Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה מורגש רעש המום חזק מכיוון הגלגלים האחוריים, מתוך עיון הפורום כאן ופורומים בחו"ל עולה לי החשד למיסביים אחוריים, (או כל הנבה כפי אמר לי המוסך) הבעיה כפי שאתם יודעים בארץ הינו המחיר המנופח לכל חלקי החילוף. עבור מקורי הם דורשים 1500 ש"ח + מעמ לכל צד זה אומר 3000 + מעמ = 3450 ש"ח וזה לפני עבודה, עבור חליפי של SFK חזר אלי עם תשובה של "רק" 1100 + מע"מ =2530 וכל זה לפני עבודה, כאשר אני רואה ב=EBAY שניתן לקנות זוג ב80 פאונד + משלוח 26 פאנוד = נניח 100 פאונד = 600 ש"ח ראה קישורhttp://www.ebay.com

/itm/330584928006?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

השאלה היא מכיוון שזהו חלק שעדין לא משבית את הרכב וניתן לחכות למשלוח החלק, האם קיימת איזו הגבלה ליבוא חלקי חילוף אלה מבחינת המכס, ומה תהיה תוספת המכס מעבר למע"מ?

האם מישהו התנסה ביבוא חלקי חילוף דומים?

פורסם

לפני שאתה מזמין מסיבים בדוק אפשרות שהצמיגים האחוריים שלך הם אלו שגורמים לרעש

נסה להעביר אותם קדימה ולראות אם יש שינוי

פורסם

המחירים שקיבלת, הינם ממוסך מורשה יבואן ?

גם אם כן, וגם אם לא - ממליץ לך לקבל עוד חוות דעת לעניין התקלה (אולי בכלל כפי שצויין - זה בכלל צמיגים?) ואם האבחנה זהה - אז וודאי וודאי, לקבל עוד הצעת מחיר.

alfa 156 2.5.

פורסם

תנסה להיכנס לחנות חלפים, לדוגמא צנטרל או הפרסי ביצחק שדה פינת שונצינו.

אני מאמין שתמצא את המייסבים במחיר נמוך יותר משהמוסך הציע לך בערך ב30%.

בebay תצטרך לשלם 45% מס ליפני שהם יתחילו לעשות לך בלאגן עם אישור משרד התחבורה על חלקים "בטיחותיים".

בלי שום קשר לך לקבל עוד דעה ממוסך.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

במידה וכן תחליט לייבא את המיסבים, דאג לתיאור פריט "מיסבים" עבור המכס (בלי תיאור "פורד מונדיאו" וכו')

על מיסבים משלמים מע"מ בלבד.

פורסם

אם זה נראה לך מוגזם אז בוא אני אספר לך משהו, במונדאו שלי הייתי צריך להחליף אומים פשוטים של הגלגלים - אלה שמחזיקים את הגלגל במקום.

בחברה נתנו לי הצעת מחיר של 120ש"ח ליחידה, הייתי צריך להחליף 10 זאת אומרת 1200 על 10 אומים!!!

בסוף מצאתי פתרון הרבה יותר זול.

דרך אגב אומים של פוקוס עולים חצי מחיר מזה של המונדאו!

פורסם
גש ליבואן של SKF למוצרים לרכב: רקורד- סמי ואהרן כהן מיסבים בת"א. קנה סט SKF של מה שאתה צריך.

+1

אין שום סיבה לרכוש מיסבים דרך המוסך אשר מפריז במחיר.

אני מניח שמיסב לא יעלה יותר מ-100 ש"ח.

האם ההצעה כוללת את כל הנאבה?

אם כן, למה אתה חושב שצריך להחליף אותה?

• תוכן חדש...