Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת אבסורד העניין שחבר פורם שעובד בצ'מפיון וכל מטרותיו פה הם לעזור(גם לי אישית),להציע פתרונות,ללא רווח אישי

מקבל את כל התסכול והכעס של לקוחות שנפגעו מהחברה.

הלוואי וכל עובדי צ'מפיון יהיו כמו דדי,אז כבר לא יהיו בעיות וגם אם יהיו ,יפתרו במהרה.

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עדיין ממתין שיגיע צדיק בסדום מטעם צ'מפיון ויתייחס אליי בצורה מכובדת כאל לקוח ולא כפי שעתה אותה הילה במוקד שרות הלקוחות שלהם, פשוט חצופה! אני עדיין לא מאמין איך שהיא דיברה אליי.

פורסם

חבל שאין עוד אנשים כמו דדי בצמפיון.

מקריאה פה בפורום דדי הוא נקודת אור בצמפיון. בן אדם שמתייחס לעסק כמו לשלו ורוצה שכולם יהיו מרוצים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

דדי,

אולי תנסה לאגד את מקבץ התלונות שעלו כאן בפורום ותביא אותם בפני מחלקת השירות ?

אולי זה יגרום למשהו באמת לזוז.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אז הכיוון שעשו לא שווה כלום, הרכב עדיין נוסע ימינה וההגה עדיין נוטה מעט שמאלה, ובבלימת חרום מורגשת סטיה ומשיכה קלה של הפרונט (יצא לי לצערי פעם אחת לבלום בלימה כזו בעלייה לא מזמן)

תנסה להחליף בין הצמיגים הקדמיים והאחוריים, תראה מה קורה.

עדיף להם שיזהרו שלא נארגן להם תביעה יצוגית! החוצפה של היבואן הזה אינה יודעת גבולות!

אין לך מושג תביעה ייצוגית מהי.

אני מבין את הכעס שלך עליהם .

סיאט עדיין מסרבים להחזיר לי 1000 שקל מקדמה בטענה שהשמצתי פה בפורום את איש המכירות שלהם(לא השמצתי אבל שיהיה) ובגלל שפירסמתי פה את הצעת המחיר המפתה שקיבלת אז לרכב .

אגב בחוזה שלהם לא רשום כלום על זה והם מחויבים להחזיר לי את הכסף , מה שהם לא עשו כבר חצי שנה אם לא יותר.

קודם כל, טוב לדעת שקוראים בפורום.

דבר שני, פנה לרשות להגנת הצרכן ו/או לתביעות קטנות ו/או למדורי רכב/צרכנות. זה בלתי נסבל שעסק ייקח כספים שלא כדין (לדבריך, לא ראיתי את החוזה).

אני אשמח אם תעדכן בעניין

אני אשמח באם מישהו ירים את הכפפה ויגיד לי שמכיוון שאני עובד בחברה X אז שאני מתבקש לא להגיב בנושאים הקשורים לה.

דדי - אתה מוזמן להגיב חופשי. מקסימום, להגיד שאתה עובד החברה, מתי שרלוונטי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
חויה מביקור באולם התצוגה המרכזי של צ'מפיון:

במילה אחת, זוועה.

ובכמה מילים,

התחושה שקיבלתי מאיש המכירות היתה משולה להרגשה בה היה נתקל קבצן שיכור לו היה נכנס לסוכנות פורשה, ומבקש את הGT3 במתנה.

לדוגמה, שאלתי כמה עולה ה 1.4 הייליין.

לפני המבצע מחירה 172 בקירוב, ועם המבצע- 167..ככה שיערתי.

אז איש המכירות החביב זורק לי, ההייליין - 184K.

אני מעמת אותו עם העובדות, ובתגובה הוא יורה לי, כן..??!!, ומה עם מיגון ומה עם צבע מיטלי ומה עם רישוי..?

וואללה...צודק, סליחה...(ועדיין הוא הגזים ב5-8K, כנראה שלא בא לו עלי...אבל גם אני איש מכירות - של עצמי, ואת הרצון למכור כנראה אין לו)

דוגמה נוספת.

כמה עולה ה1.4 ג'נריישן/קומפרט ליין..?

הוא בתגובה, אין כזה דבר.

אני - אבל באתר היא מופיעה, ובקטלוג שקיבלתי ממך הרגע היא מופיעה, (מה אתה נותן לי תחושה של אידיוט..????)

אידיוט.

מה שמו של איש המכירות?

אני בד"כ מקבל שם שירות טוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זבל של יבואן, בושה וחרפה שמחוסר יכולת שלהם הם מנסים לגלגל את האשמה על בעל הרכב?!?!?!

עוד לתת לעובד מוסך לנהוג ברכב לשימוש אישי?!?!?! העיקר שכולכם כאן סוגדים לכול מוצר שלהם.

פורסם

מה זה קשור? הם היבואן והם אחראים בדיוק אותו כמו שהיצרן אחראי

אם מתקלקלת לך טלוויזיה של LG פעם אחר פעם, אתה תמליץ לאנשים עליה? לא. נכון? ולא משנה מי היבואן.

אותו דבר גם כאן. למרות אין ספור הסיפורים שיש פה על היבואן הזה, אנשים עדיין אשכרה סוגדים להם

כל מילה רעה עליהם נתקפת בצי של הגנות כמה היבואן והמוצר עצמו טובים וכמה יפה הדבשורד של השירוקו

עוד לא יצא לי לשמוע בחווית שירות של אחד מהמותגים ללא בעיות כאלה ואחרות (אחרי אין סוף סיפורים פה בפורום)

נו , באמת...

פורסם

מה הקשר? אם הטלוויזיות של LG מעולות, אבל היבואן לא משהו, זה לא אומר שהטלוויזיות גרועות - זה מה שאני מנסה לומר. הטענה שלך ושל הבחור שלמעלה, זהה למעשה לטענה ש1+1=3. התוצרת של VW טובה, היבואן לא שוס. צריך לדעת לעשות את ההבדל. זה שבארץ היבואן בלעדי, וכדי לרכוש תוצרת הקונצרן צריך ללכת אליו, ורק אליו - זו הבעיה, ומה שגורם לכך שאפשר "לזרוק" על שירות לקוחות.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ןלכן, אם היבואן חושב שהוא יכול "לזרוק" על לקוחות כי הוא בלעדי, זו סיבה מספיק טובה לא לקנות ממנו ולא לצבוא על דלתות צ'מפיון כמו עדר כבשים.

אני רוצה לקוות שיש מספיק מכוניות אחרות טובות שהשירות שלהם לפחות סביר ומעלה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

דווקא לאמא שלי יש ג'טה והיא מרוצה מהשירות שלהם,

כמובן שאני הולך איתה למוסך כדי שלא יעשו לה תרגיל,

וכל הזמן מסתכל על הרכב ובוחן מה המכונאי עושה,

יכול להיות שהסוכנות הירושלמית בעייתית - אך צ'אמפיון כגוף הם טובים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...