Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי סונטה 2001.

מי שמכיר את מדרכות ארץ הקודש יודע טוב מאוד שהן לא חובבות רכבים, אפילו באזורי חנייה מוגדרים ידוע ששפת המדרכה בה גבוהה מאוד, לכן יוצא ליותר מדי נהגים לשפשף את את קורת הרוחב הקדמית של רכבם או אפילו לפגוע/לפצוע את הפגוש הקדמי שלהם. ברוב המקרים הצבע או שכבת המגן של קורת הרוחב הקדמית משתפשף/נשחק, מה שהופך את הברזל שנחשף לפגיע חלודה. לא מדובר רק על רכבים ישנים, יצא לי לראות רכבים משנתון 06 ומעלה עם פגיעות חלודה באזורים אלו.

אצלי ברכב יש התפתחות כזו של חלודה על קורת הרוחב הקדמית (הזנחה של הידיים שלפני), כאחד שמטפל במסוקים קשה לי לראות את הקורה המחלידה הזו -אצלנו בחיים לא נותנים לחלק שכזה להגיע למצב דומה לזה-. האם יש איזה שהוא מקום מקצועי שמטפל בדברים כאלו או שאפילו פחח מקומי יכול לבצע עבודה נקייה על אזור בעייתי שכזה (שכן עדיין מדובר על שלדת הרכב)?

(רציתי לצלם אבל אין ברשותי מצלמה שיכולה לתת תמונה מספיק ברורה של האזור)

פורסם

אייל צבי, כן גם אני חשבתי אולי לעשות כך רק שקודם לשייף את החלודה הקיימת שכן לצבוע על חלודה לא ממש מונע התפשטות. אך במחשבה שנייה מכיוון שזה נוגע לאזור השלדה ועבודה לא ראויה באזור כזה לא תעשה טוב לא לי לא לרכב ולא לסחירות שלו, לכן אני מעדיף איזה בעל מקצוע עם מוניטין בתחום ועם ידע עשיר באזורים כאלו.

פורסם

COMMANDER, מחיפוש קל בפורום אחרי הערך "ממיר חלודה", הוא לא נשמע פתרון מהימן לנושא.

אייל צבי, גם נכון אך אני אישית מרגיש צורך לעצור את החלודה ולטפל במקצועיות בקורה הזאת.

האם פחח מוכר יוכל לבצע טיפול לקורה? או שיש בעלי מקצוע אחרים שיודעים לטפל בשלדה?

פורסם

פחח וצבע רכב יוכל לטפל בזאת ללא כל קושי.

צלם את הקורה לפני התיקון וכך תמיד תוכל להראות, לקונה רכב עתידי, שהקורה נצבעה

רק עקב שפשופים שפגעו בצבע וגרמו לקצת חלודה חיצונית על הקורה.

בברכה - רפי לין

פורסם

חבל על הכסף. הרכב שווה כבר עכשיו פחות מ-20 אלף ש"ח. אני מניח שמחיר מכירה בפועל קרוב ל-15 אלף ש"ח.

לא יודע כמה שנים בכוונתך לשמור אותו, אבל קח בחשבון שבקצב הסחירות הנוכחי של רכבים גדולים כאלה, יותר מ-6-7 אלף ש"ח לא תקבל עליו בעוד שנתיים שלוש.

אני מניח שבסדר גודל מחירים שכזה, לא בודקים אם יש חלודה, אלא יוצאים מהנחה שיש כזו וזהו.

שמור את הכסף שלך לשדרוג לרכב אחר.

• תוכן חדש...