Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהו קיט ההתקנה המומלץ?

למשל:

כמה גייג' אמור להיות הכבל שהמוביל את המתח הפוזטיבי מהמצבר?(+)

*יש להתחשב בעובדה ש-תא המטען מכיל 2 מגברים אחד לסאב והשני הוא החדש שזה עתה רכשתי

הכבל החדש אותו אני רוצה לסלול אמור להתפצל בסופו ל2 סיומות ולתת מתח לשני מגברים

מ-הוא העובי הנדרש על מנת לבצע פעולה זו בצורה הנכונה

נכון לעכשיו יש בידי כבל ממש עבה שהבאתי מהעבודה,הכבלים שעושים מהם מגשרי חשמל(כבלי מצבר) לצורך הנעה מרכב לרכב כשנתקעים,יש לצין שהוא מאוד עבה ולא רואה את "שאולי"ממטר בכל הקשור לשזירות

תודה רבה על העזרה אני חדש בתחום ומאוד אשמח לקבל חוות דעת על הרכישה,כמו כן על אופציות כיוון סאונד במגבר החדש

הרכב כרגע עם מערכת פשוטה ללא יותר מדי אופציות כיוונים,ככה שאם יש אופרציית כיוונון סאונד במגבר החדש אשמח לדעת עליה

שוב תודה רבה לכולם

פורסם

זה תלוי מהו המגבר השני שיש לך.

יכול להיות ש 4 גייג' יספיק, ויכול להיות שתצטרך משהו עבה יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם המגבר הוא מגבר "שוק", הייתי ממליץ לך להשתמש בEP4X לסאסב ולקומפוננט, ולא להשתמש כלל במגבר השני.

למה אתה צריך 2 מגברי 4 ערוצים ? יש לך אחוריים?

בכל מקרה, 4 גייג' איכותי אמור להספיק לכל העניין.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה צריך כבל 4 גייג אבל שיהיה 4 גייג אמיתי ועבה ולא 4 שהוא 8. לאודיסון יש קיט 4 איכותי ובמחיר הגיוני למוצר

• תוכן חדש...