Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנה לסוכן הביטוח שלך, הוא כבר יסביר לך מה לעשות.

בגדול התהליך הוא כזה:

מביאים את הרכב למוסך

מזמינים שמאי לפני תחילת העבודות שקובע מה הנזק ומה צריך לתקן

המוסך מתחיל לתקן

בסיום העבודה מעבירים את דו"ח השמאי, ואת החשבונית מהמוסך לחברת הביטוח של הפוגע

ומשאירים במוסך צ'ק ל-3 חודשים עבור התיקון והשמאי.

רוב המוסכים יעבירו את הניירת לחברת הביטוח בעצמם.

אם הוא לא מוכן לשלם, הולכים לבית משפט לתביעות קטנות. וכן, אתה יכול להכניס לשם ריבית בגלל שלקחת הלוואה לבינתיים, הפסד ימי עבודה וכו'.

בנוסף כדאי ללכת להיבדק. שחס וחלילה לא תתגלה אצלך פציעת צוואר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בקשר לבדיקה רפואית אני עדיין מבצע סדרות פיוטרפיה על תאונה שעשיתי לפני שנתיים וחצי, ולפני שנתיים וחצי קיבלתי כסף מתביעה של תאונה שהייתה לפני 5 שנים, אם אני אתבע שוב זה יראה לא טוב....

לענייננו, אם בזמן הזה אני לא מתקן בינתיים את הרכב, בינתיים רק מביא שמאי שיעריך את הנזק, אבל לא מתקן או משבית בינתיים את הרכב, בזמן הזה אני אשכיר רכב, אחרי כל התביעה ואם בעזרת ה' יוכיחו שהוא אשם באמת, אני אוכל לקבל החזר כספי על זה שהשכרתי רכב?

פורסם

כמו שאתה רואה , אתה לא הראשון ולא האחרון.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=338652

הבחורה הזאת שמטפלת להם בפניות לא עושה כלום בלי שקצין הבטיחות יגיד לה.

והקצין בטיחות טען שהנהג שלו אומר שהוא לא פגע בי בכלל.

התקשרתי לנהג והודעתי לו, שאני תובע אותו באופן אישי בתביעות קטנות.

שיש לי עדים שראו אותו פוגע בי, וששמעו אותו מודה באשמה ומתנצל.

יומיים אחר כך התקשר אלי קצין הבטיחות, הפעם הוא אמר שהוא ימליץ לקבל את התביעה שלי.

אחרי שבועיים קיבלתי כסף.

ההמלצה שלי היא להשבית את הרכב שלך,

ולתבוע אותם בתביעות קטנות.

לצערי הם מבינים רק ככה.

בברכה

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אח אח אגד...

הבחורה שם באמת לא עושה כלום עד שהקצין בטיחות מתערב!

אני בינתיים היום שלחתי לה את אותם התמונות שהעלתי לפה, כמו כן התקשרתי לקצין בטיחות שלהם וביקשתי שיסתכל על התמונות ושיבין שאני לא אשם, שאין שוליים, אין נתיבים בתוך הכיכר, וגם שיש תמרור שהורה על מתן זכות קדימה + קו עצירה.

הוא אומר לי שיהיה לו תשובה רק יום שני בערך בגלל יום הזיכרון, בינתיים בזמן הזה אני תקוע בלי רכב כבר שבוע.

הודעתי לו שאני יום ראשון הולך להגיש תביעה, הוא טוען שעלי להמתין, אני כמובן לא אמתין לאף אחד, אני חייב רכב חלופי במיוחד שגם יום העצמאות שבוע הבא ואני חייב להיות נייד.

מה שכן אני לא רוצה להשבית את הרכב, אני לא יכול להרשות לעצמי כרגע לבזבז את הגרושים האחרונים שיש לי, במיוחד שאני סטודנט עם משכורת של משרה חלקית וכל כך אוהב את הרכב שלי ומכיר אותו יותר טוב ממה שאני מכיר את עצמי. אני אסע איתו עד שיתחיל להתפרק, בשביל 10,000 ש"ח לא שווה לפי דעתי, מה שגם לחפש רכב טוב לוקח זמן.

פורסם

אולי אתה מבין למה חיכית שבוע אבל אני לא.

את הרכב יכולת להכניס למוסך לתיקון כבר ביום של התאונה ובכל מקרה אם הפוגע לא רוצה להסתדר ללא ביטוח תהיה חייב להביא שמאי לפני התיקון.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

בגלל שאני מבוטח צד ג׳ , והרכב שלי כבר ברגע התאונה עלה על גרר לכיוון המוסך. הביטוח אמר שבינתיים לא לעשות כלום, רק ברגע שהבחור שפגע בי יודע לביטוח שלו אז להתחיל להזיז עניינים, כדי שיהיה מי שיממן את התיקון.

פורסם

בלי שום קשר מישהו פה חולק עלי שאני אולי איך שהו אשם במקרה הזה? הוא לתענתו גם רשם בדוח שלו שאני נסעתי על המדרכה של הכיכר, למרות שזה לא קרה, אבל הוא יעשה הכל שאני אפול בפח, זה יכול לפגוע בי באיזה שהיא צורה?

תודה.

אין בכיכר מדרכה. החלק הפנימי המרוצף מהווה תוספת שטח כביש לצורך העניין. משאיות לעיתים תסענה עליו ע"מ להיכנס ולצאת מהכיכר בפניה רחבה.

לגבי התמרור וקו העצירה - זה שהם קיימים זה מצויין, אבל לחלוטין לא רלוונטי. חוקי זכות הקדימה בכיכר חלים בכל מקרה (וכמובן שבהמצאותך בתוך הכיכר יש לך זכות קדימה).

שיהיה בהצלחה!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לי גם היה מקרה עם נהג אוטובוס של אגד שפגע בי כשלא הייתי בנסיעה כלל ועדיין הנהג לא הודה והגענו למשפט. כנראה שזו ההנחיה שלהם לנהגים

פורסם

לתבוע אתה יכול על כל מה שיעלה בדעתך

לזכות בתביעה זו כבר הבעיה.

אם תשכיר רכב הכי זול שיש ותוכל להוכיח נחיצות , יכול השופט לאשר לך מספר ימי השכרה כמספר הימים של התיקון 2-4 ימים משער.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

להשכיר רכב? לך למוסך שנותן רכב חלופי. ובקשר לתשובה שלך לגבי מדוע לא תיקנת כבר את הרכב? זו תשובה מפגרת. אם הוא היה רוצה להסתדר בלי לערב ביטוח הוא היה צריך להודיע לך. אם אתה תובע את הביטוח שלו אז צריך שמאי. ואם הביטוח שלו לא ישלם ואתה תתבע אותו אז גם צריך שמאי.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

מצד שאני לא תיקנתי כי אני עדיין מתלבט אם לתקן בכלל.

יש יש מכה בכנף אחורי, בדלת והגלגל התעקם וקיבל חתך. כשהייתי במוסך שאלתי מה אמורים לסדר פה בסופו של דבר?, הוא אמר לי שהוא עושה פחחות על הדלת, על הכנף ושולח את הרכב לפרונטאי שיישר לי את המתלה.

אני עניתי לו שצריך גם להחליף את הצמיג, ואם אתה מחליף אותו אז אתה מחליף לי גם את הבן זוג, בנוסף אמרתי לו שצריך להחליף בולם, ובולם מחליפים גם בן זוג. הוא אמר לי שאין מצב, אם זה ככה אז הוא כבר מעדיף להשבית לי את הרכב.

נכון לעכשיו השגתי עוד 15 אלף ככה שעם מה שאני מקבל מההשבתה זה יחד יוצא לי 25 אלף, אז אני יכול להרשות לי רכב אחר בסכום הזה, ולהפטר מהסאני.

פורסם

עדכון:

אחרי בירור של קצין בטיחות ואחראית על התאונות של החברה מול הנהג, הנהג הודה שהוא אשם, כל זה לאחר ששלחתי להם את התמונות של האזור.

תודה רבה לכולם.

פורסם

שמח לשמוע שקיבלו שכל ולא המשיכו לטרטר אותך.

כעת עליך להשבית את הרכב לפי מה שהמוסך המליץ ובסכום שתקבל+25 תמצא רכב אחר. בהצלחה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

• תוכן חדש...