Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בדיוק סיכמתי היום עם איזה חברה לשטיפת רכבים שהם יגיעו לשטוף את רכבי 3 פעמים בשבוע.

השירות מאוד נוח, מגיעים לחניית הרכב בין השעות 1:00-7:00 בבוקר ושוטפים לי את הרכב חיצונית כך שאתה מגיע בבוקר לרכב והוא תמיד נקי ופעם בחודש גם עושים לרכב וקס.

עד כאן הכל טוב ויפה, אבל עכשיו התעוררה בראשי השאלה- האם זה עשוי לגרום נזק ה״שטיפת יתר״ הזאת?

נעשה בשטיפת הרכב שימוש בחומרי ניקוי של 3M סתם לידיעה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם זה 3M אז אין מה לדאוג, שמעתי שהם המובילים בתחומם... :wink:

ברצינות אבל, קשה לענות על השאלה כשאנחנו לא יודעים אילו תנאים סביבתיים יש באזור שלך.

האם הלחות גבוהה? האם יש הרבה אבק באוויר? הבדלים קיצוניים בטמפרטורות בין היום ללילה?

וכשאתה אומר שהם מגיעים לחניית הרכב - האם מדובר בחניה תת"ק מאווררת שמסביבה שדה חמניות,

או בחניה על הגג של מפעל השמנים המרכזי של הונג קונג?

help us help you, תן קצת יותר מידע.

פורסם

אני לא מבין גדול בדיטיילינג, אבל אני חושב שאין סיבה שיהיה נזק, כל עוד הם משתמשים בחומרים איכותיים שלא יוצרים שריטות. מדובר ברכב מודרני, הגומיות לא יבשות והצבע תקין. אבל, מדוע צריך לשטוף את הרכב שלוש פעמים בשבוע ? זה נשמע לי קצת מוגזם, לא בגלל נזק שזה עלול לגרום, אלא פשוט בגלל שזה נשמע לי חסר תועלת.

ד"א, את האופל שלי אני אף פעם לא שוטף, בדיוק בגלל גומיות יבשות ונקודות חלודה מקומיות. הרכב תמיד מכוסה וברגע שמצטבר מעט לכלוך אני מנקה עם ג'ילדה לחה ו\או סמרטוט מיקרו פייבר.

הם לא מספקים שירות בתדירות של פעם בשבוע ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מסתלבט אה?.....

:wink:

יש אבק מדי פעם, לחות גבוהה תמיד, אין הבדלי טמפ׳ קיצוניים בין בוקר לערב, חניה תת קרקעית, רכב כחול ג׳אנטים צבע גרפיט, מספיק מידע?

:wink:

אני שואל ברמה הכללית אם שטיפה מרובה גורמת לנזקים מיוחדים בטווח הקצר (בהנחה וזה לא רכב שהוצאתי מהחברה ואני לא הולך להחזיק אותו להרבה שנים).

אגב אלון,

מסכים איתך ש-3 פעמים בשבוע זה מוגזם, בייחוד שהנסועה מאוד נמוכה, אני רציתי פעמיים בשבוע (פעם אחת ביום שישי ופעם שניה ביום שני או שלישי, אבל אין אופציה כזאת).

הבעיה היא שזה קיץ עכשיו ומדי פעם יש גשם שמנקה את כל הזיהום אויר ומאוד מלכלך את הרכב (גוון כחול כהה, מיד רואים לכלוך), מעבר לזה ההבדל בין שטיפה אחת בשבוע לבין 3 שטיפות בשבוע הוא......תחזיק חזק.....: 45 שקלים לחודש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

התשובה היא כן, סטטיסטית. ככל שעוברים על הרכב יותר יש יותר סיכוי שמשהו ישרוט אותו (לדוגמא - מטלית לא נקיה, גוף שנכנס לתכשירים השונים) או שעון\טבעת.

3 פעמים שבוע זה מיותר לחלוטין לדעתי.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מטלית\שעון\טבעת הם דברים שבעבודה מקצועית לא מהווים סיכון, בהנחה והעבודה מקצועית (אם היא לא, לא היה טעם לשרשור הזה), אתה יכול לחשוב על משהו שיזיק לרכב ?

בכל מקרה, אני מצטרף לדברים של עופר, משום מה לא הייתי מרגיש בנוח אם היו מגיעים שלוש פעמים בשבוע לשטוף לי את הרכב. פשוט, הם יגיעו אליו והוא יהיה נקי... אז למה שהם יגיעו ? המחיר כל כך נמוך, אולי תשקול לשלם להם שלא יגיעו :lol: כך הם בטוח יעשו עבודה מעולה כשהם כן... :wink:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני מהמר שאת ה-BMW תחזיק עוד מקסימום שנה שנתיים עד שימאס לך, או עד שתקבל הצעה טובה יותר ביעד הבא.

במצב כזה לא הייתי דואג יותר מדי. כל עוד הם לא שוטפים את האוטו עם מטאטא כביש, ההבדלים המיקרוניים בשכבת

הצבע לא אמורים לבוא לידי ביטוי בצורה מורגשת.

מה שכן, בהחלט הייתי יורד לפעם אחת בשבוע, וגם זה סתם בשביל ההרגשה הטובה.

• תוכן חדש...