Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני עושה שיפוץ בחדר ובמסגרת השיפוץ ביטלתי את דלת הכניסה ואני מעביר אותה לקיר אחר(גבס) הדלת ישבה על משקוף ישן והוא נזרק לפח, וכעת נותרתי עם דלת שמידותיה שונות בס"מ או שניים מהנפוץ היום וללא משקוף.

דלת חדשה תעלה לי לפחות אלפייה לפי מה שמצאתי בחנויות ואף אחד לא מוכן להכין לי משקוף, מה ניתן לעשות?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דלת כולל משקוף עולה כ 500 ש"ח, כמובן שלא עץ מלא.

משקוף לבד אפשר גם לקנות.

אם הדלת שלך עץ מלא אני מציע לנסוע עם הדלת ל רח' סלמה בת"א למקום שנקרא דלתות חמדיה שם יתאימו לך משקוף לדלת.

פורסם

כעקרון לא איכפת לי ממה הדלת עשויה, רק שתבודד רעש קצת, לקחת את הדלת לת"א זה קצת בעייתי, אני מרחובות ואין לי רכב מסחרי, אבל מידות מדוייקות ותמונה של הדלת זה מעולה אין בעיה

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תעלה תמונות של הדלת.

זה תלוי מאוד כמה כשרוני אתה, יצא לי להזיז כמה דלתות בחודשים האחרונים ללא אפשרות להתאמאת משקוף, בניתי משקופים בעצמי.

מכיוון שאני לא טורח לצלם פרוייקטים הרצתי חיפוש ביו-טיוב.

תהנה :

http://www.youtube.com/watch?v=sViv0iGE67w דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הכלים שבהם הוא משתמש לא הכרחיים, הם יעשו את החיים קלים יותר אך ניתן לעשות את הכל ידנית.

haters will hate

• תוכן חדש...