Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

כרגע מה שיש לי ברכב זה סאב Cervin Vega Hed 12.

המערכת היא מקורית של הונדה (סרט להחליף ואני מעדיף שלא) מחוברת עם מנחת של Pac 4 ערוצים.

כרגע הכי דחוף לי זה מגבר וסאב כי המגבר שלי נשרף...

אני מתלבט בין שני מגברים, הJbl gto 1004 הכל כך מדובר בפורום וInfinity REF475A.

המגבר צריך להגיבר morel dotech ו כרגע את הסרוין ובעתיד כנראה סאב יותר חזר בסגנון של CVR מה שמעביר אותנו לשאלה הבאה, איזה סאב בין הבאים עדיף? הם כולם אותו מחיר פחות או יותר 600-700 ש"ח.

CVR 12

P312D4

P212S4

GT51204BR

האם אחד מהם יותר נציל? כי אחרי הכל המגבר הוא 4 ערוצים ששני ערוצים מגושרים ולא מונובלוק אז בטוח אף אחד מהסאבים לא יקבל כמה שהוא יכול אלא פחות, אז עם ההספק שהוא יקבל, מה הכי נציל?

אני יודע שלסאבים יש אופי שונה אני רוצה משהו חזק אבל לא מפוזר מדי, אלא משהו יותר פאנצ'י שאני כן ירגיש את הסאב...

פורסם

HED הוא סאב נחמד מאוד ,אם תשאל אותי עדיף באיכות מכול אלו שציינתה אתה

רוצה להתקדם בעוצמה ובאיכות, תשקול הרץ ES300 הוא עדיף על כול אלו ברשימה.

פורסם

* בכותרת התכוונתי שהכי דחוף מגבר ורמקולים, לא מגבר וסאב...

הבעיה עם הhed היא שהוא די ישן, קיבלתי מתנה מדוד ולפי מה שנראה לי הוא מקרקש אבל בגלל זה הוא הכי פחות דחוף כי אני רוצה קודם לנסות עם המגבר החדש ואז להחליט...

האמת בדיוק קראתי על ההרץ בפורום, השאלה היא האם הוא חזק מספיק, איך הוא יחסית לhed?

האם אין באמת הבדלת בנצילות וכל הסאבים שהצגתי כולל הes300 לא ישמעו שונה מבחינת עוצמה עם אחד מהמגברים האלו?

והשאלה העיקרית על המגברים עדיין נשארת, איזה מהם עדיף? הJBL מוצהר יותר השאלה האם אחד מהמגברים או Over/underrated...

כי רמקולים אני כבר סגור וסאב יכול לחכות בנתיים

פורסם

השוני בין המגברים לא גדול, הייתי הולך על ה JBL.

ES300 מדויק יחסית לאחרים ודי נציל. ה P3 יתאים מאוד אם תוסיף מונו בעתיד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...