Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יד שישית, עם 130 אלף ק"מ, 3 דלתות דגם fsi attraction

המחירון לאחר שכלול תוספות הוא 77,400- לוי יצחק, ומתקרב ל90 במחירון יד 2

הרכב במצב מצויין מבחינה ויזאולית, וגם מכנית הוא לא רע בכלל, מושקע בהמון כסף עם ג'אנט 18 של אאודי וצמיגים חדשים, קסנון וכו',

אני לא רוצה להיות תמע כי אני גם קניתי אותו ב2500 מתחת למחירון, אבל הרכב באמת מושקע ושמור והשאלה היא כמה אני צריך להתגמש מתחת למחירון כי בוא נודה על האמת יד שישית זה קצת מרתיע ואהיה חייב להתגמש.

ובנושא קשור אך שונה, בתקציב של 80-90 אלף ש"ח ארצה לקנות רכב משנת 2006 לפחות, ק"מ נמוך יחסית (40-70) וחשוב לי מאוד שיהיה מהנה, אני יודע שקשה למצוא אבל לפחות משהו שמתקרב, חשבתי על האקורד 2006-7 או סיאט לאון כלשהי אבל התקציב מתאים רק לדמגים הרגילים. איביזה לא באה בחשבון..

פורסם

לא הייתי נוגע בתועבה הזו.

יד 6 אומר שכל יד החזיקה את הרכב בממוצע בערך שנה מינוס, אם תרכוש את הרכב גם תגלה את הסיבה לתחלופה הגבוהה (שאיננה תמימה לדעתי) ואז תאלץ לחפש מישהו שיסכים להיות יד 8.

next.

פורסם

נראה לי שבאמת, האאודי מיד 6 מוצעת למכירה מטעם פותח השרשור.

בוא ונאמר, שלכל רכב בסך הכל יש את המחיר שלו, נכון שיד שישית זה גבוה, אבל הכל שאלה של מחיר הרכב בסופו של דבר...

alfa 156 2.5.

פורסם

איך 90 אלף ש"ח?! כנס עוד הפעם למחירון יד-2, שכלל את המחיר (קילומטרז', ידיים), ותראה איך המחיר יורד.

מחירון.jpg

פורסם

פותח השרשור כתב שמחיר המחירון לאחר שקלול הוא 77400 כך שהוא לא חי בסרט.

במקרה הספציפי המטרה היא להוריד כמה שפחות. במקרה שלך אני הייתי מפרסם שהמחיר גמיש. אם יבוא קונה שידלק על הרכב תוריד פחות - אבל קודם שיבוא קונה פןטנציאלי ובנתונים כאלה זה יכול לקחת לא מעט זמן...

אני הייתי מציב לעצמי רף שמתחתיו לא הייתי יורד - מקסימום תיסע ברכב עוד כמה שנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

התועבה הזו בבעלותי ואני מחפש קונה ולא ההפך חחח, היד הגבוהה זה בסה"כ חבורת צעירים שמשכנו את משפחתם ורכושם על מנת לקנות רכב פוזה (יש הוכחות ברשם המשכונות ל4 ידיים היה משכון כך שזה מצדיק את התיאוריה ובזמנו היוו עילה לקנייה עבורי), כך או כך מבחינה מכנית הרכב ממש בסדר מלבד בעיית גיר שטופלה לאחרונה אך הופיעה גם באאודי אחרת שבבעלותנו ונרכשה מהחברה!!! כך שמבחינתי זה מראה שלא היד הגבוהה הוא הגורם לתקלה,

המחירון הוא 77,400 לאחר שקלול ק"מ, יד 6, וחבילות שארפ וספורט שקיימות ברכב. פרסמתי ב69 כך שהגמישות היא גבוהה מאוד ואתגמש בעוד 1000-2000 שקלים למתעניינים, אם לא אמצא קונה שיקנה בסכום הגיוני פשוט לא אמכור כמו שהבחור מעליי אמר ואשאר עם הרכב עוד שנה שנתיים עד שקריטריון היד יאבד מחשיבותו מעט.

בכל מקרה אקנה רכב נוסף ועכשיו שמחיר הפאביה ירד ל69 מה דעתכם עליה?!

• תוכן חדש...