Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי פונטו SX 2001 כבר חצי שנה. בערך חודשיים אחרי שקניתי את האוטו הבנתי משיטוטים באינטרנט שמומלץ מאוד לשים את הנוזל קירור המקורי של פיאט פארפלו. ביקשתי מהמוסכניק את הנוזל המקורי (לא הייתי סגור על השם) והוא הביא לי איזה בקבוק כחול של חברת LEMFORDER, והבטיח לי שזהו הנוזל המקורי שהיצרן שם..רק שמסתבר שהיצרן VW שם את הנוזל הזה ולא פיאט.. יצאתי תמים וטמבל, ולמוסך הזה אני בטוח לא הולך יותר.

השקעתי בנוזל הלא נכון איזה 200 שקל. עכשיו השאלה כמה זה קריטי? מדובר בנוזל קירור טוב. שווה לי כבר עכשיו, אחרי רק 3-4 חודשים ששמתי את הנוזל החדש להחליף לפארפלו? או שזה בסדר לחכות עוד כמה חודשים כדי למנוע קצת את בזבוז הכסף? כמה זה קריטי לדעתכם?

תודה

פורסם

בתור בעלים של גרנדה , אחרי שיטוטים רבים ברשת הבנתי שרוב הבעיות שניגרמו לפיאט היה בכל הנושא הקשור למי הקירור.

ומה שהמוסכניק עשה זו בידיוק הבעיה! הם היו שמים נוזל אחר בימקום הפארפלו שפיאט דורשים וכך היו הרבה בעיות במכוניות פיאט בכ הנושא של הרדיאטורים וסתם יצא להם שם רע וכו'

משום מה פיאט מאוד רגישים לנוזלים אחרים ולכן אני ממליץ לך לימנוע כאב ראש ודאגות וליקנות פארפלו!

מדוע אינך יכול לבקש החזר? תישאל אותו אם הוא מוכן לקחת על עצמו כל בעיה שתצוץ ברכב עקב אי שימוש בנוזל הנכון וניראה מה יגיד.....

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
שלום, יש לי פונטו SX 2001 כבר חצי שנה. בערך חודשיים אחרי שקניתי את האוטו הבנתי משיטוטים באינטרנט שמומלץ מאוד לשים את הנוזל קירור המקורי של פיאט פארפלו. ביקשתי מהמוסכניק את הנוזל המקורי (לא הייתי סגור על השם) והוא הביא לי איזה בקבוק כחול של חברת LEMFORDER, והבטיח לי שזהו הנוזל המקורי שהיצרן שם..רק שמסתבר שהיצרן VW שם את הנוזל הזה ולא פיאט.. יצאתי תמים וטמבל, ולמוסך הזה אני בטוח לא הולך יותר.

השקעתי בנוזל הלא נכון איזה 200 שקל. עכשיו השאלה כמה זה קריטי? מדובר בנוזל קירור טוב. שווה לי כבר עכשיו, אחרי רק 3-4 חודשים ששמתי את הנוזל החדש להחליף לפארפלו? או שזה בסדר לחכות עוד כמה חודשים כדי למנוע קצת את בזבוז הכסף? כמה זה קריטי לדעתכם?

תודה

שלום רב !

הרבה מהומה , ללא כל סיבה מוצדקת !

נוזל קירור ,LEMFORDER, הוא נוזל קירור גרמני איכותי בין הטובים ביותר שיש בשוק, וצבעו כחול, הוא שמנוני , שומר היטב ע בלוק אלומניום מפני קורוזייה , אבנית, חלודה, ומעלה את טמפרטורת הרתיחה ב20 אחוז לפחות,] מכיל אתילו גליקול באיכות גבוהה, אינו מדולל ולא זקוק למהילה, אורך חייו גבוה מאוד, ושימוש בו גורם למשאבת המים להשמר כחדשה גם לאחר עשור, לרדיאטור להמנע מאבנית, לצנרת מתכת במערכת קירור מנטיה להחליד ולהרקב, לבית טרמוסטט מלהאכל, ומבלוק מנוע להסתם מאבנית ומעברי מים נשארים כחדשים כאילו יצאו מהמפעל גם לאחר עשרות שנים.

הנוזל מגיע לרוב באריזות של ליטר וחצי, ומחירו מצדיק את השימוש בו.

אין כל סיבה למה לא להשתמש בפראפלו, אך שימוש בLEMFORDER, רק משדרג ובוודאי לא מזיק ואין צורך לרוקנו ולהחליפו בפראפלו.

סע לשלום, המפתחות בפנים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ברור לי שהנוזל איכותי. אך מה שעיצבן אותי במוסך הוא שבאתי לא מוכן (ללא ידיעת השם פראפלו) ובעל המוסך ניצל את זה כדי למכור לי את מה שיש לו בהבטחה ש"זה מה שהיצרן שם", שזה פשוט לא נכון.

האם ההתעקשות של פיאט לפראפלו נובעת מכך שהיא מייצרת את הנוזל? או שיש משהו אחר שקשור בפיאט ופראפלו ספציפית?

תודה על התגובות

• תוכן חדש...