתקן bluetooth שיתחבר לסמארטפון (samsung galaxy s2)

בשלב ראשוני אני לא מעוניין בסאב, רמקולים ומגבר אלא רק את היחידת ראש (פאנל)

למיטב ידיעתי רוב הפאנלים שקיימים בשוק קטנים בגודל ולכן אני צריך גודל שיתאים לרכב שלי

התקציב שלי לא גבוה מוכן לשלם 1000 ש''ח פחות או יותר

אשמח אם תעזרו לי בנושא

בתודה :-) איציק

פורסם

יש את הקלריון CZ500

יכנס לך בתקציב ובעודף תקנה מתאם פלסטיק במקום המערכת המובנית

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

תודה

הוא נראה טוב אבל הוא לא יתאים לי כי אין לו כניסת USB / קורא כרטיסים מהחזית וזה הדבר שהכי חשוב לי

האם אתם מכירים את הדגם הבא ואתם יכולים להמליץ לי עליו:

1. http://www.amazon.com/Clarion-Mobile-Electronics-CX501-Bluetooth/dp/B004KVLB9E/ref=sr_1_fkmr0_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1318960674&sr=1-1-fkmr0

יש לי אפשרות להביא אותו באותו מחיר מאמזון

מאיפה אני קונה מתאם פלסטיק שיתאים לרכב שלי ? במקום המערכת המובנית

אפשר לקבל לינק מתאים

אשמח לקבל עוד המלצות ?

פורסם

לא מכיר את הקלריון הזה שהראית, אבל זה נראה כמו רדיו מובנה של איזה רכב. מוזר מאוד.

יש שם כל מה שאתה צריך, וזה מחברה טובה ואיכותית.

אבל שים לב שזה דאבל דין.

פאנל מתאם יכול להגיע למחירים די גבוהים.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

קניתי!!! את ה: Clarion Mobile Electronics CX501 - 2-DIN מאמזון (הלינק שנתתי מקודם)

לא היה לי הרבה זמן לחשוב כי עוד 3 ימים בן דוד שלי יוצא מארצות הברית לארץ אז ביצעתי משלוח של יום אחד סך הכל ייצא 200 דולר

שזה ממש זול

עכשיו אני צריך להשיג פאנל מתאם דאבל דין שיתאים לרכב שלי

למישהו יש הצעות איפה אפשר להשיג בזול ? (אולי ebay)

אם אני לא טועה גודל המערכת בדודג' שלי דומה לפאנל שקניתי ראו תמונה מצורפת

אין לי ידע בתחום אשמח אם תדריכו אותי מה אני צריך לעשות בשביל להתאים את המערכת לרכב

untitled.jpg

פורסם

VinyX לא מובן לי למה אמרת שזה עולה הרבה כסף

כרגע רכשתי מ: E BAY מתאם במחיר מצחיק כולל משלוח לארץ

לינק: http://www.ebay.com/itm/2007-2008-Dodge-Caliber-Double-Din-Radio-Dash-Kit-/270652555905?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f04264281#ht_816wt_1064

צריך ממכם ייעוץ איך אני מתאים את התושבת פלסטיק עם המערכת שקניתי ?

הבעייה במערכת המקורית היא ששני בוררי הווליום הגדולים פוזלים קצת לצדדים ואז יישאר חלל ריק בצדדים

יש לכם רעיון ?

פורסם

כי יש מתאמים שמגיעים גם למחירים של 400-500 ואפילו ראינו 700 שקל.

אבל אם מצאת בזול, כל הכבוד!! :lol:

רק לא ברור מה איכות המוצר במחיר הזה, לא משנה כל כך כל עוד זה מתאים האמת.

ידוע לי איך נראה הרדיו המקורי בקאליבר, יש שני כפתורים עגולים בצדדים וזה למה הפאנל הזה לא מתאים לך לפי דעתי.

זה בסה"כ דאבל דין סטנדרטי הבעיה היחידה היא הכפתורים...

לא נראה לי שזה בכלל לקאליבר! סתם רשום בכותרת שזה לקאליבר אבל למטה ברשימה לא מוזכר בכלל קאליבר.

תגיד, יש מצב בן דוד שלך יכול לדחוף במזוודה איזה מגבר AQ 3500 בשבילי??? :roll::lol::lol::lol:

*** הנה מצאתי משהו שאמור להתאים לך, שים לב לחצאי עיגולים בצדדים!!!

קיט

Volvo S40 T4 MT

פורסם

תודה איזה מלך אתה :-P

האם הפאנל הזה יתאים בוודאות כי לא רשום ספציפית לאיזה דגמים זה מיועד?

שמתי לב לעיגולים אבל האם הם יכסו את החלק החיצוני של הפאנל ?

זה יתאים גם ? (יותר זול והוא מדורג יותר גבוה באתר)

http://www.ebay.com/itm/Metra-Dash-Kit-99-6507-Chrysler-Dodge-Jeep-2004-2010-/400213989280?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ADodge%7CModel%3ACaliber%7CYear%3A2008&vxp=mtr&hash=item5d2e9cd7a0

פורסם

בקישור הראשון לא רשום שהמתאם בכלל מתאים לדודג' קאליבר.

עם זאת דווקא בקישור השני רשום שהמתאם משתאים לדודג' אליבר שנת 2007-2008.

לדעתי לפני שאתה רוכש כל מיני שטויות שאתה לא יודע אם יתאימו לך, תלך למתקין מקצועי, תגיד לו שאתה רוצה להתקין את הדאבל דין שברשותך, והוא יגיד לך במה זה כרוך, כמה ייעלה וכו'. אם תלך לעוד אחד, מה טוב. תקבל עוד חוות דעת ותדע בערך באיזה יחס המחירים עומדים. עדיין לא יתאים לך? אם בדקת שזה אכן אפשרי, תנסה לבדוק שוב מהיכן תוכל לרכוש את המתאם, כך תוכל ללכת למתקין ולשלם לא כסףף רק בעבור ההרכבה. אני רק מעריך שהעבודה לא תיקח יותר משעה, אני לא יודע איך הולכת כל הפלסטיקה באוטו הזה.

נ.ב: האוטו הזה הוא חלום גדול שלי, דודג' בכללי :oops:.

פורסם

בוקר טוב,

זה נראה שהחצאי עיגולים נמצאים על המסגרת של תא האחסון (בשני הקישורים), כלומר אם אתה רוצה לשים את הדאבל דין שקניתה תצתרך לפרק את התא אחסון ואז תאבד את החצאי עיגולים.

לדעתי הפתרון הכי מוצלח יהיה לרכוש את המסגרת ולגשת עם הפריטים למתקין מקצועי שיוכל לבצע את ההתאמה בצורה האסטטית ביותר (לא מאמין שהעבודה תעלה יותר מידי).

חג שמח,

אלי.

HU: Pioneer 880PRS Amp: Digital Designes C2b

Comp: Rainbow Vanadium Phase Plug Cross @ Focal Utopia Crossover

Mono: Zapco REF500.1 Sub: Digital Designes 510b

פורסם

תראה, חפרתי קצת ומצאתי שלכל הדברים האלה יש קודים, הקוד של הדש קיט האלה נקרא:

Metra 99-65XX

כאשר לכל מספר יש משמעות 01,07,11,10 כולם מסמלים חלק אחר.

אתה צריך את ה6507 זה היחיד שמתאים לך, הבעיה היא שה07 בא רק בתור חד דין ולא דאבל, לכן אין ברירה ולהתאים את החלק בעצמך או אצל מתקין.

או שתחליף את כל הפאנל דש שמסביב לאחד של שנה חדשה יותר או אחד מרובע בלי חצאי עיגולים בצדדים.

בהצלחה, שלומי.

Volvo S40 T4 MT

פורסם

תודה רבה שלומי על המאמץ :-P

אוקי אז אני אזמין את זה:

http://www.ebay.com/itm/Metra-Dash-Kit-99-6507-Chrysler-Dodge-Jeep-2004-2010-/400213989280?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3ADodge%7CModel%3ACaliber%7CYear%3A2008&vxp=mtr&hash=item5d2e9cd7a0

ואולי אפשר למצוא גם ב: EBAY פאנל דש מתאים מסביב לאחד של שנה יותר חדשה ?

ואז לא יהיה צריך לחתוך כלום

• תוכן חדש...