Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,אני כרגע משלים בגרות בלשון ב' אז אני מגיע כל בוקר לרחובות...

הבוקר קרה לי מקרה מוזר מאוד..אני עומד במעבר חציה ומצד שמאל שלי מאחורה עמדה הונדה התחלתי ללכת במעבר חציה וההונדה התחילה לנסוע בפניה היא כבר הספיקה להגיעה ל25 קמ"ש +- כי הנהג נתן "לחיצה" והרכב עבר לי סנטימטר מהרגל..במזל לא נדרסתי...אומנם במהירות כזאת לא היה קורה כלום,אבל אם באמת הייתי נדרס הרכב היה פוגע בשריר של הרגל שלי,ומיכוון שאני חולה לב הוא היה יכול לשתק לי את הרגל...

הנהג עצר אחרי מספר מטרים והתנצל ואמר שהוא לא שם לב...אבל השאלה שלי באמת איך נהגים יוצאים במצב שהם עדיין ישנים על ההגה? רק לחשוב שהוא היה פוגע בי זה היה מקרה לא נעים.

פורסם

מקרים כאלה קורים חדשות לבקרים, בפניות מסוג שתיארת שבהם להולכי רגל ולרכבים יש ירוק בו זמנית.

למעשה הירוק של הרכבים מקדים לירוק של הולכי הרגל, נהג שמכיר את הרמזור וחושב שהוא נמצא בזינוק למירוץ יכול בהחלט להפתיע הולכי רגל.

מפליא אותם שאדם בוגר כמוך ואף בעל רישיון נהיגה מופתע מהסיטואציה, אני בפניות מסוג כנ"ל ניזהר שבעתיים אין כהולך רגל ואין כנהג ותמיד מוחל על כבודי ומעדיף לוותר לצד שכנגד. הכביש זה לא מקום לשחק אבו-עלי.

פורסם
מקרים כאלה קורים חדשות לבקרים, בפניות מסוג שתיארת שבהם להולכי רגל ולרכבים יש ירוק בו זמנית.

למעשה הירוק של הרכבים מקדים לירוק של הולכי הרגל, נהג שמכיר את הרמזור וחושב שהוא נמצא בזינוק למירוץ יכול בהחלט להפתיע הולכי רגל.

מפליא אותם שאדם בוגר כמוך ואף בעל רישיון נהיגה מופתע מהסיטואציה, אני בפניות מסוג כנ"ל ניזהר שבעתיים אין כהולך רגל ואין כנהג ותמיד מוחל על כבודי ומעדיף לוותר לצד שכנגד. הכביש זה לא מקום לשחק אבו-עלי.

זה לא צומת מרומזר....ולאותו נהג היה שדה ראייה גדול כדי להבחין בי בתור הולך רגל.

פורסם

בתור הולך רגל (בוגר) בטח כבר נוכחת לדעת שלא תמיד נותנים זכות קדימה להולכי רגל, אז מה בדיוק מפליא אותך כאן?

עכשיו שצינת שאין רמזור זה גם מסביר את המהירות שלטענתך הנהג הגיע אליה.

מן הסתם הנהג התקרב לצומת וכנראה בגלל שיש לו פניה ימינה ושלט תן זכות קדימה בלבד, הוא העיף מבט לצד שמאל ראה שאין תנועה והמשיך בתאוצה מבלי צורך כמעט לבלום.

נראה לי שאתה מעדיף להיות צודק מאשר חכם. אז צודק אתה כן, חכם - צר לי להגיד שלא.

נ.ב

לא מקובל לצטט הודעה שמעליך

פורסם

הקטע הוא שכבר הייתי על מעבר החצייה באמצע...אז מן הסתם שהוא צריך לתת זכות קדימה...והוא כולו היה רדום על ההגה.

פורסם
אני עומד במעבר חציה ומצד שמאל שלי מאחורה עמדה הונדה התחלתי ללכת במעבר חציה וההונדה התחילה לנסוע בפניה

הקטע הוא שכבר הייתי על מעבר החצייה באמצע...אז מן הסתם שהוא צריך לתת זכות קדימה...והוא כולו היה רדום על ההגה.

אז עמדת או שהיית כבר באמצע מעבר החציה?

פורסם
אז עמדת או שהיית כבר באמצע מעבר החציה?

התחלתי ללכת וכבר שהייתי במעבר החצייה הוא נכנס לפנייה.

פורסם

תן לי להבין משהו?... אתה חושב שאם נכנס בך אוטו ב25 קמ"ש לא יקרה לך כלום? אתה אופטימי על הצד המסוכן ידידי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
תן לי להבין משהו?... אתה חושב שאם נכנס בך אוטו ב25 קמ"ש לא יקרה לך כלום? אתה אופטימי על הצד המסוכן ידידי

לפני כשבועיים נכנס רכב ב3 חברים שלי במהירות הזו,אחד אושפז ליום אחד הבשר במרפק יצא לו,השני יצא לאחר כמה שעות מהבית חולים היה לו כאבי גב קלים והשלישי לא נפגע כלל(הרכב גם פגע בו)..היו לו כאבים קלים ברגל.

פורסם

כן נו טוב זה לא חדש,בישראל לא ממש סופרים את הולכי הרגל ומעבר חציה הוא עוד ציור על הכביש,עצוב אבל נכון.

פורסם

תמיד חייבים ליצור קשר עין עם הנהג, על מנת לוודא שהוא ראה אותך, אח"כ יש לוודא שהוא עצר עצירה מוחלטת ורק אז לעבור בזהירות.

אין מה לעשות, בתור הולכי רגל אנחנו פגיעים מאוד ואסור לסמוך על אף אחד זר שידאג לנו.

ואני ממליץ לא לבצע ניסויים באיזה מהירות קורה או לא קורה לנו משהו כשרכב נכנס בנו.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

בתור הולך רגל , למה שלא תחכה תסתכל שהכביש פנוי \נהג עצר בשבילך תסתכל לו בעיינים כדי לראות שהוא באמת יודע שאתה שם ורק אז תחצה ?

פורסם
לפני כשבועיים נכנס רכב ב3 חברים שלי במהירות הזו,אחד אושפז ליום אחד הבשר במרפק יצא לו,השני יצא לאחר כמה שעות מהבית חולים היה לו כאבי גב קלים והשלישי לא נפגע כלל(הרכב גם פגע בו)..היו לו כאבים קלים ברגל.

קשה לי להאמין שזה קרה ב25 קמ"ש...

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בתור הולך רגל , למה שלא תחכה תסתכל שהכביש פנוי \נהג עצר בשבילך תסתכל לו בעיינים כדי לראות שהוא באמת יודע שאתה שם ורק אז תחצה ?

אבל הוא אומר שהוא היה באמצע החצייה ורק אז הנהג הופיע.. מה זה אשמתו בדיוק?

היו לי בחיים הרבה מקרים כאלה.. ובתור הולכי רגל אנחנו באמת פגיעים.. אין מה לעשות, צריכים להזהר.

• תוכן חדש...