Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למגיב לפניי , לפגיעה בקצה שילדה אין כל משמעות על היגוי הרכב במיוחד כשהמכה היא מאחור והיא שולית כמו במקרה הנ"ל .למה אני דורש כל-כך מעט ? כי זאת אלפא ואלפא לא נמכרת במחיר מחירון אלא אם כן מחיר המחירון שלה נמוך באופן מצחיק הוא שזה רכב מיוחד מאוד ...( 145 1.7 יד - ראשונה עם 50,000 ק"מ תיחטף מעל מחירון בעשרות אחוזים ...) .

דרשנו על הרכב מהלקוח בהתחלה 135,000 ש"ח לאחר מיקוח , עכשיו בגלל המכה ( שאין ספק שמשפיעה , מעט , אבל משפיעה על המחיר הורדנו עוד 10,000 ש"ח ל - 125,000 ש"ח . זה מחיר שהוא מציאה בהתחשב שרכב כזה חדש עולה היום עם התוספות שקיימות ברכב הזה מעל 200,000 ש"ח על הכביש .

לקונה יש טופס בדיקה והוא ראה בעצמו שהרכב במצב מעולה ובנוסף עדיין נמצא באחריות יצרן מלאה ולכן הוא רוצה את הרכב , אבל במחיר שהוא לא רלוונטי . למען הסר הספק אני לא בעל הרכב , אני רק מטפל במכירתו , רכב שהוא בבעלותי , הכוונה נקנה ע"י לא היה עובר את הסיפור הנ"ל מכיוון שהיה זוכה לבדיקה הרבה יותר מעמיקה מצדי ואם היה לי ספק לגביו היה נשלח למכון בדיקה .

המקום שלנו לו מספק ללקוחות טפסי בדיקה לרכבים המוצעים למכירה למרות שברוב המקרים יש לנו טפסי בדיקה וזאת משום לחסוך לנו את הסיכון בכך שיאשימו אותנו ב - " יפיוף בדיקות " לכאורה .. לכן אני תמיד אומר ללקוחות שאין לי בדיקה של הרכב ושילכו לבדוק את הרכב עצמאית במכון לפי רצונם . למען הסר הספק , רכבים שמגיעים אלינו עם מכה או ליקוי משמעותי אחר , לא עומדים למכירה בסוכנות שלנו ! הוא נמכר לסוחרים שעובדים איתנו וזה כבר לא ענייני מה הם עושים עם הרכבים האלו ...

תודה , בני .

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בני, קודם כל, הרבה כבוד על זה שאתה עומד כאן ומגיב, בציבור ולעיני כל.

זה ראוי, זה אמיץ, זה מכובד וזה מעמיד דברים באור שונה ממה שהיה נדמה מלכתחילה.

עם זאת, אני חושב שלמרות שניכר שלא ניסית לרמות איש, הדברים עלולים להתפרש כך בעיני הלקוח, בגלל ליקוי לא מהותי בהתנהלות שלך כעסק. אני חושב שיש כאן מה ללמוד להבא, זה הכל.

כל מה שצריך להבא זה להבהיר ללקוח מראש בדיוק מה אתה יודע בוודאות ומה לא, שלא יתפרש כאילו אתה משקר. זה הכל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הי בני,

מה קורה אם לקוח סומך עליך ולוקח רכב ללא בדיקה? יכולים להיות דברים שגם אתה לא יודע על קיומם.

האם במצב כזה תיקח את הרכב לבדיקה בעצמך כדי לוודא שאכן הרכב טוב כפי שאתה מציג אותו? לדעתי כך ראוי לנהוג.

וכל הכבוד על התגובה והכנות!

פורסם

אני מצטרף לדבריו של falou -

אכן יפה מאוד!:mm_yeah:

לגבי מה שכתב בני:

למגיב לפניי , לפגיעה בקצה שילדה אין כל משמעות על היגוי הרכב במיוחד כשהמכה היא מאחור והיא שולית כמו במקרה הנ"ל

תסלח לי שאני, עם כל הכבוד, עדיין אעדיף לסמוך על מילה של בעלי מקצוע שהינם מכרים טובים וחסרי כל אינטרס בעניין.

אגב, שים לב שחלק מהתייחסותי למחיר (מבלי לקבוע אם הוא טוב או לא - שכל אחד יחליט לעצמו מה שווה לו) הייתה לא רק בעניין הבטיחותי הנ"ל אלא נושא הסחירות של הרכב בכלל וסחירותו עם פגיעת שילדה בפרט.

זה מחיר שהוא מציאה בהתחשב שרכב כזה חדש עולה היום עם התוספות שקיימות ברכב הזה מעל 200,000 ש"ח על הכביש .

אם המחיר מציאה או לא צריך להיות בהקבלה לאותו רכב מאותו שנתון. זה שרכב חדש עולה מעל 200K לא אומר כלום, הרכב לא חדש.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

לגבי הטענה השנייה שהרכב מפורסם מעל מחירון יד 2 , כשיגיע היום שבו תבטחו את הרכב ושמאי הרכב יתייחסו למחירון יד 2 , אז גם סוחרי הרכב יעשו זאת

רכב הוא בפירוש לא המוצר היחיד שמחיר השוק שלו נמוך מהשווי לצרכי ביטוח. זה לא דבר לא רגיל.

פורסם
אייל, קונים וגם קונים. יש סוחרים טובים ואמינים. אני יכול להעיד ש-3 עיסקאות רכב האחרונות ביצעתי עם סוחר ובפעם הבאה אני שוב יילך לאותו סוחר. בינתיים כל מה שהסוחר אמר היה אמת, הוא לקח על עצמו אחריות בתיקון ליקויים שמצאתי ברכב - מוכר פרטי לא היה עושה את זה.

הרכבים שלי שעברו לסוחר עדיין כולם נוסעים על הכביש ואנשים נהנים מהם. הרכבים שלקחתי אצל הסוחר היו אמינים יותר מרכבים שלקחתי אצל מוכרים פרטיים. יצא ככה שכל העיסקאות מול מוכרים פרטיים נגמרו לא טוב בשבילו והייתי צריך להשקיע הרבה באותם רכבים והרכבים שנקנו אצל סוחר לא עשו בעיות.

עריכה:

למה משתלם לקנות אצל סוחר? כי כדי למצוא רכב שמור לפעמים דרושים חודשים של חיפוש בכל הארץ, זה טיולים, ימי חופש, אובדן ימי עבודה, כסף, עלות בדיקות רכב ועוד. צריך להבין שרכבים שמגעים לסוחר זה אותם רכבים שנוסעים על הכביש, אותם רכבים שמנסים למכור באופן פרטי.

יש סוחרים שאצלהם סחורה סוג ז' - את זה רואים ישר: כל המכוניות עקומות, עם צמיגים גמורים ולא תואמים, מצברים גמורים. ויש סוחרים שאצלהם רכבים טובים. הרי גם סוחר שלוקח את הרכב עושה את הבדיקות שלו.

רכב גמור רואים מיד, גם אם הוא נקי ומבריק: זה פלסטיקים קטנים חסרים, הפגושים עקומים, דלתות ומכסים עקומים (הרי אי אפשר לתקן תאונה באופן מושלם), צבע במצב רע או צבוע באיכות מאוד נמוכה - צריך כמובן לדעת להבדיל בין בלאי טבעי כתוצאה של גיל הרכב ודברים אחרים, ככל שהרכב ישן יותר כך למצוא את ההבדלים האלה מסובך יותר.

קודם כל רציתי להגיד שלדעתי אייל צודק ב200% נכון אולי יש מקרים בודדים של רכב במצב טוב שמגיע לסוחרים ומגרשים אבל אתם שוכחים שזה רק אולי 5% מתוך השלם, השאר זה מכוניות שפשוט כשלו להימחר בשוק הפרטי בשל מצבן ומתוך אופציה אחרונה הגיעו למגרש אז מי שרוצה להמר בבקשה.

tzvipper אין לך מושג כמה הסוחרים כבר מתוחכמים וחכמים הרבה יותר מההשארות שלך על הערכת מצב הרכב, רשמתי כבר כמה פעמים פה בפורום שעבדתי במגרש פירוק רכב ומניסיון ומה שראיתי שם אני יכול להבטיח לך שגם רכב טוטאלוס יכולים לגרום להיראות כאילו לא הייתה לו שריטה ובאחריות!!

סוחר שיש לו כוח להשקיע ובד"כ זה תמיד משלים את הרכב ממגרשים וכל מקום אחר מחליף כל חלק מחשיד כולל מצברים ופלסטיקים קטנים עד לרמת מגירות פלסטיק ומאפרות.

אז כדאי שתתחיל לפחות לקחת את הרכבים שלך לבדיקה ולא להסתמך על עינייך, "לא כל הנוצץ זהב".

פורסם

+1

סחר ברכב משומש הוא שוק מאוד מאוד קשה. למרות התדמית השלילית שלו, עשית עלי רושם מצוין, בדרך בה הגבת ובדרך בה הצגת את טיעונך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני לא ידוע למה אתם יורדים עליו בעניין הזה:

- בני מודה שמה שידע על הרכב זה מה שבעל הרכב סיפר לו.

- בני החזיר את עלות הבדיקה ללקוח.

לפיכך אני מעריך שלו הפגם היה מתגלה לאחר שהלקוח קנה את הרכב - בני לא היה זורק אותו מהמדרגות.

לי קרה פעם שקניתי סיטרואן AX מסוחר לחבר שלי - חצי שנה(!) אחרי העסקה החבר עושה סיבוב פרסה שומע רעש חזק וההילוכים לא נכנסים הרכב נשאר בניוטרל.

במוסך הרכב הועלה על ליפט והסתבר שהרכב עבר תאונה קשה מקדימה וריתוכים שעשו בשלדה נפרדו וכתוצאה מזה הציריות קפצו החוצה והמנוע איבד קשר עם תיבת ההילוכים.

הרכב נגרר אחר כבוד לסוחר שהוא נקנה ממנו, והוא השיב את מחיר הקנייה במזומן למרות הזמן שעבר.

המחווה הזאת "קנתה" אותי והסוחר הרוויח הרבה עסקאות מאז.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קודם כל תודה למפרגנים ....וכבוד לספקנים .

לגבי השאלה מה היה קורה אם הלקוח לא היה בודק את הרכב ומגלה לאחר תקופה מסוימת על המכה ?

לפי החוק אני מחוייב לתת טופס גילוי נאות בכל מכירת רכב ולכן אם ומישהו היה קונה ממני את הרכב והייתי נותן לו טופס גילוי נאות שבו לא הייתה הערה לגבי תאונה כלשהי , יש ללקוח זכות לתבוע את כספו חזרה .

אני מסכים שישנם מקומות שבוא ונאמר " לא הכי הגונים " , אני לא יפרסם את עצמי כאן , אני רק יכול לומר שלא משנה איפה קונים רכב , תמיד צריך לבדוק , אפילו בסוכנות היבואן . לא פעם נתקלתי ברכבים חדשים עם תיקוני צבע למינהם שעפ"י חוק אין ליבואן חובת דיווח .

תודה , בני .

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=248525

מה שמראה שלא כל הסוחרים רמאים\גנבים\נוכלים ואל תמחק את המיותר.

מאז קניתי לחברים דרך אותו מגרש 3 מכוניות וכולם יצאו מרוצים, מה שמוכיח שאי אפשר לשקר לכולם כל הזמן, וסוחר שחי מרמאויות ושקרים יכול מקסימום לנהל עסקים דרך יד 2.:-)

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
קודם כל רציתי להגיד שלדעתי אייל צודק ב200% נכון אולי יש מקרים בודדים של רכב במצב טוב שמגיע לסוחרים ומגרשים אבל אתם שוכחים שזה רק אולי 5% מתוך השלם, השאר זה מכוניות שפשוט כשלו להימחר בשוק הפרטי בשל מצבן ומתוך אופציה אחרונה הגיעו למגרש אז מי שרוצה להמר בבקשה.

אתה יכול לאמת את מה שאתה טוען? יש לך נתונים שאתה יכול לשתף אותנו בהם?

יש הרבה אנשים שלא מעוניינים להתעסק במכירת הרכב ולכן עושים טרייד אין או מוכרים למגרש במחיר הפסד.

לדוגמא: חמי מכר לפני כחצי שנה רכב במצב מעולה. לא היה לו כח להתעסק במכירה בעצמו, שזה אומר בזבוז זמן והתעסקות עם נודניקים, ולכן עשה טרייד אין למרות שזה עלה לו לא מעט כסף. יש הרבה דוגמאות כאלה.

היום גם רכבים עם שוק לכאורה (יפני, 1.6) קשה למכור. לא כולם בנויים להתעסקות הסיזיפית והמתישה הזו של מכירה בשוק הפרטי.

פורסם
שרשור לא רציני

אם המקרה נכון

פרסם את שם הסוכנות ואז נדע לחסוך לנו את הטרחה אפילו לטלפן.

לטוב או לרע , עלינו לדעת על מי מדובר.

עם זאת, אני חושב שלמרות שניכר שלא ניסית לרמות איש, הדברים עלולים להתפרש כך בעיני הלקוח, בגלל ליקוי לא מהותי בהתנהלות שלך כעסק. אני חושב שיש כאן מה ללמוד להבא, זה הכל.

כל מה שצריך להבא זה להבהיר ללקוח מראש בדיוק מה אתה יודע בוודאות ומה לא, שלא יתפרש כאילו אתה משקר. זה הכל.

+1 אמת ראוי להערכה על תשובות כנות. יחד עם זאת, כשלקוח לוקח רכב לבדיקה , ובבדיקה הממצאים שונים ממה שהמוכר טען אם במודע ואם לא זה הופך את הקונה ל"מגלה".. כי הוא גילה משהו חדש. וכמגלה אתה כבר מתחיל לחשוש.. כי זה קורה כאשר לא מספרים לך משהו. כי אם היו מספרים ללקוח זה כבר לא היה "גילוי" אלא "תאימות". וכאשר הקונה היה רואה שמה שאומרים בבדיקה תואם למה שהמוכר אומר זה היה מקנה לו א-מ-ו-ן. פעם לימדו אותי כשהייתי קטן משפט חכם, השקר הכי טוב - זה האמת. אני לא אומר שהיה נסיון לרמות ואני גם לא אומר שלא. אני לא שופט זה לא מתפקידי ולא הייתי רוצה לעמוד במקום אף אחד מהצדדים. ולמען האמת אין לאף אחד מכאן את הזכות או הידע לשפוט. טיפ לקונה, עכשיו לאחר שכבר ביצעת בדיקה וראית את כל הבעיות הקיימות ואתה עדיין מעוניין ברכב אך חושש שהרכב "לגלות" דברים נוספים. קח את הרכב לנסיעה יחד עם המוכר 10- 20 ק"מ נסיעת מבחן בדרך משולבת עירוני + בין עירוני הכוללים רמזורים, צמתים,כבישים ישרים, כבישים פתוחים, סיבובים (אפילו פרסות).. אם יש רחובות עם עליות גם מזגן תפעיל על כל השלבים הקיצור מכל טוב ובצע בדיקה חיי על הרכב למציאת רעשים מוזרים רעידות ויברציות או תחושות מוזרות.. כל דבר.. ואז תעשה את השיקולים שלך. אם הרכב עבר בהצלחה את מסלול העינוייים.. ומצרף לזה את העובדה שקיים טופס בדיקה אקטואלי שלא מצא גם הוא בעיות חריגות+ הורדת מחיר על מה שנימצא בבדיקה. לא מוצא סיבה למה לך לא לרכוש.

פורסם
חבר שלי לקח אתמול לבדיקה אלפא 159 גיר רגיל מודל 2009 שמפורסמת באינטרנט מסוכנות מכירות במרכז ,בבדיקה נמצא מכה בשילדה ובסוף לא בוצע עיסקה.

אני למחרת התקשרתי ושאלתי לגבי הרכב הספציפי הזה כאילו מתעניין תמים, אמרו לי שהאוטו תקין לחלוטין ובמידה ומעוניין שיקח לבדיקה - לחבר שלי החזירו את סכום הבדיקה אבל לא רצו להוריד במחיר כמו שמקובל במכת שילדה.

סוכנות ידוע ומכובדת אל תאמינו לאף אחד.

ממש פרס ישראל, עוד מעט ניתן להם להדליק משואה, החברה עדיין, ואני מדגיש עדיין לא אומרת אמת ואפילו משקרת,

למה הם סתם מטריחים לקוח לבזבז יום שלם של נסיעות והתרוצצות במכון בדיקה כשהם יודעים שיש מכה בשילדה, שיגידו זאת מראש.

הזמן של הלקוח והטרטור זה בסדר מבחינתך? זה לא שווה כסף בעינך?

אני מאוד הייתי כועס לו הייתי מבזבז יום עבודה בזמן שבסוכנות רכב יודעים שיש לרכב שילדה , אני בחור תמים ואומר באמת מסכנים "דחפו" להם רכב דפוק {הם בכלל טוענים שלא רכב שלהם של לקוח ,שחבר שלי נתן הצעה אמרו לו שהמוכר לא מסכים }אבל ראבק עכשיו אתם יודעים ואפילו החזרתם כסף של בדיקה אז תגידו בטלפון לפחות למי שמתקשר.

אני פעם קניתי ממגרש טרייד אין גדול שהביאו בודק חיצוני שאני שילמתי לו כסף ובדק את האוטו ,עכשיו אני יודע שגם טעות חמורה לצערי.- למזלי הרכב היה בסדר ,נמכר מאז

טוב קודם כל שלום לכולם ,

בואו נעשה סדר בעניין הנ"ל . אני אישית מתעסק במכירת הרכב המדובר , הרכב הגיע אלינו דרך לקוח ותיק שלנו בעסקת תיווך מכירה , כשהרכב הגיע אליי שאלתי את הלקוח האם הרכב עבר תאונות למינהם , לפי דבריו ( מכה בפגוש האחורי , הפגוש הוחלף ) .

בדקתי חזותית את הרכב ונראה שזה מתאים לתיאור שלו . לאחר זמן מה הגיע לקוח בקשר לרכב ורצה לבדוק את הרכב במכון בדיקה , אמרתי לו " שב סע לאן שתרצה " לא הגבלתי אותו בשום פרט והתחייבתי ללקוח על שילדה מנוע וגיר תקינים . הלקוח לקח את הרכב למכון בדיקה מוסמך לפי בחירתו וחזר לאחר כשעה כועס מאוד , הרכב נמצא בבדיקה עם מכה מאחור ( " תיקון מכה מאחור כיפוף/תיקון קצה קורה אורכית - משמעות נמוכה " ) לא הוחלפו אפילו חלקי פח ... לא משנה , התנצלתי מול הלקוח והוצאתי לו במיידי צ"ק זיכוי מלא על עלות הבדיקה , לאחר מכן הורדתי את מחיר הרכב ב - 30,000 ש"ח מתחת למחיר המחירון וכך הוא מפורסם היום . לגבי החבר שהתקשר לגבי הרכב , כן בטלפון נציגת המכירות לא תגיד לך שיש לרכב תאונות " שסי " כי א. לרכב יש מכה בעלת משמעות נמוכה ולא גבוהה ב. הנציגה הספציפית לא הייתה מודעת לנושא הנ"ל ג. במחיר שהרכב עומד למכירה זאת מציאה עם המכה הזאת וגם עם מכה יותר חמורה .... הרכב במצב מעולה ומאוד שמור , שום רכב לא נמכר אצלנו ללא הוצאת טופס " גילוי נאות " ללקוח שבו מפורט מצבו של הרכב לפרטי פרטים . לכל משמיצי המגרשים למניהם , קודם כל תבדקו/תראו את המקום שאתם מזלזלים באמינותו ואחר-כך תגיבו . יש לנו קהל לקוחות שמאוד מרוצה ורכבים שלא עומדים בסטנדרט שמספק אותנו אנו מעבירים לסוחרי משנה או מפרסמים במחירי בדיחה ...

נ.ב :

הלקוח המדובר מנסה לשכנע אותנו כבר מעל לשבוע למכור לו את הרכב , הבעיה שהוא רוצה את הרכב במחיר ששווה ערך לרכב שהתרסק ולא לרכב שהפינה של הקורה התכופפה מעט ממכה בחניה ( בעל הרכב נסע רוורס בחניה ופגע בעמוד ) , אז אם הרכב כל-כך לא טוב למה לנסות שוב ושוב לרכוש אותו ? תתיחסו להכל בפרופוציה מגרש רכב אחר לא היה אפילו מחזיר שקל על מכה עם משמעות נמוכה !

מקווה שהעניין הובהר , תודה .

בני

ההורדה גדולה, כי כך השוק מתמחר אותה.

קודם כל תודה למפרגנים ....וכבוד לספקנים .

לגבי השאלה מה היה קורה אם הלקוח לא היה בודק את הרכב ומגלה לאחר תקופה מסוימת על המכה ?

לפי החוק אני מחוייב לתת טופס גילוי נאות בכל מכירת רכב ולכן אם ומישהו היה קונה ממני את הרכב והייתי נותן לו טופס גילוי נאות שבו לא הייתה הערה לגבי תאונה כלשהי , יש ללקוח זכות לתבוע את כספו חזרה .

אני מסכים שישנם מקומות שבוא ונאמר " לא הכי הגונים " , אני לא יפרסם את עצמי כאן , אני רק יכול לומר שלא משנה איפה קונים רכב , תמיד צריך לבדוק , אפילו בסוכנות היבואן . לא פעם נתקלתי ברכבים חדשים עם תיקוני צבע למינהם שעפ"י חוק אין ליבואן חובת דיווח .

תודה , בני .

אני לא נותן ציון גבוה לסוחר מכמה טעמים.

לא מוסר מידע מדוייק על הרכב למתקשרים למרות שהוא מודע שיש פגיעת שלדה.

אם הרכב כל כך מציאה איך זה שהוא עוד לא נחטף

איך אתה נותן טופס גילוי נאות מבלי שבדקת את הרכב.? ואח"כ עוד תחזיר את הכסף ללקוח!! פשששש

יש שלוש דרגות לפגיעה , שולית נמוכה וגבוהה. כאן מדובר בפגיעה בינונית בז'רגון הבדיקות.

בעל הרכב נסע רברס , וכזאת פגיעה ??

אין קשר בין מחיר המחירון למחירו בשוק , לכן לא הורדת 30000 אלף ש"ח ממחירו !!

לפי דבריך בגלל המכה הורדת 10000 ש"ח , זאת אומרת גם אתה לא מעריך את הנזק כנזקון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סלח לי ישה,אבל אני לא מסכים עם תגובתך מכמה סיבות.

תפקיד הפקידה/מזכירה שעונה לטלפונים אינו לתת פרטים טכנים לגבי הרכב שאין היא מבינה בהם. כך נהוג בכל תחום עיסוק ובכל מקום. אני אישית מעדיף להתקשר לקראת סוף יום עבודה (18:00 בדר"כ כדי לא להפריע להם במהלך יום העבודה וגם כדי לקבל את תשומת הלב הרצויה בשיחה) ואז מבקש לדבר עם אחד הסוכנים שקצת יותר מעורבים בפרטים הטכנים,דבר שבדר"כ גורם לי לשיחה להיות קצת יותר עניינית. אם הדבר היה נעשה ועדיין היה נאמר שהרכב נקי לחלוטין מתאונות אז לדעתי הדבר היה נחשב כהטעיה.

הרכב הנ"ל הינו רכב מנהלים פרימיום שבדר"כ סובלים כיד 2 מסחירות נמוכה מאוד,הסיבות ידועות ולא חושב שיש צורך לפרט בנושא.

לכן הרכב הנ"ל,כמו כמעט כל המתחרות שלו,נמכרים בשוק מתחת למחיר המחירון שלהם.

ההורדה עקב גילוי הנזק אם נחשב באחוזים ממחיר הרכב ההורדה הגיונית מאוד ועדיין לא משהו שנחשב כרציני.

לגבי נושא השרשור,אני אישית נתקלתי לא פעם ולא פעמיים ברכבים מידיים פרטיות שנאמרו שהם נקיים לחלוטין מתאונות,ולאחר בדיקה התגלו פגיעות רציניות. לאחר כמה ימים עדיין ראיתי במודעה שהקונה מתחייב על רכב נקי מתאונות.

לכן הדבר לא ייחודי לסוחרים בלבד,זאת המדינה שבה אנו חיים ואלו האנשים שחיים כאן. אני חושב שהסוחר עשה כל שביכולתו להיות ישר בתהליך ועל כך מגיע לו כבוד ראוי. כל אחד בעבודתו לפעמים נופל בקטנות,זאת לא סיבה לצלוב אותו. ניסיון המוכר להיות ישר מעיד על אופיו וכך גם מעשיו לאחר הגילוי ולכן אני מעריך שאם נעשה משהו,הוא נעשה בתום לב.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
התנצלתי מול הלקוח והוצאתי לו במיידי צ"ק זיכוי מלא על עלות הבדיקה , לאחר מכן הורדתי את מחיר הרכב ב - 30,000 ש"ח מתחת למחיר המחירון וכך הוא מפורסם היום . לגבי החבר שהתקשר לגבי הרכב , כן בטלפון נציגת המכירות לא תגיד לך שיש לרכב תאונות " שסי " כי א. לרכב יש מכה בעלת משמעות נמוכה ולא גבוהה ב. הנציגה הספציפית לא הייתה מודעת לנושא הנ"ל ג. במחיר שהרכב עומד למכירה זאת מציאה עם המכה הזאת וגם עם מכה יותר חמורה תתיחסו להכל בפרופוציה מגרש רכב אחר לא היה אפילו מחזיר שקל על מכה עם משמעות נמוכה !

מקווה שהעניין הובהר , תודה .

בני

למגיב לפניי , לפגיעה בקצה שילדה אין כל משמעות על היגוי הרכב במיוחד כשהמכה היא מאחור והיא שולית כמו במקרה הנ"ל .למה אני דורש כל-כך מעט ? כי זאת אלפא ואלפא לא נמכרת במחיר מחירון אלא אם כן מחיר המחירון שלה נמוך באופן מצחיק הוא שזה רכב מיוחד מאוד ...( 145 1.7 יד - ראשונה עם 50,000 ק"מ תיחטף מעל מחירון בעשרות אחוזים ...) .

דרשנו על הרכב מהלקוח בהתחלה 135,000 ש"ח לאחר מיקוח , עכשיו בגלל המכה ( שאין ספק שמשפיעה , מעט , אבל משפיעה על המחיר הורדנו עוד 10,000 ש"ח ל - 125,000 ש"ח . תודה , בני .

סלח לי ישה,אבל אני לא מסכים עם תגובתך מכמה סיבות.

תפקיד הפקידה/מזכירה שעונה לטלפונים אינו לתת פרטים טכנים לגבי הרכב שאין היא מבינה בהם.

לגבי נושא השרשור,אני אישית נתקלתי לא פעם ולא פעמיים ברכבים מידיים פרטיות שנאמרו שהם נקיים לחלוטין מתאונות,ולאחר בדיקה התגלו פגיעות רציניות. לאחר כמה ימים עדיין ראיתי במודעה שהקונה מתחייב על רכב נקי מתאונות.

לכן הדבר לא ייחודי לסוחרים בלבד,זאת המדינה שבה אנו חיים ואלו האנשים שחיים כאן. אני חושב שהסוחר עשה כל שביכולתו להיות ישר בתהליך ועל כך מגיע לו כבוד ראוי. כל אחד בעבודתו לפעמים נופל בקטנות,זאת לא סיבה לצלוב אותו. ניסיון המוכר להיות ישר מעיד על אופיו וכך גם מעשיו לאחר הגילוי ולכן אני מעריך שאם נעשה משהו,הוא נעשה בתום לב.

הסוחר מוכר לנו לוקשים הורדתי את המחיר ב 30 אלף אחרי זה מסתבר שבגלל המכה הוא מוריד 10K והשאר נובע מכך שמחיר השוק והמחירון של יצחק לא הולכים יד ביד. (לא חדש ). מישהו כתב שמחירון יד 2 מתמחר את הרכב בלי מכה ב 30 אלף ש"ח פחות ממחירון יצחק.

תשובת הסוחר מחירון יצחק קובע ואילו כשהוא צריך לרכוש את הרכב הוא יאמר לך מחירון יד 2 קובע.

לא מדובר בפקידה אלא בנציגת מכירות והיא לא תגיד לך כי , מה זו המכה הזו בכלל. לכן לא נותן מידע שבידו , ומביא את הסוס לשוקת אולי בסוף ישתה. הטעיה לשמה , ומתרץ את זה גם שהנציגה הספצפית לא הייתה מודעת לכך. אלק!!

ומבקש שניתן לו מדליה כי יש גרועים ממנו.

וכן יש גם מוכרים פרטיים לא ישרים, האם זו הצדקה ובשל כך הסוחר צריך להיות לא ישר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...