Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר שאלות ובעיות על מאזדה 323F

323F
שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז ככה יש לי כמה בעיות באוטו...ואני מתכוון לפתור אותם בעצמי הסיבה היא 90 אחוז הנאה מכך...ו10 אחוז חיסכון

אני לא אוהב שאנשים אחרים נוגעים לי באוטו...לפתור דברים או לבנות דברים או לתקן דברים באוטו הם הסיבה שיש לי אוטו.... :lol:

בקיצור הבעיות...:

1)יש לי 4 חלונות חשמל הבעיה שהם עולים ממש לאט, אפילו אם אני מרים אותם אחד אחד...מה הבעיה? וכמה עולה מנגנון של חלון חשמלי מפירוק?(בערך..)

2)רציתי לברר...הגג שלי די מגעיל...וחשבתי לעשות כמו שעשו פה בפורום אבל לפני מישהו יודע אולי כמה בערך עולה גג מפירקו?

3)הבעיה החשובה...בזמן עצירה האוטו רועד ...כמובן שאם אני ישים על N הוא יפסיק...בקיצור 90 אחוז מהסיכוים שהבעיה היא בתושבות מנוע העליונות בכל מקרה לפני כחודש עשיתי טיפול ...לא במוסך מורשה...והוא אמר שהתושבות העליונות והתחתונות חדשות!אבל לא מקוריות...יש דרך לסדר/להפחית את הרעידות ...חוץ מלהחליף תושבות מנוע לא מקוריות חדשות...לחדשות מקוריות?

4)זאת לא בדיוק בעיה אבל...למישהו יש ניסיון עם פירוק לוח שעונים של מזדה?

כי האוטו בא אחרי שנראה לי שניסו לפרק את הלוח שעונים כי נשבר קצת הפלסטיק...אז השאלה היא קודם כול איפה אם בכלל ניתן להשיג כזאת מסגרת ללוח שעונים?ובאיזה מחיר?למישהו יש ניסיון בפירוק כזה?ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג את הלוחות של הלוח שעונים בצבע לבן(ראיתי יפים באינטרנט למזדה..)והאם זה "קונדום" שם או שזה לד בצבע?(נראה לי שאתם מבינים למה אני חותר פה...)

5) יש לי בעיה עם הלחצן של החלונות חשמל הימיני אחורי הבעיה היא שלוחצים שהחלון ירד הוא לא אבל כשהנהג לוחץ הוא יורד ואז בעזרת הלחצן שלא עובד ...ניתן להוריד בקיצור אפשר להוריד אבל לא לעלות....ניתן לתקן או שעדיף לקנות לחצן חדש?...מאיפה?...ובאיזה מחיר?

6)בדלת של הנוסע הכפתור של נעילת הדלת יורד נמוך מידי...פירקתי את הדלת אבל זה עדיין כככה...מישהו מכיר פיתרון לזה?(הכוונה שאפשר לנעול אבל אחרי שנועלים מצד הנוסע אי אפשר לפתוח....)

................................................

תודה לכולם על הסבלנות ...מצטער על כמות השאלות באשכול אחד..פשוט אחרי נסיעה מעצבנת......

תודה לכל אחד על כל תשובה....(גם מעליבה...)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

3)

הבעיה החשובה...בזמן עצירה האוטו רועד ...כמובן שאם אני ישים על N הוא יפסיק...בקיצור 90 אחוז מהסיכוים שהבעיה היא בתושבות מנוע העליונות בכל מקרה לפני כחודש עשיתי טיפול ...לא במוסך מורשה...והוא אמר שהתושבות העליונות והתחתונות חדשות!אבל לא מקוריות...יש דרך לסדר/להפחית את הרעידות ...חוץ מלהחליף תושבות מנוע לא מקוריות חדשות...לחדשות מקוריות?

המאזדה בדגמים של ה323 ידועות בכך שהן טיפה רועדות עד כמה שידוע לי.

L'amour Toujours

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב, דבר ראשון...

חלונות:

האם שהם עולים הם עושים רעשים? אם לא מצבך טוב, כי לפעמים במנוע "מחליק" (זה לא המנוע אלא יש שם איזה מנגנון מטופש שמעלה את החלון ע"י דחיפה של חוליות עגולות, משהו כמו שרשרת תפילה עם חרוזים, וכשזה מתחיל לקבל חופש אי אפשר לסדר את זה ובמזדה לא מוכרים רק את החלק אלא את כל המנגנון)

אולי זה מהגומיות.... נסה לפרק את המנגנון ולראות שבחלון מחליק למטה ולמעלה בחופשיות.

דבר נוסף לבדוק הוא שהחלון לא זז "עקום". יכול להיות שהוא לא יושב ישר ואז קשה לו לעלות. ישר הכוונה מקביל למסילות.

חלון מפרוק הוא לא תמיד יותר טוב מהחלון שלך...

רעידות:

גם ה232F שלי רעדה... מיתרגלים... כמו הרלי...

לוח שעונים:

אם אתה רוצה לפרק את ה"חופה" שמעל לוח השעונים יש 3 ברגים בחלק העליון (10 מ"מ אם אני לא טועה). תעשה את זה בזהירות, כי הפלסטיק הזה פריך כמו ביסקוויט...

אחרי זה ניתן לפרק את כל לוח השעונים...

עדיף לך לקנות לוח שעונים משומש ולהתאמן עליו...

לחצנים:

גם לי היתה בעיה עם הלחצנים... פתחתי אותם וניקיתי אותם, וסידרתי אותם... כמו חדש...

אבל הם לא ניסגרו (הקליפסים היו עדינים מידי ולא עמדו בפתיחה), אז בדבקתי אותו עם דבק חם (לא אם דבק מהיר, כי לא תצליח לפתוח את זה)...

עשיתי את אותו הדבר עם הלחצנים של החימום כסאות...

נעילת הדלת....

אם אני לא טועה הכפתור יושב על מוט... אתה יכול לעקם את המוט כלפי מעלה או לנסות למשוך את הכפתור טיפה למעלה (יכול להיות שמישהו סגר את הכפתור עם אגרוף)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידעתי שאם אני קצת יתעקש...יענו לי....

ואיזה ריספקט ענו לי הכבדים שבפורום 8) .....קיצר תודה רבה!!

ואגב redbaron אחי....אני מת על התגובות שלך הם הכי מפורטות ורציניות בפורום!

בקיצור:

חלונות: החלון שליד הנהג עושה מין רעש מוזר כזה...וכל השאר לא...

אז זה באמת מציק ורציתי לשאול כדאי לקנות מערכת הרמה מפירוק?כמה עולה רק דלת אחת?או כמו שאתה אומר בטח גם לה היו בהיות....מה כדאי לעשות?...

ובקשר לזה שאולי הם לא יושבים טוב זה לא נראה לי כי:לא יכול להיות שארבעתם לא יושבים טוב וחוץ מזה אם אני מעלה את ארבעתם ביחד הם עולים ממש לאט ואם רק שתים אז טיפה יותר מהר...ואם זה אחד לבד אז זה עוד טיפה יותר מהר...יכול להיות שזה משהו עם המצבר או משהו?...רעיונות?

רעידות: אז אתה אומר שזאת לא בעיה בתושבות?זה רועד רק בעצירה מלאה! ודבר עוד יותר מעצבן כשההגה ממש מופנה לכיון מסוים יש גם רעידה אבל חזקה יותר

וכשאני שם רווס יש ממש רעידה חזקה......בקיצור...זה פאק-מאזדה?אין לזה פיתרון?

לוח שעונים:אז כמו שאמרתי נראה לי שהבעלים הקודמים...ניסה לפרק ושבר את החופה...אז עכשיו היא מורכבת אבל שבורה..כמה עולה לוח שעונים של מזדה מפירוק?

ושוב אני ישאל כי לא ענית איך משנים את זה לרקע לבן?והאם יש לך ניסיון עם פירוק לוח שעונים של מזדה?כי לא יודע אני לא מוצא כלום בשום נושא על מזדה 323F .....למה לא משפרים אותו?.....

בקשר לכפתור: אני ינסה...אבל זה נראה לי בלתי אפשרי....(עיפות החומר...)

ואם כבר הזכרת ....אני חושב שהחימום כיסאות לא עובד לי בכלל....

הכפתור של המושב של הנוסע המנורה נדלקת אבל לא מחמם אני חושב(אחרי כמה זמן מרגישים חם?)ושל הנהג לא נדלקת המנורה.....בקיצור יכול להיות שזה עובד אבל אני לא מרגיש?

ושוב תודה על כל התגובות....

צריך לפתוח מועדון חברים של מזדה 323F....!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חלונות:

אצלי זה התחיל כמו רעש של נקישות כאשר סגרתי את החלון עם האוטומט. אז הפסקתי עם זה... אחרי איזה חצי שנה זה היה עושה את זה כל הזמן, מין רעש כמו של רובה של ילדים (כמו זה שיש לילדים בפורים אבל באוטומט :lol: )

פרקתי את המנגנון ואת הגלגל שיניים (לא ממש שיניים אלא שקעים בצורה של גולות) ואת השרשרת (מין חוט ברזל ועליו מודבקים חרוזי פלסטיק) והלכתי למזדה... החצפנים מחייכים ואומרים לי שהחלק פלסטיק עולה 1200 ש"ח. שאלתי למה כל כך יקר אז הם אמרו שזה מגיע עם עטיפה, עטיפה של המנגנון... :? חולרות... יש על זה מק"ט, למה אתם לא יכולים להזמין לי את זה, באמת לא היה איכתפ לי לשלם איזה 200 ש"ח על הפלסטיק הרקוב הזה!

בסוף הלכתי לאיזה פירוקיה, הדבר היחידי שמצאתי שם היה של איזה 232F 94, זה לא ממש התאים אז "התאמתי" אותו.... יצא חרא... חזרתי למקורי, וככה גם מכרתי את האוטו!

מיתרגלים... היו קטעים שכבר חשבתי איך אני מסדר את זה, אז חבר הציע לי להחליף את "שרשרת החרוזים" בשרשרת של אופניים ואת הגג"ש (גלגל שיניים) בגג"ש של אופניים (של הילוכים, הכי קטן)... בסוף לא עשותי את זה כי נמאס לי מהאוטו, וגם לא היה לי איכפת כי מכרתי אותו...

המנועים של החלונות מאוד חלשים... אין מה לעשות, ואם הגומיות לא ממש משתפות פעולה זה ממש מילחמה אבודה... תפרק חלון אחד ותראה שגם אם החלון נשאר בלי במנגנון הוא לא יורד בקלות... צריך להחליף גומיות, או לפחות לנקות אותן טוב... אולי הן פשות יבשות...

בכל אופן, אל תמרח וואזלין או כל דבר עליהן...

רעידות:

הרעידות שאתה מדבר עליהן הן ככל הנראה מהגיר. אולי הוא לא יושב טוב... לי היתה ידנית אז זה היה תמיד רועד אבל לא איך שאתה מתאר...

אגב, הרעידות מלוות בירידת סל"ד?

לוח שעונים:

הלוח שלי היה שבור (החופה) היא נישברה בחלק התחתון (זה שאם שמים שם סיגריות או רואים את התצוגה :lol: ).

פרקתי אותה, בזהירות, כמובן שתושהת בורג אחת פשוט התפוררה... הדבקתי את זה, חיזקתי אם "אפוקסולינה" והחזרתי. לא לפני שחיזקתי את כל תושבות הברגים גם!

לא מסובך לפרק, אבל צריך לעשות את זה אם הרבה (!) סבלנות, לכבות פלפון, לא לעמוד בשמש, ולשתות הרבה... אני כמעט איבדתי את השפיות שלי כשאני מנסה למשוך את הפלסטיק הארור הזה, והוא מיתעקש להישאר, אני מפחד שלא ישבר... והוא כמעט ניכנע, חצי בחוץ, פתאום טלפון... לא עונה... ועוד פעם, ושוב, ושוב.... אני עם שתי ידיים תפוסות לא יכול אפילו לזרוק את הנבלה (הפלפון)! וכל זה באמצע הרחוב 1:30 בצהריים , אוגוסט...

אחרי שהחופה יצאה, אני מיסתכל על הפלאפון, 14 שיחות שלא נענו, מיספר אחד חדש, החברה... מיתקשר, "מה רצית? מישהו מת?" .... " לא סתם התגעגתי"...

14 פעמים?! כמעט נשברה לי החופה בגללך!!!

נשים, אי אפשר איתן, ואי אפשר לרצוח אותן :lol:

לוח שעונים:

יש רקעים ללוח שעונים... אתה יכול להדפיס אחד ולשים...

או לקנות מוכן... או (!) אם אתה כישרוני אתה יכול לצייר אחד (עם ציור של דרקון או משהו)...

חימום לכיסאות:

תראה אם זה עובד ע"י בדיקה פשוטה...

פרק את הפלג שמיתחת לכסא, תדליק את החימום ותראה אם יש שם לשמל (קח איזה אבומטר טוב).

ואם יש אז תראה שבצד של הכסא (החוט שיוצא מהכסא) יש היתנגדות, או לפחות מוליכות...

איפה אתה גר? איזה אזור?

גילי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חלונות:

כן זה בול זה....ממש רעש של ירי...אם אני מרים את החלונות בשכונה אנשים קופצים לצד וזה.....זה די מצחיק ... :lol: אבל די נמאס לי מזה....ואגב אני גם הלכתי לפירוקיה אבל הם לא נותנים לי להכנס לראות את האוטו הם רוצים שאני יגיד איזה חלק אני רוצה והם יתקשרו אלי.....

בקיצור אין פיתרון?לא לרעש?ולא לאיטיות אגב גם אצלך זה היה איטי?

רעידות:

אגב לי יש אוטו'...מודל 94' די חרושה 180 אלף......

בקיצור לא אין ירידת סל"ד ההפך....כשאני מזיז את ההגה..בעמידה..יורד הסל"ד וקוטנת הרעידה......ואגב התושבות מנוע שלי חדשות..אבל לא מקוריות......

לוח שעונים:

אצלי החופה שבורה כמו שאמרתי...אגב בשביל לפרק את הלוח שעונים צריך גם לפרק את ההגה?או שאפשר סתם ככה?אני בעיקרון רוצה לשים רקע לבן ולהחליף את הלד מירוק מגעיל כזה..(למה לשים ירוק בכוונה?)לאדום יפה....

בקיצור מה הכוונה להדפיס הרי צריך שחלק יהיה שקוף או משהו לא? שהמספרים יהיו שקופים לא?זה יבלוט...ואני לא ממש כישרוני ברמה אז עזוב......ומאיפה מוכרים?יש מקום שאתה יודע שמוכרים למאזדה?כי לא יודע אני מוצא ים דברים אבל הכול לא לF

חימום:אוקי אני ינסה.....אבל אם זה עובד זה יהיה די מבאס כי ממש לא מרגישים את זה.....(ת'אמת לא יודע למה זה שימושי אבל יאללה שיעבוד....)

ואני מאזור ראשון מערב ראשון....

אתה?

אגב למה מכרת?ובכמה כמובן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חלונות:

כן זה בול זה....ממש רעש של ירי...אם אני מרים את החלונות בשכונה אנשים קופצים לצד וזה.....זה די מצחיק ... :lol: אבל די נמאס לי מזה....ואגב אני גם הלכתי לפירוקיה אבל הם לא נותנים לי להכנס לראות את האוטו הם רוצים שאני יגיד איזה חלק אני רוצה והם יתקשרו אלי.....

בקיצור אין פיתרון?לא לרעש?ולא לאיטיות אגב גם אצלך זה היה איטי?

רעידות:

אגב לי יש אוטו'...מודל 94' די חרושה 180 אלף......

בקיצור לא אין ירידת סל"ד ההפך....כשאני מזיז את ההגה..בעמידה..יורד הסל"ד וקוטנת הרעידה......ואגב התושבות מנוע שלי חדשות..אבל לא מקוריות......

לוח שעונים:

אצלי החופה שבורה כמו שאמרתי...אגב בשביל לפרק את הלוח שעונים צריך גם לפרק את ההגה?או שאפשר סתם ככה?אני בעיקרון רוצה לשים רקע לבן ולהחליף את הלד מירוק מגעיל כזה..(למה לשים ירוק בכוונה?)לאדום יפה....

בקיצור מה הכוונה להדפיס הרי צריך שחלק יהיה שקוף או משהו לא? שהמספרים יהיו שקופים לא?זה יבלוט...ואני לא ממש כישרוני ברמה אז עזוב......ומאיפה מוכרים?יש מקום שאתה יודע שמוכרים למאזדה?כי לא יודע אני מוצא ים דברים אבל הכול לא לF

חימום:אוקי אני ינסה.....אבל אם זה עובד זה יהיה די מבאס כי ממש לא מרגישים את זה.....(ת'אמת לא יודע למה זה שימושי אבל יאללה שיעבוד....)

ואני מאזור ראשון מערב ראשון....

אתה?

אגב למה מכרת?ובכמה כמובן?

לא נראה לי שצריך לפרק את ההגה בישביל לוח שעונים... אבל לך תדע...

בכל אופן, צריך סבלנות... והרבה!

לקנות רקע:

אני ממליץ, לקנות לוח שעונים מפרוקיה, ולעשות עליו את הניסיון... אם ידפק, שלפחות יהיה לך אחד טוב! קח את זה בחשבון...

חפש באתרים, תראה... אני יודע שמישהו כאן בפורום עשה את זה לבד... לא זוכר מי, תריץ חיפוש...

אההה, עוד משהו חשוב, אתה יכול לעשות איזו "קומבינה" עם החלון... נסה להיות יצירתי... יש מספיק תחליפים, או אנשים שייצרו לך משהו יותר טוב, אני הייתי עצלן, וגם אני לא פותח את החלון הרבה...

מכרתי את האוטו ב 16K שהמחירון היה 20K...

האוטו היה נראה זוועה, קיבלתי אוטו מהעבודה, ורציתי לתת אותו לאח שלי מתנה. אז הוא עמד איזה חצי שנה סתם, נסענו איתו טיפה...

עשיתי לו ראש לבד אחרי שחברה שלי דפקה לי את הראש (של האוטו :lol: ) בכביש החוף...

חזרנו ממסיבה, אני הייתי עם טיפה דם באלכוהול, אז נתתי לה לנהוג...

פתאום אני מיתעורר ושומע רעש של דפיקות ומריח שרוף. אני פותח את העניים ורואה את המחוג של הטמפרטואה מעבר לאדום!

אני צועק לה "תעצרי בצד" אז היא חשבה שאני רוצה להקיא :lol:

בקיצור, מילאנו מים (כשהמנוע עובד כמובן, ולאט לאט), גם השמן רטח, אז מלאתי טיפה...

והמשכנו לנסוע...

מאז האוטו התחיל לאכול מים...

זהו, מיותר לציין שהיא לא חברה שלי יותר, ברור למה :lol:

גילי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור ביררתי לוח שעונים עולה....500 שקל.....

ולא עדיף לקנות רקע לבן מוכן מאשר לצבוע?

ונראה נסדר קומבינה עם החלון...

והאהבתי את הסיפור... :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החזקתי בעבר 323f כמעט חדשה וכיום 323 סדאן ושתיהן סבלו מבעייה עם החלונות

בסדאן חלון הנהג נוטה לשבוק בימים חמים דווקא והסיבה לכך היא לוח הלחצנים שבדלת הנהג

החליפו לי אותו והבעייה נפתרה.לגבי רעידות ושאר התקלות שציינת כולן מוכרות במזדה.

אם אתה מחפש מזדות לפירוק יש בפרוקייה בדרך אזור כמה כאלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל בגלל ש....

323F לא הכי נפוצות

ואני צריך חלקים זולים

אז הם רוצים על כל דבר הרבה כסף או שמוכרים את זה קומפלט.......

כן צריך לתבוע את מזדה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל בגלל ש....

323F לא הכי נפוצות

ואני צריך חלקים זולים

אז הם רוצים על כל דבר הרבה כסף או שמוכרים את זה קומפלט.......

כן צריך לתבוע את מזדה!

ניסית את מה שאמרתי לך? פרקת את החלון?

מה היו התוצאות???

כשאתה מפרק יש מין נילון שדבוק לדלת. הוא חשוב, תשתדל לא לקרוע אותו, ולהחזיר אותו למקום.

אני הייתי הולך על מנגנון תחליפי, אחד יותר חזק ואמין!

גילי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום היה לי זמן אז....

פירקתי את הדלת של הנוסע מקדימה וסידרתי את המוט כנראה שמישהו הביא באמת בוקס...עשיתי את זה מבלי לפרק את הפלסטיק...(אילתור...)

אחר כך פירקתי את הדלת האחורית ימנית וסידרתי את הכפתור של החלון שלא היה מוריד

הבעיה הייתה שאיך שהוא הפלסטיק נמס ועלה על המתכת וככה...לא עבד אז סידרתי את זה...

בקיצור איך אני מוציא את הפלסטיק הזה(בקשר לבעיה עם הרעש של החלון הקידמי)מבלי לקרוע אותו?הוא מודבק עם זפת אני חושב...אם אני יקרע איפה אפשר להשיג חדש?

יש לך טיפים בקשר לכל העסק?(של הורדת החלון...)ואיך אני יסדר את זה....(אני מאמין שאם אני יראה את זה בעיינים אני ידע....אבל עדיין יש לך רעיון?)

ובקשר למנגנון חלופי איפה קונים?וכמה עולה?

אגב אצלך כמה שאתה זוכר...החלונות היו עולים יחסית ממש לאט?או רגיל?

כי אצלי הם עולים מממש לאט ורציתי לדעת אם זה בעיה כל שהיא או שככה המנגנון....

ושוב תודה.....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום היה לי זמן אז....

פירקתי את הדלת של הנוסע מקדימה וסידרתי את המוט כנראה שמישהו הביא באמת בוקס...עשיתי את זה מבלי לפרק את הפלסטיק...(אילתור...)

אחר כך פירקתי את הדלת האחורית ימנית וסידרתי את הכפתור של החלון שלא היה מוריד

הבעיה הייתה שאיך שהוא הפלסטיק נמס ועלה על המתכת וככה...לא עבד אז סידרתי את זה...

בקיצור איך אני מוציא את הפלסטיק הזה(בקשר לבעיה עם הרעש של החלון הקידמי)מבלי לקרוע אותו?הוא מודבק עם זפת אני חושב...אם אני יקרע איפה אפשר להשיג חדש?

יש לך טיפים בקשר לכל העסק?(של הורדת החלון...)ואיך אני יסדר את זה....(אני מאמין שאם אני יראה את זה בעיינים אני ידע....אבל עדיין יש לך רעיון?)

ובקשר למנגנון חלופי איפה קונים?וכמה עולה?

אגב אצלך כמה שאתה זוכר...החלונות היו עולים יחסית ממש לאט?או רגיל?

כי אצלי הם עולים מממש לאט ורציתי לדעת אם זה בעיה כל שהיא או שככה המנגנון....

ושוב תודה.....

ה"זפת" הזו מדביקה את הנילון לדלת ואוטמת אותה...

תנסה לקחת סכין יפנית קטנה (חשוב קטנה) ולעבור על ה"זפת" הזו מהצד, ולאט לאט להפריד את הנילון... אל תדאג, הוא יקרע לך, לפחות בפעם הראשונה, אחרי זה זה הולך בקלות... אגב, זה מלכלך מאוד, ולא יורד מהבגדים בקלות...

אני פרקתי את החלון ו"נעלתי" אותו עם קרש למשך כמה זמן, עד שהשגתי מנגנון אחר (לא התאים, לא היה טוב)...

זה די פשוט לפרק את המנגנון, יותר מסובך לפרק את הנילון... גם יותר מעצבן.

עצה: תפרק את הציפוי של הדלת לגמרי, את תשאיר אותו "תלוי" על החוטים... זה לא נוח, זה הורס אותו, ואם אני לא טועה זה מפריע לפרק איזה משהו, אני זוכר שאני התעצלתי, ובסוף הייתי צריך להחזיר את החלק שרציתי לפרק למקום, לנתק את ה"ציפוי" ולפרק את החלק...

לא זוכר לאיזה חלק זה הפריע...

המנגנון הוא חלש, אבל לא עד כדי כך, לי היה לוקח 7-8 שניו לסגור חלון...

נסה לפרק את החלון, תראה אם הוא מחליק טוב במסילות שלו...

בהצלחה!

גילי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5609 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...