Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום היקר

בבעלותי ניסאן טראנו שנת 2002 צבע מטאלי.

ציפוי הלקה של הצבע החל להתקלף בכמה מקומות.

האם ציפוי טפלון יפתור את הבעייה ? אם לא מה אתם מציעים ?

שבוע טוב

שי

פורסם

"טפלון" או כל אוטם צבע אחר, מגן על הצבע מנזקים, אך הוא לא פתרון ללכה שהתקלפה. הפתרון הוא צביעה מחדש והגנה על הצבע באמצעות אוטם צבע ("טפלון") והגנה מהשמש.

פורסם
"טפלון" או כל אוטם צבע אחר, מגן על הצבע מנזקים, אך הוא לא פתרון ללכה שהתקלפה. הפתרון הוא צביעה מחדש והגנה על הצבע באמצעות אוטם צבע ("טפלון") והגנה מהשמש.

אני מסכים בהחלט עם הפסיקה שאם הלכה התקלפה - אין מנוס מלצבוע את הרכב! שום פוליש,סילר או ווקס לא יעזרו במקרה שכזה!

אבל בהחלט נמאס כבר לשמוע על השטות שנקראת "טפלון" - מדובר במיתוס על מוצר מלפני 20 שנה שכיום כבר שום מקצוען לא סופר ממטר!

ישנם 1000 מוצרים שטובים יותר, עמידים יותר לאורך זמן, ומבריקים הרבה יותר מהמושג הזה שנתקע לישראלים בראש ונקרא "טפלון" !!!

הגנה על צבע הרכב היא חובה ומומלצת לאחר תהליך ניקוי והבאת הצבע למצב מושלם ככל האפשר באמצעות פלסטלינה וביצוע פוליש על כל שלביו!

זה לא משנה אם הרכב חדש מהיבואן או יד שנייה! רכשתם \קיבלתם מאבא רכב? מה שיגרום לצבע להישאר חדש ומבריק, זה תחזוקה תקופתית!

כשאתם רואים רכב שהלכה שלו התקלפה בנקודות מסוימות, או לחילופין דהתה ונוצרו עננים של לכה שרופה - 95% שהבעלים לא שמו קצוץ על תחזוקה והגנה של הצבע ואלו התוצאות! מעניין אם גם על הבית והילדים שלהם הם מזניחים כך! נקודה למחשבה....

בקיצור, חובה להגן על צבע רכב כדי למנוע תופעות כמו שאנו קוראים בהודעה שפתחה את השירשור הזה, וגם אם לא בא לכם להוציא מאות או אלפי דולרים, ועדיין חשקה נפשכם בסילר גלייז ברמה גבוהה מאוד עם ברק רטוב ועמוק והגנה מתמשכת - חפשו מוצרים של מקצוענים אמיתיים !

CHEMICAL GUYS - או משהוא בסיגנון!

פורסם

תודה לעונים

הרכב בבעלותי בדיוק חודש.

כרגע הקילוף של הלקה הוא בכמה נקודות על המכסה מנוע.

אני מאמין שזה יילך ויתפשט - ואז לא יהיה מנוס מלצבוע...

לגבי הגנה מהשמש - האם יש כיסויים ייעודיים לניסאן טראנו ? אין לי חנייה מקורה לצערי....

ההגנות על הצבע שדבירו פה החברים - איזה מהם מגן הכי טוב מהשמש ? ואם מישהו מכיר מקום שעושה את זה באיזור חיפה קריות עכו ?

אני מעדיף לעשות עכשיו איזה טיפול מונע שייעט את ההתפשטות

תודה שוב !!

סופש נעים ושנה טובה !!

פורסם

http://www.fogel.co.il/Site/pages/katalog.asp?catID=228

לי יש כיסוי של החברה הזאת,כמו שניתן לראות יש גם לגיפים,אני למשל עושה ווקס לרכב,התכנון לעשות פעם ברבעון,ורוב הזמן הרכב תחת כיסוי,שמפו יעודי שכולל תוספת קטנה של ווקס או אוטם צבע גם יכולה לעזור.

תנסה לעשות לבד ווקס לרכב,לוקח הזמן אך התוצאה מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...