Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רכב ממש יפה. אהבתי את הג'אנט של- oz.. איזה מוזר זה נראה ההגה הימני.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכונית מדהימה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי הפגושים של ה-M, הרכב נרכש כחדש עם חבילת M מקורית שכוללת:

*פגושים (קדמי ואחורי).

*מראות.

*מושבים (מושבים ספורטיביים עם תמיכה צידית).

*הגה.

*ספויילר אחורי.

*ספי דלתות.

*שילדה מכויילת בצורה יותר ספורטיבית (קשיחה ומונמכת).

*מערכת בקרת אחיזה DSC שהיא יותר "ליברלית" ומאפשרת להנות מהרכב גם כשהיא מופעלת.

לפי מה שנאמר לי בבדיקת הרכב גירסת המחשב גם עדכנית יותר וככל הנראה משחררת עוד כמה סוסונים למנוע, אבל זה לא וודאי.

לגבי הקסנונים אני מסכים עם אלעד, גם לטעמי זה קצת פוגם בקונפיגורציה הנוכחית, אי לכך או שאמצע פנסי חזית חדשים עם פרוג'קטורים שיתאימו לקסנון הקיים, או שהקסנונים ייזנחו לטובת המנורות המקוריות, או שארכוש פנסי חזית חדשים עם קסנונים תואמים, בכל מקרה- זה לא הולך להשאר כך.

הנחמה היא שלמרות שהקסנונים ללא פרוג'קטורים- הם עדיין לא מסנוורים (ובדקתי את זה).

הבעסה היחידה היא שהפנסי פרוג'טור היחידים שאני מוצא הם או עם רקע שחור או עם רקע ניקל ושני אלה לא הולכים לשבת אצלי על הרכב (אחד מכוער, השני מצועצע), אני רוצה פנסים בדיוק כמו שלי (רקע כסוף מט) אבל עם פרוג'טורים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כמה אני אוהב את ה E46, רכב כל כך יפה. עיצוב נקי, קווים זורמים, לא מוחצן מדי. בקיצור, ה BMW היפה האחרונה :-)

קלאסית אמיתית כבר עכשיו, תתחדש ותהנה !

פרסמתי כבר בעבר, אבל תמיד כיף לראות את אחת הכתבות הטובות של טיף.

Hzcyo6s9Xt4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אחלן אחלן אחלן

תתחדש :-)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אחלן אחלן אחלן

תתחדש :-)

מה תתחדש ?!

מתי אתה בא לסיבוב ?.....

:lol:

אני מסכים לגבי כך שזו הב.מ.וו היפה האחרונה (לפחות בסידרה 3), לדעתי סידרה 3 האחרונה בגירסאת הסדאן נראית פשוט.....רע.

ה-3 האחרונה בקופה וקבריולט נראות לא רע בכלל, אבל הסדאן פשוט זוועה (למעט ה-M3 סדאן).

יכולתי למתוח את התקציב ולעלות בשנתון ל-04 או 05, אבל פשוט לא רציתי, לא אוהב את איך שהיא נראית בסדאן.

אני חושב שב-E46 יכלו אולי לשפר את החלק האחורי ולעשות אותו עם לוק מעט יותר ספורטיבי (קרי- נמוך) מאשר תחת יחסית גבוה, אבל הפרופיל והחזית והפרופורציות הכלליות- מעולה (למרות שכאן יש גם תרומה של חבילת ה-M עם הפגושים האגרסיביים והמרכב המונמך שפשוט עושים טוב למראה הכללי).

רק להמחשה איך נראית אותה מכונית ללא ה-M PACKAGE:

2002_BMW_325i_sedan_--_NHTSA_01.jpg

פורסם

So I have the car for 1.5 weeks already and I felt like its time to spoil it for the first time.

What better way to do that than going to the garage for a drink?.....

We lifted the car, open the screw and let the oil flow out, as they already told me when I did the “pre-buying” test, the oil was very clean and it was obvious it was changed short time ago, but as I knew the car was bought from a dealer, I didn’t took any risk and wanted to know when and what oil the car have.

So now it has the highly recommended Mobile 1 0W-40 (recommended by BMW).

Next part to move out was the oil filter which replaced for a new and original one.

After the good drink it was time for the finish “spark”, so we changed the spark plugs.

Instead of the BOSCH super 4 I put the original BMW (NGK laser platinum).

Last but not least was the air filter that I wanted to replace by K&N (original inbox, not open one) but it was unavailable so I will wait my mechanic call next week to do that.

And for another thing, last night I took my wife to the HK PEAK, on the way down the tight-curvy road was dry, and it was time to check out the handling….

Gear shift was tilted to the left for Sport mode, and let the fun begin…

Lots of torque on the straights, T-O-N-S of grip in the tight corners without any noise from the massive tiers (225/40/18 Bridgestone’s), the DSC didn’t interfere with the great fun, and the steering wheel with perfect weight and feedback and of course the fantastic brakes that together with those tiers doing great job.

Pure Joy.

260223_10150228507669962_678659961_7497145_335744_n.jpg261383_10150228507819962_678659961_7497149_4391807_n.jpg

• תוכן חדש...