Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב בקושי החל להימכר. לא ברור אם כבר בכלל יש לקוחות שקיבלו את הרכב שהזמינו.

התוכן מתחת לפח זכור לטובה מהסקודה פביה.

קח נסיעת מבחן ומחליט אם הרכב מתאים לך.

רק אל תשאל אין יהיה השוק שלו כמשומש...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש כבר כמה רכבים כאלה על הכביש , ראיתי לפחות 3 באיזור ירושלים.

מדובר בסיאט איביזה סטיישן , אני מניח שכל מה שנכון לגביי האיביזה נכון גם לדגם הזה חוץ מהמרחב האחורי.

לך לסוכנות ותיבדוק את הגודל של הרכב.

פורסם
האם מישהו יכול לתת חוות דעת

לי יש את האיביזה TSI 1.2 DSG שזה בדיוק כמו הסטיישן המדובר רק קצר יותר.

גרסת הסטיישן מפוארת יותר מדגם הסטייל, הגה וידית הילוכים מעור, ידית בר לנהג, חלונות מושחמים וחישוקים קלים.

זוהי בדיוק אותה איביזה עם תא מטען ענק!

לגבי הרכב, אני מאוד ממליץ, מרגישים את איכות ההרכבה, החוזק והעוצמה. הרכב מבודד רעש מצוין.

התנהגות הגיר למופת, המנוע- אין מילים.

קצת נוקשה

הגה מתקשר

ומזגן מקפיאאאא ( ואין בקרת אקלים- העדפה אישית שלי מכאני ואמין ופשוט !מי צריך בקרה ? מה זה קניון ?!)

טכנולוגיה נחמדה, לדוגמא ניתן לפתוח בשלט את כל החלונות, שזה נחמד ביום קיץ. שליטה על הורדת/העלאת חלונות בלחיצה אחת וכל מיני פיצפקע'ס נחמדים, שליטה של מערכת השמע ובקרת שיוט מההגה....

דלתות נסגרות כמו ברכבים גרמניים

מחשב דרך, פנסי ערפל עוקבים בפניה....

אגב, קצת צפוץ לכסא בטיחות לתינוק בזווית שכיבה.

אבל בסך הכל מצוין !

• תוכן חדש...