Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני !

כשתלמיד נהיגה נכשל בטסט , אני אומר לו "לא נעים , אבל לא נורא , אני לא סוגר את ביה"ס ".

באותו ההקשר לפלקון , אני משוכנע שלקבלת הפנים שתתוכנן במועד החדש , יהיה יותר במה להתגאות , הכל לטובה.

מצפים לראות אותך במפגש הניסיוני במוסך קיבוץ יד מרדכי בשבת הקרובה , ב - 10.00

צביקה מרגלית

פורסם

הפלקון מעלה בי זכרונות,סבי קנה אותה חדשה אחרי שאבי קנה את הלארק 63,היא היתה מודל 63 ושירתה את המשפחה עד שנת 69

אז נקנתה פורד קורטינה,יש לי איפו שהוא את התמונות אני יעלה אותן לכאן מטיול שעשה סבי בחול והוא מצולם אם הרכב,בני אהבתך לפורד המוסטנג והפלקון ראוייה לציון,בטוחני שהרכב ישרת אותך בנאמנות שנים רבות.הצבע האדום בוודאי יהלום אותה ותהיה עבורך מושא גאוותך,סע בדרכים בטוחות.

עופר בן צבי

פורסם

אני מודה שאני לא מבין...

בתמונה בעמוד הראשון ראיתי פלקון צבועה חדשה ונוצצת (אחת מה 3...) , אחר כך סופר שמרוב שכבות עבר יש פיצוצים וסדקים וצריך לעשות עבודה יסודית, ובסוף אני רואה פלקון ששויפה כהכנה לצבע חדש אבל רק הצבע שויף.

אם הבעיה היא מתחת לצבע, איך זה עוזר לצבוע ככה??

ובכל מקרה שיהיה בהצלחה, בטוח שהיא תצא לא פחות ממדהימה.

פורסם

EZL280 לדעתי אתה לא מבין בגלל שלא ניתן לראות בצביעה את איכות העבודה בתמונות, זה פשוט לא עובר מצלמה.

אני בטוח שאם אני או אתה ההינו רואים אתהרכב מקרוב הכול היה יותר ברור.

בני נראה מעולה תתחדש!

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

לא הבנתי לא בגלל התמונות אלא בגלל מה שבני עצמו כתב שלא הסתדר לי בראש.

ולגבי התמונה שהעלת יש לי רק דבר אחד לומר:

ווואאאאאאאאאאוווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

פורסם

יום ששי, במקום להיות על הבמה היא היתה על הליפט...

אחרי הצבע, עוד נגיעות במנוע ושיפוץ הקרבורטור. בשבוע הבא חזרה ל"מדור צבע" להרכבת הסמלים.

היום ראיתי סופסוף את המנעול של מכסה הבגאז' מורכב. זה היה תהליך קשה אבל סוף טוב הכל טוב...

IMG_7402.jpg

IMG_7400.jpg

IMG_7399.JPG

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בהצלחה,בני הרכב שלך בידיים טובות

ראיתי את בעל בידיים מדבר בפון:)

להתראות בהשקה

בהצלחה

עופר בן צבי

פורסם

אחרי 5 שנים, אילתורים, התאמות, קסאמים על הראש, צביעה פעמיים, חיפוש חלקים, ומה לא, הסתיים שיפוץ הפלקון האהובה שלי.

מה שהתחיל בגילוי שלה (עם אבו איל), פחחות והשמשה בשדרות, גמר בפתח תקווה, הסתיים היום באיחודה מחדש עם המוסטנג.

אמנם יש כמה השלמות אבל זהו! יש לי פלקון 60 אדומה, ליד הבית, מוכנה לנסיעה מתי שיתחשק לי...

1_154024486.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אחרי 5 שנים, אילתורים, התאמות, קסאמים על הראש, צביעה פעמיים, חיפוש חלקים, ומה לא, הסתיים שיפוץ הפלקון האהובה שלי.

מה שהתחיל בגילוי שלה (עם אבו איל), פחחות והשמשה בשדרות, גמר בפתח תקווה, הסתיים היום באיחודה מחדש עם המוסטנג.

אמנם יש כמה השלמות אבל זהו! יש לי פלקון 60 אדומה, ליד הבית, מוכנה לנסיעה מתי שיתחשק לי...

1_154024486.jpg

איזה צמד חמד חביבות! בני, אני מקנא בך, מקווה שלי לא יקח חמש שנים עד שאזכה לנסוע בטנדר שלי (ואני קצת מוטרד, כי שנה אחת כבר חלפה...). וחזרה לפלקון - המון מזל טוב! כיף לראות.

און

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תוכן חדש...