Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לקנות איזה תוספת למערכת זו (דרך אגב אני לא בטוח מה הדגם שלה. בלואפונקט?) כדי לחבר מכשיר בלוטות' (בעיקר למוסיקה אבל יהיה נחמד לקבל שיחות טלפון)?

כרגע אני חושב על לקנות מתאם בלוטות' פשוט שמתחבר ל- AUX (בסביבות 150 ש"ח). אין לי צורך ממשי בכפתורים או מסך כי את זה יש לי בטלפון.

אם יש משהו שאפשר לחבר ישירות למערכת (לטובת שליטה מההגה, קבלת שיחה במצב רדיו וכד') במחיר שפוי אשמח לשמוע.

פורסם

עד כמה שאני יודע ישנה אפשרות למתאם שמתחבר למכשירי VAG למינהם

אם המחליר שפוי או לא זה תלוי במצב האישי של כל אחד ואחד

אם אתה שואל אותי אז המחיר די לא שפוי ...

אין לי מושג איך אתה רוצה לחבר BT ל AUX, מה ? כל מתי שתיכנס שיחה תעבור ל AUX ברדיו ואז תלחץ SEND במכשיר

נראה לי יותר הורדת רמת החיים מאשר העלתם

אני חושב שדיבורית BT חיצונית היא הפיתרון ה"שפוי" מבחינה כלכלית

פורסם

כן, זו הכוונה שלי כיוון שאני אהיה רוב הזמן על AUX בכל מקרה כי כל המוסיקה נמצאת בטלפון שלי. קבלת שיחות בזמן נהיגה מבחינתי זה נדיר ושולי ביותר.

מעניין אותי אם למערכת עצמה יש את החיבורים הנדרשים והאם זה משהו שרק רכיב מקורי ( =מחיר לא שפוי) יכול להתחבר עליהם או שזה משהו שאפשר למצוא משהו זול / לבנות לבד.

פורסם

אני זוכר שניסיתי לברר על מתאם למערכת הזו בעצמי מאחר ובחו"ל היא נמכרת עם BT מובנה.

לא הצלחתי להשיג יותר מדי מידע..בסוף קניתי דיבורית וזהו.

• תוכן חדש...